Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα Ερακι Απο εχτες που ξεκινησα θεραπεια 1 φορα ανοιξε οποτε απο σημερα περιμενω να καλμαρει...

Τα ζουζουνια τι κανουν? Εσυ αντεχεις τωρα που θα κλεισουν και τα σχολεια?

Περαστικά!!!

Κοίτα περιμένω αύριο τη πεθερά μου και θα βοηθήσει πολύυυυυ!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άκου να δεις τί έκανε χθες η μαμά μου....

Κάνω δίαιτα και η δίαιτα έλεγε 2 μέρες γεμιστά.Η καλή μου η μαμά προσφέρθηκε να μου τα φτιάξει και εγώ χάρηκα πολύυυυ!!!!Ελα όμως που δεν έγινε έτσι....Αντί να μου τα φτιάξει, πήρε τα μισά υλικά ( γιατί ξέχασε τα άλλα μισά και μου είπε να τα πάρω εγώ) και άρχισε να δίνει οδηγίες στη Φιλιπινέζα για να τα φτιάξει εκείνη ( η οποία Φιλιπινέζα δεν καταλάβαινε τίποτα...χαχαχαχα) Της λέω λοιπόν."Άσε μαμά, με καταυποχρέωσες....καλύτερα να τα φτιάξω εγώ...."Και έτσι τώρα πρέπει να φτιάξω γεμιστά.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημέρα κούκλες. Πάντως ερι μου προσφέρθηκε! Αννετ η γλυκόζιώμενη είναι φυσιολογική που σημαίνει ότι τους τελευταίους 4 μήνες δεν είχες ζαχαρο κι αυτό είναι καθαρά από την εγκυμοσύνη σου. Θα φύγει λίγο μετά τη άδοξη.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες μου χαθηκα λιγο ε;;;

ελειπα ειχαμε παει για 10 μερες στο χωριο του αντρα μου και ειχε πολλα πολλα χιονια και ηταν τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω αρχιζω και ειμαι καλυτερα 1 μερα καλα 1 μερα ετσι κι ετσι!μονο το στομαχι με ενοχλει λιγο και εχω κατι ψιλοαναγουλες.τωρα 2-3 μερες εχω κι εναν πονοκεφαλο αφηστε καλυτερα!

εσεις τι νεα;;;;;ολα καλα;;εχω χασει τιποτα καλο;;;;;

σημερα παμε για αυχενικη διαφανεια!ποσες μερες κανουν να βγουν τα αποτελεσματα;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κουκλες μου χαθηκα λιγο ε;;;

ελειπα ειχαμε παει για 10 μερες στο χωριο του αντρα μου και ειχε πολλα πολλα χιονια και ηταν τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω αρχιζω και ειμαι καλυτερα 1 μερα καλα 1 μερα ετσι κι ετσι!μονο το στομαχι με ενοχλει λιγο και εχω κατι ψιλοαναγουλες.τωρα 2-3 μερες εχω κι εναν πονοκεφαλο αφηστε καλυτερα!

εσεις τι νεα;;;;;ολα καλα;;εχω χασει τιποτα καλο;;;;;

σημερα παμε για αυχενικη διαφανεια!ποσες μερες κανουν να βγουν τα αποτελεσματα;;

αδερφιιιιιιιι, τι κανεις μαναρακι μου?

το ανηψουδι μου καλα?

λιγο υπομονη και ολα θα περασουν!

χαιρομαι που περασατε πανεμορφα στην εκδρομη σας!!!του χρονου με το μπεμπακι να χαζευει το λευκο τοπιο!!!

αχ αυτος ο πονοκεφαλος...κι εγω 4 μερες υπεφερα αγαπιτσα μου!!!αλλα λογω πιεσης στα ματια...δεν το περιμενα...

παντως αν θες μπορεις να παρεις ενα ντεπονακι, επιτρεπεται. εγω ειχα παρει αλλα δεν μου εκανε τιποτα οποτε δεν ξαναπηρα...ευχομαι να σε ανακουφισει εσενα!

ουυυυυυ εφτασε η μερα της αυχενικης ε?

καλη επιτυχια καλο μου, η αυχενικη σαν υπερυχος βγαινει την ιδια στιγμη, οι αιματολογικες (papp a) κανουν καμια δεκαρια μερες (αλλα ολα θα ειναι σουπερ...ειμαι σιγουρη)!!!

