Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε? μολις γυρισα απο την βαφτηστηρα μου εκανα το χρεος μου ως νονα κ τωρα φιαχνω μακαρονακια μαυρα να φαωωωωω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σας κοριτσια!!! geni εγω το εχω λυσει το προβλημα. γιατι δεν βαζεις τον αντρα σου????

τουλαχιστον τα 2 η 3 πλυντιρια

αστερινα αυτο της λεω κ γω αλλα δεν με ακουει:lol:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αννουλα οι ορμονες ειναι ατιμο πραγμα εμενα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου τις τελευταιες βδομαδες υπομονη τιποτα αλο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Ανδριανουλα σε 8 εβδομαδες θα εχεις την μπουμπουκα αγκαλια!!!!!Πως περασε ο καιρος?

Οσο για τις ορμονες ασε τα εχω δει ολα σε αυτην την εγκυμοσυνη τρελες ψυχολογικες μεταπτωσεις τις οποιες δεν τις ειχα στην Εβελινα

η κουμπαρα μου που πηγα τωρα εχει κανει κ ενα μικρο τωρα 2 μηνων το πηρα αγκαλιτσα κ φοβομουν ηταν παρα πολυ μικρουλι κ πηγαινε το κεφαλακι του περα δωθε μετα τον εβαλε στο καροτσι κ του μιλαγε κ αυτος γελαγε μιλαμε τρελαθηκα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα εξαλλου με ραντεβου θα πας θα μπεις μεσα και σε 20 λεπτα θα εχεις τελειωσει....

λιγοτερο κ απο ραντεβου σε οδοντιατρο χιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι ακομα αν θα κανω επισκληριδιο ή ολικη θα το συζητησω με τον γιατρο...Οχι οτι ποναει η επισκληριδιος απλα δεν εχω καλη εμπηρια απο την προηγουμενη γεννα που προσπαθουσα 16 ωρες φυσιολογικα και μετα δεν με επιανε αλλα τωρα θα ειμαι και εγω με ραντεβου

η κουμπαρα μου που πηγα τωρα εχει κανει κ ενα μικρο τωρα 2 μηνων το πηρα αγκαλιτσα κ φοβομουν ηταν παρα πολυ μικρουλι κ πηγαινε το κεφαλακι του περα δωθε μετα τον εβαλε στο καροτσι κ του μιλαγε κ αυτος γελαγε μιλαμε τρελαθηκα

Να της ζησει!!! Στην αρχη θα σου φανει λιγο περιεργα αλλα το δικο σου θα το κρατας πολυ πιο ανετα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...