Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημεεεεερα ουουουουουο....τι κανετε βρε κοριτσακια μου .......εγω εδω στο μαγαζι ,πριν μιση ωρα ανοιξα.πινω καφεδακι κ εχω βαλει τερμα το ραδιο..ετσι για να τη σπασω σε μερικες μερικες....

καλημερα τζενακι μου, πως περασατε εχθες?

δωσε δωσεεεεεεεεεε, εγω δεν ακουω τιποταααααααααααααα χαχαχα

σπαστης τα νευρα λεμεεεεεεεεεε της γκιοσαςςςςςςςςς :lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τζενακι μου, πως περασατε εχθες?

δωσε δωσεεεεεεεεεε, εγω δεν ακουω τιποταααααααααααααα χαχαχα

σπαστης τα νευρα λεμεεεεεεεεεε της γκιοσαςςςςςςςςς :lol:

μια χαρα.ψησαμε λουκανικα στο τζακι.τουμπανο γιναμε...δεν πειραζει μετα τις γιορτες διαιτα.αυτη θα μετανιωσει την ωρα κ τη στιγμη που ασχοληθηκε με εμας.σπιτι σου εισαι εσυ?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σπιτι ναι, πριν λιγο ξυπνησα και μολις εφτιαξα ενα τοστακι να φαω γιατι πεινασε ο μπεμπης χιχιχι

λουκανικακια ακουω μιαμ μιαμ, εχω καιρο να φαω, μολις γεννησω ομως θα τσακισω τα παντα, ειδικα γλυκα, θα γινω βαρελι λεμεεεεεεεεε!!!

μονο σαν αντιποινα μη σου φερει την αστυνομια η καργια, λεω εγω τωρα

IB5Vp2.png

δηλ,αν εμενε μεσα πατρα που εχουνε απο το πρωι μεχρι το βραδυ μουσικη με τα μεγαφωνα θα πηγαινε το δημο στην αστυνομια?δεν μπορει να κανει τπτ.κανονικα η μουσικη απο στερεο απαγορευεται.εγω ομως εχω το ραδιο που δεν ειναι καν ψηφιακο.εχω τυπου παλιο με τη ρολετα.δεν περνει σιντι ,ειναι πολυ μικρο.αλλα το διαβολεμενο εχει μια ενταση αλλο πραγμα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δηλ,αν εμενε μεσα πατρα που εχουνε απο το πρωι μεχρι το βραδυ μουσικη με τα μεγαφωνα θα πηγαινε το δημο στην αστυνομια?δεν μπορει να κανει τπτ.κανονικα η μουσικη απο στερεο απαγορευεται.εγω ομως εχω το ραδιο που δεν ειναι καν ψηφιακο.εχω τυπου παλιο με τη ρολετα.δεν περνει σιντι ,ειναι πολυ μικρο.αλλα το διαβολεμενο εχει μια ενταση αλλο πραγμα.

ε τοτε βγαλε το αχτι σου!!!να ημουν απο μια μερια μονο να εβλεπα να βγαζει καπνους απταυτια και να γελαω...ειμαι και σπασικλακι με μερικους μερικους και τους γεννω το συναισθημα να με σκοτωσουν χαχαχα

αλλα την αντιπαθεια δεν μπορουσα ποτε να την κρυψω...η σε παω η θα σε εχω στο φτυσιμο και στο δειχνω...και μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ειμαι σκυλα τελικα χαχαχαα!!!:lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

πριν 2 χρονια,στην γιορτη της αντριανης ηρθα στο μαγαζι στις 8 το βραδυ να παρω ενα δωρο για να παω στην αντριανη.το μαγαζι το ειχα κλειστο γιατι ο αγιος αντρεας ειναι πολλιουχος της πατρας ,με τα φωτα κλειστα εψαχνα να βρω δωρο.κ βλεπω δυο μπατσους να μπαινουνε στο μαγαζι κ μου λενε..μας πηρανε κ μας ειπανε οτι εδω λειτουργει παρανομα κεντρο διασκεδασης.με μουσικα οργανα....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ε τοτε βγαλε το αχτι σου!!!να ημουν απο μια μερια μονο να εβλεπα να βγαζει καπνους απταυτια και να γελαω...ειμαι και σπασικλακι με μερικους μερικους και τους γεννω το συναισθημα να με σκοτωσουν χαχαχα

