Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννετακι μου δεν ξερω αλλα κ να την καλουσανε δεν θα μας το ελεγε.εσυ τι κανεις?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

edv eimai akoma!!!σου εγραφα πμ αννετακι.

τζενουλα καλησπερα!!χρονια και ζαμανια!!!!

εδω εβρεχε πριν αλλα δε με νοιαζει ειμαι στο σπιτακι μου και θαυμαζω το δεντρακι μου!!1

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κοριτσια αυριο εχει εξορμηση στα μαγαζια!!!

δωρο για το βαφτιστηρι,ακομα δεν εχω παρει του παιδιου και ντρεπομαι!!

δωρο για τον αντρουλη εχει γενεθλια τη δευτερα και του χρωσταω ακομα και το δωρο της γιορτης του.Θα του παρω κινητο για τα γενεθλια,αλλα για τη γιορτη???

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

εδω εβρεχε πριν αλλα δε με νοιαζει ειμαι στο σπιτακι μου και θαυμαζω το δεντρακι μου!!1

ελα ρε νακι μου γλυκο ,τι κανεις κοπελαρα μου,οντως ..χρονια κ ζαμανια.πως τα περνας?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα ειμαι τζενακι!!!περιμενω τα Χριστουγεννα πως και πως!!!!!

εσυ καλα εισαι??

η αδερφουλα τι κανει??βλεπω οτι εχει ηρεμησει ευτυχως,τωρα μετραει αντιστροφα!!!!!ευχομαι να σου παραδωσει τη σκυταλη,να μην χρειαστει βεβαια να περιμενεις μεχρι το Φεβρουαριο αλλο να στη δωσει νωριτερα!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια ουουου...............τι κάνετε ?

Αννετάκι , εγώ γιατί δεν είδα τις φωτο ? τις έβγαλες ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

δωρο για τον αντρουλη εχει γενεθλια τη δευτερα και του χρωσταω ακομα και το δωρο της γιορτης του.Θα του παρω κινητο για τα γενεθλια,αλλα για τη γιορτη???

λιγο σοκον αλλα δεν πειραζει..βραδυ ειναι δεν θα παρεξηγηθω...[ΑΝΕΚΔΟΤΟ]συναντιουνται δυο φιλοι του αγιου βαλεντινου.ο ενας ειναι φτωχος κ ο αλλος πλουσιος....τι πηρες ρε φιλε στη γυναικα σου? λεει ο φτωχος στον πλουσιο...μια φεραρι κ μια πορσε ,αν δεν της αρεσει το ενα αυτοκινητο να παρει το αλλο.εσυ τι της πηρες? εγω της πηρα ενα πουλοβες κ ενα προφυλακτικο....αν δεν της αρεσει να παει να γ..............................................χιχιχιχιχιχιχιιχι.κ εσυ θα του παρεις ενα κινητο κ ενα προφυλακτικο:tongue::tongue::tongue:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λιγο σοκον αλλα δεν πειραζει..βραδυ ειναι δεν θα παρεξηγηθω...[ΑΝΕΚΔΟΤΟ]συναντιουνται δυο φιλοι του αγιου βαλεντινου.ο ενας ειναι φτωχος κ ο αλλος πλουσιος....τι πηρες ρε φιλε στη γυναικα σου? λεει ο φτωχος στον πλουσιο...μια φεραρι κ μια πορσε ,αν δεν της αρεσει το ενα αυτοκινητο να παρει το αλλο.εσυ τι της πηρες? εγω της πηρα ενα πουλοβες κ ενα προφυλακτικο....αν δεν της αρεσει να παει να γ..............................................χιχιχιχιχιχιχιιχι.κ εσυ θα του παρεις ενα κινητο κ ενα προφυλακτικο:tongue::tongue::tongue:

καλόοο :P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλα ειμαι τζενακι!!!περιμενω τα Χριστουγεννα πως και πως!!!!!

εσυ καλα εισαι??

η αδερφουλα τι κανει??βλεπω οτι εχει ηρεμησει ευτυχως,τωρα μετραει αντιστροφα!!!!!ευχομαι να σου παραδωσει τη σκυταλη,να μην χρειαστει βεβαια να περιμενεις μεχρι το Φεβρουαριο αλλο να στη δωσει νωριτερα!

ειδομεν νακι μου...αυτα ειναι του θεου...εμεις παντως οτι ειναι να κανουμε....το κανουμε...,η αδελφουλα δεν εχει ηρεμησει εχτες με πηρε τηλ κ μου ελεγε:γιατι δεν κουνιεται γιατι γιατι γιατι.....τι σοκολατα εφαγα τι την πειραζω..τπτ αυτη....παρε κ καταλαβε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ρε σεις.....το αβαταρ της αννατ δεν ειναι σαν την ξαδελφη της μπεμπε λιλη?χαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σιγα μην παρεξηγηθεις!!

κιττυ μου αγοραρος ε???αντε με το καλο!!!εχεις αρχισει τα ψωνια για τον κουκλο σου?

tJd1p3.png

αννετακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

tJd1p3.png

αννετακι μου δεν ξερω αλλα κ να την καλουσανε δεν θα μας το ελεγε.εσυ τι κανεις?

μια χαρα χαλια, ο πονοκεφαλος καλα κρατει, προσπαθησα να κοιμηθω αλλα τζιφος!

σιγα να μη πει κιολας, αλλα πως την βλεπεις?απο κει θα καταλαβεις, εκτος αν εξαφανιζεται οταν ανοιγεις το μαγαζι!!!ετσιιιιιιιιιι, σαν τον ποντικο να κρυβεται

ναι ναι το ελαβα κοριτσακι!!!

εχεις κι εσυ!!!με πολυ αγαπηηηηηηηηηηηηηηη!!!

του μικρου ουτε εγω του εχω παρει, θα βγω κι εγω μαλλον αυριο

αλλα να ντυθεις καλα γιατι ο καιρος ειναι σκ@τ@, δεν βλεπεις τα δικα μου?ουφ

κορίτσια ουουου...............τι κάνετε ?

Αννετάκι , εγώ γιατί δεν είδα τις φωτο ? τις έβγαλες ?

χαλοου κιττυ μου?

ποιες φωτο παιδι μου?με τα πλαματακια μας?οχι δεν τις εβγαλα, για ξανατσεκαρε

ο μπεμπινος κανει τουμπες?

ρε σεις.....το αβαταρ της αννατ δεν ειναι σαν την ξαδελφη της μπεμπε λιλη?χαχαχα

χαχαχαχαχαχα, καλε η δικια μου ειναι μια κουκλα!!!η μπεμπε λιλη σαν αλιεν ειναι, με τρομαζεουν πολυ τα ματια της, αλλα απο φωνη γλυκα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τι εχω χασει??

τζενακι εχεις μπλεξει με καμια τρελη??

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...