Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Εγω σημερα εχω πεθανει απο τα γελια...Εχθες στις 6.30 το πρωι γεννησε η κολλητη μου-νονα της Εβελινας το δευτερο κοριτσακι της (4η εγκυμοσυνη,3η γεννα....πικρη ιστορια η δικια της αλλα δοξα το θεο τωρα εχει 2 υγιεστατα κοριτσακια)

Λοιπον της εσπασαν τα νερα στο κρεβατι το καταλαβε ξυπνησε και ο κουμπαρος μου να λεει αποκλειεται κατουρηθηκες και να μην σηκωνεται οποτε του βαζει τις φωνες ξεκινανε και επειδη ενιωθε να γενναει παιρνουν και την αστυνομια μαζι για να ανοιγει δρομο και διοδια....Στην Αττικη οδο ομως η αστυνομια χαλκιδος δεν ειχε δικαιωδοσια οποτε εκει συνεχησαν μονοι τους ελα ομως που στα διοδια ειχε τρελη κινηση και το κεφαλακι του μωρου σχεδον ειχε βγει....οποτε κατεβαινει ο κουμπαρος μου και να λεει "Μ@λ@κες γενναμε ανοιξτε τις μπαρες..." δεν τον πιστεψαν ομως και εχει παει και κραταγε την μπαρα ανοιχτη να φυγουν τα μπροστινα αυτοκινητα για να περασει.....

Τρελο σοου οποτε φτανουν στο νοσοκομειο και να την ξεντηνουν οι νοσοκομες στο διαδρομο ο γιατρος να μην εχει φτασει και τελικα μπηκε με την μαια στο χειρουργιο 6.17 ερχεται ο γιατρος ενω ειχε βγει το κεφαλι και στις 6.30 την ειχε αγκαλια την μικρη......

Αχ κοριτσια μακαρι να ειχαμε ολες τοσο ευκολες γεννες!!!! Αλλα μου τα ελεγε και πεθαναμε στο γελιο....εχτες ομως δεν ειχε καθολου γελιο μου λεει ειμασταν μες το αγχος να προλαβουμε αφου λεει το κεφαλακι μεσα στο αυτοκινητο το κραταγε με τα χερια της για να μην βγει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααα !!!!

Αννα , τι χιόνι ήταν αυτό ...............καλά το Εβελινάκι , κουκλάκι !!!

Τωρα κοιλιά , φιλενάδα ....δεν είδα...το μπουφάν μισάνοιχτο ναι.....χαχαχαχχαχαχα

Η μπουμπούκα μεγαλώνει ....πω πω 23 εκ ...μπράβο !!!

Την Τρίτη , εχω Β επιπέδου......για να δούμε ...τι θα δούμε !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Εγω σημερα εχω πεθανει απο τα γελια...Εχθες στις 6.30 το πρωι γεννησε η κολλητη μου-νονα της Εβελινας το δευτερο κοριτσακι της (4η εγκυμοσυνη,3η γεννα....πικρη ιστορια η δικια της αλλα δοξα το θεο τωρα εχει 2 υγιεστατα κοριτσακια)

Λοιπον της εσπασαν τα νερα στο κρεβατι το καταλαβε ξυπνησε και ο κουμπαρος μου να λεει αποκλειεται κατουρηθηκες και να μην σηκωνεται οποτε του βαζει τις φωνες ξεκινανε και επειδη ενιωθε να γενναει παιρνουν και την αστυνομια μαζι για να ανοιγει δρομο και διοδια....Στην Αττικη οδο ομως η αστυνομια χαλκιδος δεν ειχε δικαιωδοσια οποτε εκει συνεχησαν μονοι τους ελα ομως που στα διοδια ειχε τρελη κινηση και το κεφαλακι του μωρου σχεδον ειχε βγει....οποτε κατεβαινει ο κουμπαρος μου και να λεει "Μ@λ@κες γενναμε ανοιξτε τις μπαρες..." δεν τον πιστεψαν ομως και εχει παει και κραταγε την μπαρα ανοιχτη να φυγουν τα μπροστινα αυτοκινητα για να περασει.....