αλλα την αντιπαθεια δεν μπορουσα ποτε να την κρυψω...η σε παω η θα σε εχω στο φτυσιμο και στο δειχνω...και μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ειμαι σκυλα τελικα χαχαχαα!!!:lol::lol::lol:

ρε συ αννετ.ειμαι ακριβως το ιδιο με σενα.η που θα δινουν τα ρεστα τους για μενα ,η που θα με μισουν ,πραγματικα ομως.θυμαμαι καποτε μου λεγανε.ευγενια σε λενε αλλα καμια σχεση με το ονομα σου.ολο αγενια εισαι.κ δεν τους ειχα κανει κ τπτ.μου λεγανε οτι η φατσα μου εκπεμπει κατι αρνητικο. ..χιχιχιχι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πριν 2 χρονια,στην γιορτη της αντριανης ηρθα στο μαγαζι στις 8 το βραδυ να παρω ενα δωρο για να παω στην αντριανη.το μαγαζι το ειχα κλειστο γιατι ο αγιος αντρεας ειναι πολλιουχος της πατρας ,με τα φωτα κλειστα εψαχνα να βρω δωρο.κ βλεπω δυο μπατσους να μπαινουνε στο μαγαζι κ μου λενε..μας πηρανε κ μας ειπανε οτι εδω λειτουργει παρανομα κεντρο διασκεδασης.με μουσικα οργανα....

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

οσο διαβαζα ελεγα τωρα θα πουνε "μας ειδοποιησαν πως μπηκε κλεφτης" και καλα προστατευουμε τον γειτονα αλλα τον ταλαιπωρουμε τετοια μερα ...αλλα αυτο πιααααααααα, ποσο προστυχο μυαλο εχει επιτελους

πωπω τα πηρα τωρα ρε συ...ειναι και ο δικος μου απο κατω αλλα η δικια σου δεν παιζεται...η κακια προσωποποιημενη...:evil::evil::evil:

IB5Vp2.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

οσο διαβαζα ελεγα τωρα θα πουνε "μας ειδοποιησαν πως μπηκε κλεφτης" και καλα προστατευουμε τον γειτονα αλλα τον ταλαιπωρουμε τετοια μερα ...αλλα αυτο πιααααααααα, ποσο προστυχο μυαλο εχει επιτελους

πωπω τα πηρα τωρα ρε συ...ειναι και ο δικος μου απο κατω αλλα η δικια σου δεν παιζεται...η κακια προσωποποιημενη...:evil::evil::evil:

η ιστορια εχει ως εξης...ειχε ερθει ο αδελφος μου το πρωι κ επαιζε κατω κιθαρα,αυτη πηρε το εκατο..αλλα η αμεση δραση ..δεν ηρθε αμεσα..χαχαχαχα.ηρθε το βραδυ που πηγα εγω.κ μου λενε οι μπατσοι το και το .η πλακα ηταν οταν τους εδειξα τα ''δικα μου μουσικα οργανα.''το ραδιακι.....χαχαχαχαχα.ακομα γελανε αυτοι...........

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε συ αννετ.ειμαι ακριβως το ιδιο με σενα.η που θα δινουν τα ρεστα τους για μενα ,η που θα με μισουν ,πραγματικα ομως.θυμαμαι καποτε μου λεγανε.ευγενια σε λενε αλλα καμια σχεση με το ονομα σου.ολο αγενια εισαι.κ δεν τους ειχα κανει κ τπτ.μου λεγανε οτι η φατσα μου εκπεμπει κατι αρνητικο. ..χιχιχιχι

παλια θυμαμαι οταν ειχαμε ερθει αθηνα και γραφτηκα στο σχολειο ολοι πιστευαν πως ημουν σνομπ (ασε που με φωναζαν κολεγιοπαιδο...) και δεν με εκανε κανεις παρεα...λες και ειχα ψειρες...αλλα οταν με γνωριζαν δεν ξεκολαγανε...εδω και χρονια εχει αλλαξει αυτο...με συμπαθουν με τη μια αλλα η ευγενια μου και η καλοσυνη μου με τρωει (υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βεβαια)...χιλια καλα να κανω κι μια φορα αν πω οχι τελειωσε...αλλα χεστηκα λεμε...

