Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , anemoni9 είπε:

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ελα μωρε..αφου δεν βολευεται το μικρουλη σου..δεν φταιει αυτο..υπομονη σε 3 βδομαδουλες περιπου θα τον κρατας στην αγκαλιτσα σου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι ποναει το κεφαλι σου παιδι μου?δεν μπορεις να παρεις τπτ?

4η μερα σημερα τζενακι, προχθες πηγα οφθαλμιατρο γιατι πονανε και τα ματια μου ταυτοχρονα και μου ειπε πως εχω στα ορια πιεση 19,5 η οποια βεβαια δεν επιρρεαζει σε τιποτα, επισης πως μπορει να ειναι και ημικρανικος ο πονοκεφαλος...αλλα ολη μερα ειμαι χαλια...ειναι συνεχομενος πονος και ενοχλητικος...αλλα μερικες φορες μου δινει και καταλαβαινω...ντεπον εχω παρει 2 φορες αλλα δεν κανει τιποτα, οποτε ποιος ο λογος?

ασε σου λεω, εχθες επαιζε αγωνια ο αντρας μου με τη μανα μου και τσακωνοντουσαν...απαπααααα το χειροτερο μου οι φωνες...ωσπου ξεσπασα και το βουλωσαν.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ελα μωρε..αφου δεν βολευεται το μικρουλη σου..δεν φταιει αυτο..υπομονη σε 3 βδομαδουλες περιπου θα τον κρατας στην αγκαλιτσα σου

ναι μωρε ο καλος μου, αν και δεν νομιζω...πιο νωρις θα τον κρατησω!!!ετσι μου λεει το ενστικτο μου...λες να κανω για ακομη μια φορα λαθος?

περιμενε μια στιγμη ρε κοριτσι να φτιαξω ενα ντονατς στον αντρουλη μου γιατι θα φαει εμενα στο τελος χιχιχι

IB5Vp2.png

τζενακι αν υποψιαστω πως τσακωνεσαι με την απο πανω σφυρα και εφτασα...πεταω την σκουφια μου για τσακωμους χαχαχαχα

τωρα αν εχεις δουλεια παω πασο!!!θα περιμενω για κανα μισαωρο γιατι θελει το πισι ο καλος μου...μου την ειπε κιολας "αντε σηκω η πολυθρονα πηρε το σχημα των μετοπισθεν σου" χαχαχχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αααααα θα μου σπασει τα νευρα ο κυριος, βγαινω λιγο ρε τζενακι θα ξαναμπω οσο πιο γρηγορα μπορω, αν δεν σε πετυχω καλο μεσημερι και πολλα φιλακια!

IB5Vp2.png

αννετακι μου δουλεια ειχα.αντε να δουλεψω λιγο σημερα να βγαλω τα σπασμενα.θα τα πουμε αυριο κοπελα μου φιλακια!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα!!

τι κανετε???πω πω ρε κοριτσια τι κουραση σημερα!!!μια βολτα στα μαγαζια καναμε και ξεθεωθηκα!!!

αλλα πηρα ενα φορεματακι για τις γιορτες,μουρλια!!

τρωω το πορτοκαλακι μου (το κοψαμε απο το δεντρο μας) μπας και στανιαρω,ειμαστε καλεσμενοι για καφε σημερα και βαριεμαι!!!!!!!ποιος σηκωνεται απο τον καναπε τωρα???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

που πηγε η αστερινα καλε?αστεριναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...