Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα κουκλιτσες

Αχ δεν σας πιανω μια μια γιατι δεν ειμαι καιστα καλυτερα μου.....

Ερακι πως εισαι? Τα ζουζουνια σου?

Καλημέρα Αννούλα!

Καλά είμαστε αλλά λίγο κρυωμένοι!!!!

Εσύ τι έχεις και δεν είσαι στα καλά σου τέτοιες μέρες;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ερακι μου εχτες ανοιξε η μυτη μου 3 φορες και το αιμα ποταμι.... μαζι με πολυ ζαλη τι ηταν παλι αυτο....πιεση δεν ειχα 12 με 7

Αυτό είναι κάτι που παθαίνεις συχνά;Τώρα είσαι καλύτερα;Ρώτησες κάποιον γιατρό;Μήπως είσαι κρυωμένη;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ανοιξε για αλλη μια φορα και δεν σταματαγε.....Τον πηρα ειρθε ο ανθρωπος με πηρε απο το σπιτι και πηγαμε στην αδερφη του που ειναι ωρυλας...Την σταματησαν και μαντεψτε.....Ολα αυτα ειναι απο τις ορμονες της γκυμοσυνης...Το ξερατε? Εγω το εμαθα τωρα στην τριτη εγκυμοσυνη οι ορμονες λεει διογκωνουν τα αγγεια και τα παραμορφωνουν και σπανε.Δεν ηθελαν ομως να μου κανουν χημικο καυτηριασμο οποτε θα κανω πλυσεις αλατονερου συνεχεια και θα βαζω μια αλοιφη φυτικη που καταπραινει τα αγγεια.....Αντε να δουμε τι αλλο θα παθουμε μεχρι να γεννησουμε...

Σημερα κοιμαστε μου φαινεται.....φευγω ερχεται η μικρη και παω να ξαπλωσω οπως μου ειπαν αυτην την εβδομαδα δεν πρεπει να σκυψω ουτε για να βαλω παπουτσια...

αννουλι ηθελα να στο γραψω και δεν προλαβα!ναι συμβαινει στην εγκυμοσυνη νιωθεις τημυτη σου βουλωμενη και καμια φορα ματωνει!!!το εχουν παθει αρκετες!καλημερα λεμεεεε!ξυπνηστε μεσημεριασε!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα ομορφες μανουλες!!!

ερακι θα σε παρω αυριο να τα πουμε κοπελα μου, περαστικα στα ζουζουνια σου!

συμπεθερα αμαν βρε κουκλα μου, κατσε ησυχη και μη σε νοιαζει!

παντως ευγε στον γιατρο σου!!!αυτο το ενδιαφερον του με εχει σκλαβωσει!!!

η μικρη καλα ειναι?η νυφουλα μου?

εγω πριν λιγο επεστρεψα, πηγα ικα για το δωρο των Χριστουγεννων, εδωσα αιμα για την γλυκοζηλιωμενη (αυριο τα αποτελεσματα), φουρνο, πληρωμη λογαριασμοι, παραλαβη παντελονια του αντρουλη μου, φαρμακειο και αυταααααααααααα!!!ουφ κουραστικα μονο που τα εγραψα..φανταστειτε ολο αυτο σε περπατητο χαχαχα!μου βγηκε η γλωσσα!!!

καλη εβδομαδα και καλο μεσημερι σε ολες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπερα κουκλιτσες μου

Κισακι μου ετσι μου ειπε και ο γιατρος το παθαινουν πολλες εγκυες...Η μικρουλα τι κανει?

Αννετακι μου μην σκας ολο καθομαι.... Τουλαχιστον εκανε δουλεια η αλοιφη μεχρι στιγμης δεν εχει ανοιξει ξανα η μυτη.... Αλλα εχω παρα πολλα νευρα ποια εγω που παντα ημουν το ποιο ηρεμο ατομο τωρα δεν εχω υπομονη για τιποτα δεν ξερω ειναι πολυ διαφορετικη αυτη η εγκυμοσυνη ειμαι και εγω πιεσμενη ψυχολογικα γιατι δεν περασα και λιγα για να ερθει αυτο το μικρο...Τεσπα μην σας ζαλιζω και εσας με την γκρινια μου....

Τωρα το απογευμα πηγαμε και καναμε εμβολιο στην μικρη δεν μπορω να πω κυρια αντι να κλαψει γελαγε.....μου εχει μοιασει και εμενα μου αρεσαν τα εμβολια για φετος τελειωσαμε του χρονου παλι αλλα τι λεω τελειωσε η μια θα αρχησει η δευτερη το καλοκαιρι....ε ρε γλεντια!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!!!μπηκα για μια καλησπερα κ μια καληνυχτα....δεν μπορεσα να μπω σημερα καθολου γινοταν ο χαμος στο μαγαζι απο εμπορευμα κ τωρα εχω βαλει σιδερο...μπλιαξ.5 πλυντηρια παναγια μου ποτε θα τελειωσω...ελπιζω αυριο να ειναι πιο χαλαρα στο μαγαζι να τα πουμε λιγο..σας φιλω γλυκα..καληνυχταααααααααα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αχ δεν ειμαι καλα καθομαι στον καναπε και τρεχουν τα δακρυα ποταμι χωρις καν να ξερω το γιατι....

αννουλα μου κοπελα μου γιατι κλαις?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ελα μου ντε βρε Τζενακι οι ορμονες μου εχουν βαρεσει κοκκινο μου φαινεται

αννουλι μου υπομονη...θα περασει..σαφηνω κοπελα μου..δεν το θελω αλλα με κοιτανε τα ασιδερωτα κ μου λενε εεεεεελα να μας σιδερωωωωωωσειιιιιιςςς..τα λεμε αυριο..περαστικα κ καληνυχτα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...