τι αλλα νεα?η κοιλιτσα αρχισε να φουσκωνει καθολου?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χαχχαχα ο ανηψιος σου τουρλωσε τον πωπουλι του, μια σφιχτη μπαλιτσα να προεξεχει πολυ γελιο χαχαχα

την καλημερα του εχεις και να του χαιδεψεις το ξαδερφακι!!!τελικα εμεις δεν θα τα πουμε ποτε ετσι?

πες του γαμπρου μου να σε φερει αθηνα!!!κι αν θελει χιονια θα ριξω τεχνητα για να τον ευχαριστησω!χχιχιχι

IB5Vp2.png

αδερφιιιιιιιι, τι κανεις μαναρακι μου?

το ανηψουδι μου καλα?

λιγο υπομονη και ολα θα περασουν!

χαιρομαι που περασατε πανεμορφα στην εκδρομη σας!!!του χρονου με το μπεμπακι να χαζευει το λευκο τοπιο!!!

αχ αυτος ο πονοκεφαλος...κι εγω 4 μερες υπεφερα αγαπιτσα μου!!!αλλα λογω πιεσης στα ματια...δεν το περιμενα...

παντως αν θες μπορεις να παρεις ενα ντεπονακι, επιτρεπεται. εγω ειχα παρει αλλα δεν μου εκανε τιποτα οποτε δεν ξαναπηρα...ευχομαι να σε ανακουφισει εσενα!

ουυυυυυ εφτασε η μερα της αυχενικης ε?

καλη επιτυχια καλο μου, η αυχενικη σαν υπερυχος βγαινει την ιδια στιγμη, οι αιματολογικες (papp a) κανουν καμια δεκαρια μερες (αλλα ολα θα ειναι σουπερ...ειμαι σιγουρη)!!!

τι αλλα νεα?η κοιλιτσα αρχισε να φουσκωνει καθολου?

καλημερα αδερφακι μου τι μου κανεις;;;ετοιμη εισαι ε;;;;;αχ σε λιγο θα τον εχεις αγκαλια τον πριγκιπα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η κοιλιτσα μη φανταστεις πολυ πολυ λιγο.

πηρα και καινουριο μπουφαν να ειναι ανετο!και σημερα παμε για αυχενικη ναι!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ σημερα θα δεις χερακια (πολυ πιθανον να τα πιπιλαει κιολας) ποδαρακια να κουνιουνται, θα σας δειξουν το σβερκακι σας!τα νεφρακια σας!!!αχου αχου αχου!!!

ενα κανονικο ανθρωπακι σε μινιατουρα!!!αααααααχ τι τελειαααααααα!!!

τι ωρα θα πατε?θα περιμενουμε νεα οκ?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

χαχχαχα ο ανηψιος σου τουρλωσε τον πωπουλι του, μια σφιχτη μπαλιτσα να προεξεχει πολυ γελιο χαχαχα

την καλημερα του εχεις και να του χαιδεψεις το ξαδερφακι!!!τελικα εμεις δεν θα τα πουμε ποτε ετσι?

πες του γαμπρου μου να σε φερει αθηνα!!!κι αν θελει χιονια θα ριξω τεχνητα για να τον ευχαριστησω!χχιχιχι

αχ ναι ρε συ βλεπω να συναντιομαστε μετα τη γεννα σου!

δεν εκατσε!ηρθαν οι γονεις μου εδω και δεν κατεβηκαμε καθολου κατω!~

ασε και τωρα λεμε κατα τα τελη ιανουαριου να κατεβουμε γιατι ρεβεγιον θα κανουμε εδω με ολους τους κουμπαρους μας!

να μου χαιδεψεις τον αντρακο σου και να του πεις να ειναι καλο μωρακι στη γεννα!

566b716e1f.png?html%22

αχ σημερα θα δεις χερακια (πολυ πιθανον να τα πιπιλαει κιολας) ποδαρακια να κουνιουνται, θα σας δειξουν το σβερκακι σας!τα νεφρακια σας!!!αχου αχου αχου!!!

ενα κανονικο ανθρωπακι σε μινιατουρα!!!αααααααχ τι τελειαααααααα!!!

τι ωρα θα πατε?θα περιμενουμε νεα οκ?