αλλα το θεμα το χοντρο το δημιουργω εγω...αν μου κατσει ο αλλος στραβα δεν πα να με χρυσωνει...δεν αλλαζω γνωμη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

δεν μπορω να παιζω θεατρο ρε παιδι μου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

η ιστορια εχει ως εξης...ειχε ερθει ο αδελφος μου το πρωι κ επαιζε κατω κιθαρα,αυτη πηρε το εκατο..αλλα η αμεση δραση ..δεν ηρθε αμεσα..χαχαχαχα.ηρθε το βραδυ που πηγα εγω.κ μου λενε οι μπατσοι το και το .η πλακα ηταν οταν τους εδειξα τα ''δικα μου μουσικα οργανα.''το ραδιακι.....χαχαχαχαχα.ακομα γελανε αυτοι...........

το ειχα διαβασει τζενακι μου, η κιθαρα ποσο πια την ενοχλησε...ηλεκτρικη ηταν?

αλλα οπως και ναχει αν δεν ενοχλει ο αλλος σε ωρες κοινης ησυχιας οι καταγκελιες πανε στον βροντο...απλα η γυναικα θελει με κατι να ασχολειτε...η μαλλον να ασχολουνται οι αλλοι μαζι της.

δουλεια δεν ειχε ο εξω απο δω ντιρι ντιρι τα παιδια του.

ουστ κακιστροοοοοοοο

IB5Vp2.png

ωχ με αρχισε παλι το κεφαλι, που θα παει αυτη η κατασταση γμτ

σε λιγο θα αρχισω να το βαραω στον τοιχο.ααααααααααααααααα

IB5Vp2.png

παλια θυμαμαι οταν ειχαμε ερθει αθηνα και γραφτηκα στο σχολειο ολοι πιστευαν πως ημουν σνομπ (ασε που με φωναζαν κολεγιοπαιδο...) και δεν με εκανε κανεις παρεα...λες και ειχα ψειρες...αλλα οταν με γνωριζαν δεν ξεκολαγανε...εδω και χρονια εχει αλλαξει αυτο...με συμπαθουν με τη μια αλλα η ευγενια μου και η καλοσυνη μου με τρωει (υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βεβαια)...χιλια καλα να κανω κι μια φορα αν πω οχι τελειωσε...αλλα χεστηκα λεμε...

αλλα το θεμα το χοντρο το δημιουργω εγω...αν μου κατσει ο αλλος στραβα δεν πα να με χρυσωνει...δεν αλλαζω γνωμη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

δεν μπορω να παιζω θεατρο ρε παιδι μου

τη φημη για τις πατρινιες την εχεις ακουσει?λενε οτι ειναι ψωνια..με τη μυτη μεχρι το ταβανι.μια μερα ημουν στη σταση,περιμενα το λεοφορειο λκ σταματαει ενα αυτοκινητο με δυο παιδαρους να με ρωτησει για μια οδο κ τους απαντησα.μου λενε..απο που εισαι?απο πατρα τους λεω..οχι,αποκλειεται να εισαι πατρινια αφου αυτες ειναι ψηλομητες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τη φημη για τις πατρινιες την εχεις ακουσει?λενε οτι ειναι ψωνια..με τη μυτη μεχρι το ταβανι.μια μερα ημουν στη σταση,περιμενα το λεοφορειο λκ σταματαει ενα αυτοκινητο με δυο παιδαρους να με ρωτησει για μια οδο κ τους απαντησα.μου λενε..απο που εισαι?απο πατρα τους λεω..οχι,αποκλειεται να εισαι πατρινια αφου αυτες ειναι ψηλομητες..

δεν το ειχα ακουσει, ψηλομυτες ε?

δηλαδη εχετε γαλλικη μυτουλα?χαχαχαχα

αχ βολταρει ο κυριουλης στην κοιλια και με ριμαξε, καμια μερα θα μου βγει απτο στομα ο ατιμουλης χαχαχαχα :lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...