Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ζουζουνες φευγω παω να ξυπνησω των μικρο γτ κοιματε ακομη....επειδη κοιμηθηκε 5 η ωρα και εμενα δεν με αφησε να χαλαρωσω ντιπ και να παμε καμια βολτουλα!!1καλα δεν σας ειπα τι μου κανε!!!εκανε κακα και ερχετε περνει το ξυπνητηρι το γυρναει τστο ντιντιντι ντιτ το ανοιγει το βαζει στο αυτι μου και μου λεει ξυπνα εκανα κακααααα!!!και το αφηνει και φευγει τρεχοντας στο δωματιο της αδερφης του!!!!!!!μετα απο κανα λεπτο ερχετε με ενα μπειμπιλινο και μου λεει αλλαξε με και μετα κοιμηθηκε..................

κουφετακι μου γιατι πηρες κιτρινη καρτα για αυτο το μηνυμα???

δεν εισαι σιγουρη ε?για να μην κανω καμια βλακεια θα περιμενω να μου πει η ελενη που ξερει σιγουρα.θα σας βαλω ομως και εγω να με δειτε.

πρεπει να εχετε μια εικονα ποια σας πρηζει τοσο καιρο!!!!!!και αλλο τοσο ακομα!!!!!!

οταν λες οικονομικος τι εννοεις???ποσο εχει η επισκεψη?

χαχαχαχα αυτη η σιγουρια σου βρε κουκλιτσα μου αρεσει τρελλα!!!

απο τις 3 επιλογες βαζω τη 2η.ε?

σιγουρα ε??

μη με δουν ολοι φορα παρτιδα!

Ναι βαζεις αυτην την επιλογη...

μανουτιτα μου μερες εχω να σε δω μεσα τι κανεις? εγω κοριτσακια δεν ειμαι κ πολυ καλα θα βγω να σιδερωσω λιγο να περασει κ η ωρα μεχρι να ερθει ο αντρας μου ισως ξαναμπω το βραδακι φιλια!!!

Κι εγω για να σιδερωσω το τεραστιο βουνο θα παω αφου κανω μπανιο τα παιδια... Πιθανολογω οτι θα μπω μετα τις 12 στην καλυτερη...

μπα δε μπορω!εκανα επιλογη,πατησα αντιγραφη αλλα οταν παω να κανω επικολληση δε γινεται!κατι δε κανω σωστα μαλλον.

Δεν κανεις κοπι πειστ, εχει browse που το πατας και πας απο τον υπολογιστη σου και επιλεγεις τις φωτος που θες να βαλεις...

εχει μια επιλογη add album μολις μπεις στο pictures&albums

για δες..κι αν παλι δεν τα καταφερεις θα σου πει κανενα αλλο κοριτσακι

ναι πρωτα εκει... και μετα επιλογη απο το πισι σου τις φωτος...

φυσικα και θα πληρωνομαι, αλλα καποιο ποσο θα το περνω απτο ικα

δυο εβδομαδες οπωςδηποτε θα χρειαστει να λειψεις, δεν μπορεις να λειψεις για καποιον αλλο λογο? λογο ασθενειας, οσφιαλγεια ας πουμε?

Μονο για 25 ημερες ημερολογιακες θα πληρωνεσαι απο την δουλεια σου... Μετα μονο απο το ΙΚΑ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμπιστευτικη???????????να'σαι καλα,γελασα παλι!για κλειστη κοινωνια μιλαμε.

τοτε προσπαθησε να το αποφυγεις, βρες κατι αλλο που θελει ξαπλα.

καλα να περασεις κοριτσακι μου!πολυ φαγητο τελευταια!μπορει τοτε να τα ξαναπουμε το βραδυ:D

τρωω πολλες φορες και απο λιγο..ασε που αισθανομαι συνεχεια αδειο το στομαχι μου..φιλακια κοριτσακι μου, ελπιζω να τα πουμε αργοτερα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μονο για 25 ημερες ημερολογιακες θα πληρωνεσαι απο την δουλεια σου... Μετα μονο απο το ΙΚΑ...

κανονικα ομως ετσι?μη πεινασουμε κιολας!!!χιχιχι ολο το φαι σκεφτομαι!!!

αντε κοριτσακια εφυγα, φιλια

ελενακι θα περιμενω με αγωνια αυριο για τον γιατρο

αστερια μου φιλουμπες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Λοιπον, πινακας ελεγχου, αλμπουμς, αντ αλμπουμ, δευτερη επιλογη, δινεις ονομα και προχωρας, upload photos, πατας browse, επιλεγεις φωτος απο το πισι σου... Εχεις επιλογη να βαλεις 15 φωτος σε καθε αλμπουμ, τρεις τρεις την φορα...

Μετα μπαινεις στον πινακα ελεγχου παλι, Profile Privacy και στο πεδιο που λεει Albums δινεις την επιλογη friends... Αυτο ειναι Αστερία μου και δεν βλεπει κανενας αλλος τις φωτος σου...

Οχι Ανετακι μου, δεν θα τις πληρωθεις κανονικα τις 25 ημερες... Δεν εκανα χρηση των ημερων, κατι λιγες επαιρνα αλλα θυμαμαι οτι πληρωνομουν λιγα απο την δουλεια και λιγα απο το ΙΚΑ...

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγω!

Καφεδιαριστηκα,κουτσομπολεψα και τωρα ηρθα κι εδω να κουσκουσεψω!

Τι κανετε κοπελιτσες?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Φυγατε ολες καλε?αντε τα λεμε αργοτερα τοτε!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Το μπεμπεκι ξυπνησε κουκλακι?

Μακια του το ζουζουνι!

Μαρη Αννααααααααααααααααααααααα θελω παρεαααααααααααααααααααα

Δεν το πιστευωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηρε μολις τωρα η κοπελα και μου ειπε οτι του αρεσα πολυυυυυ!!!!

και να κανονισουμε το απογευμα να βγουμε!!!!:mrgreen::-D

Σιγα μην δεν του αρεσες τετοια κουκλαρα που εισαι!!!!!

Να μας ενημερωσεις για τις εξελιξεις σε παρακαλω πολυ!!!

Ειδες τελικα που ολα για καλο γινονται? Πολυ χαρηκα! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...