ναι ναι θα σας πω μολις επιστρεψουμε!θα παμε στις 5.30 αλλα το ωρα θα με παρει η γιατρος δεν ξερω!σου ειπα οτι αλλαξα γιατρο ε;;;πηγα σε αυτην που ειναι υπευθυνη για τη συγκεκριμενη εξεταση σε ολο το νομο!ειναι φοβερη απο οτι ακουσα απο πολλα ατομα!και μετα λογικα θα παω για εξεταση αιματος ε;;;

566b716e1f.png?html%22

καλημερα αδερφακι μου τι μου κανεις;;;ετοιμη εισαι ε;;;;;αχ σε λιγο θα τον εχεις αγκαλια τον πριγκιπα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η κοιλιτσα μη φανταστεις πολυ πολυ λιγο.

πηρα και καινουριο μπουφαν να ειναι ανετο!και σημερα παμε για αυχενικη ναι!!!!!!!!

αχ ναι και ανυπομονω καλη μου, καθε βραδυ μολις πεφτω για υπνο σκεφτομαι "λες να μου σπασουν τα νερα?" "λες να με πιασουν οι πονοι?"

αυριο εχω nst και να σου πω την αληθεια δεν θα με χαλαγε να μου ελεγε η γιατρος "ειμαστε ετοιμοι, γενναμε"

γιατι εχω αγχος και αγωνια...περισσοτερο για το πως θα αντιδρασω αν φτασει η μεγαλη ωρα οταν θα ειμαι σπιτι η και καπου αλλου!

ενω στο μαιευτηριο σου ερχετε λιγο ξαφνικο και πριν το συνηδητοποιησεις τσουπ νασου το το μπεμπακι!!!

μεγεια το μπουφανακι, καλοφορετο!!!

την κοιλιτσα σιγα σιγα θα αρχισεις να την καταλαβαινεις...δλδ τι σιγα σιγα...εγω εδω και δεκα μερες συνηδητοποιησα πως εχει γινει τουμπανο!!!

χαχαχα ταμ τα ρα ρα ρα παμ παμ!!

IB5Vp2.png

ναι ναι θα σας πω μολις επιστρεψουμε!θα παμε στις 5.30 αλλα το ωρα θα με παρει η γιατρος δεν ξερω!σου ειπα οτι αλλαξα γιατρο ε;;;πηγα σε αυτην που ειναι υπευθυνη για τη συγκεκριμενη εξεταση σε ολο το νομο!ειναι φοβερη απο οτι ακουσα απο πολλα ατομα!και μετα λογικα θα παω για εξεταση αιματος ε;;;

πολυ ωραια, ειναι βασικο να ξερεις πως η γιατρος σου ειναι κορυφη και ξερει τι κανει...και ενας λογος παραπανω πως ειναι και γυναικα!!!αλλη αντιμετωπιση παιδι μου!!!σε νοιωθει, καταλαβαινει την αγωνια σου!

ναι θα σου παρουν αιμα και κολπικα υγρα!

IB5Vp2.png

αχ ναι και ανυπομονω καλη μου, καθε βραδυ μολις πεφτω για υπνο σκεφτομαι "λες να μου σπασουν τα νερα?" "λες να με πιασουν οι πονοι?"

αυριο εχω nst και να σου πω την αληθεια δεν θα με χαλαγε να μου ελεγε η γιατρος "ειμαστε ετοιμοι, γενναμε"

γιατι εχω αγχος και αγωνια...περισσοτερο για το πως θα αντιδρασω αν φτασει η μεγαλη ωρα οταν θα ειμαι σπιτι η και καπου αλλου!

ενω στο μαιευτηριο σου ερχετε λιγο ξαφνικο και πριν το συνηδητοποιησεις τσουπ νασου το το μπεμπακι!!!

μεγεια το μπουφανακι, καλοφορετο!!!

την κοιλιτσα σιγα σιγα θα αρχισεις να την καταλαβαινεις...δλδ τι σιγα σιγα...εγω εδω και δεκα μερες συνηδητοποιησα πως εχει γινει τουμπανο!!!

χαχαχα ταμ τα ρα ρα ρα παμ παμ!!

πως περασε ετσι ο καιρος παντως απορω!ποτε εκανες το τεστ και ποτε εφτασες ενα βημα πριν τον τοκετο!αχ κουκλα μου η παναγια μαζι σου να σου δινει δυναμη για εκεινη τη στιγμη να πανε ολα καλα σου ευχομαι!να μου στειλεις μηνυμα με το που θα μπεις παντως μεσα ναι;;;;;να ξερω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...