Τρελο σοου οποτε φτανουν στο νοσοκομειο και να την ξεντηνουν οι νοσοκομες στο διαδρομο ο γιατρος να μην εχει φτασει και τελικα μπηκε με την μαια στο χειρουργιο 6.17 ερχεται ο γιατρος ενω ειχε βγει το κεφαλι και στις 6.30 την ειχε αγκαλια την μικρη......

Αχ κοριτσια μακαρι να ειχαμε ολες τοσο ευκολες γεννες!!!! Αλλα μου τα ελεγε και πεθαναμε στο γελιο....εχτες ομως δεν ειχε καθολου γελιο μου λεει ειμασταν μες το αγχος να προλαβουμε αφου λεει το κεφαλακι μεσα στο αυτοκινητο το κραταγε με τα χερια της για να μην βγει....

αμάν, αμάν.......με συνοπτικές διαδικασίες..!!!!

Μπράβο , μπράβο να τους ζήσει το κοριτσάκι !!!!!!!!!!!!

πω πω κιττυ μου, σε νοιωθω καλη μου

μακαρι να περνουσαν ολα ως δια μαγειας και να ηρεμισεις κι εσυ

ο μπεμπακος σου καλα ειναι?να μου τον χαιδεψεις οκ?

κατα ταλλα ολα καλα...τι καλα, πριν καμια ωρα με επιασε μια διαρροια αλλο πραγμα...ευτυχως δεν με ξαναπιασε...το νερο που εχω πιεει δεν λεγεται

ολος ο μαραθωνας ειναι στο στομαχι μου

ααα.....εχω συμβιβαστεί μ΄αυτό..............κολλύρια για μια ζωή

ο μπεμπάκος , καλά ώρες-ώρες δίνει ρεσιτάλ κλοτσιάς ...πάνω -κάτω ...παντού !!!

Καλημερα Κιττυ μου σε ευχαριστω πολυ αντε τωρα να δεις και εσυ τον αντρουλη σου την τριτη!!!

Ναι οντως η κουμπαρα μου με συνοπτικες διαδηκασιες τα μικρα της τα εκανε...χαχαχαχα

Οσο για την κοιλια ναι με το τεραστιο μπουφαν που να φανει???Αλλα ακομα και αυτο μισανοιχτο ειναι...

Εσυ πως εισαι?

Διαφημίσεις

Καλημερα Κιττυ μου σε ευχαριστω πολυ αντε τωρα να δεις και εσυ τον αντρουλη σου την τριτη!!!

Ναι οντως η κουμπαρα μου με συνοπτικες διαδηκασιες τα μικρα της τα εκανε...χαχαχαχα

Οσο για την κοιλια ναι με το τεραστιο μπουφαν που να φανει???Αλλα ακομα και αυτο μισανοιχτο ειναι...

Εσυ πως εισαι?

καλά είμαι ! αν εξαιρέσεις οτι πονάνε οι καρποί στα χερια .....

βέβαια έχουν βελτιωθεί , τρώω ένα αυγό κάθε πρωί..μπλιαχ...και πίνω ασβέστιο πρωί-βράδυ

κατα τα άλλα μια χαρά !!

ναι , ναι ανυπομονώ να δω....βάρος , ύψος ...όλα

Εντωμεταξύ , ένώ μερικές φορές εγώ νομίζω οτι θα φαίνεται κ εξωτερικά οτι κάνει τούμπες ο μπέμπης , ο άντρας μου ακόμα δεν καταλαβαίνει....ή όταν βάζει το χερι του , σταματάει......

καλά βλέπω στο τικεράκι , που τα παπουτσάκια έχουν περάσει το μισό .....και κάτι με πιάνει..........αμάαααν.............

Μια συνάδελφος κ φίλη της μανας μου , που ουτε την ξέρω πήρε δώρα στο μωρό....κουφάθηκα........6 φορμάκια και 1 κουβερτούλα παρακαλώ !!!

ε...αφού θέλει , είπα κι εγώ στην μάνα μου ...πες της να ξεκινήσει σεντόνια τώρα...χαχαχαχαχχχααχχαα

Εντωμεταξύ , ένώ μερικές φορές εγώ νομίζω οτι θα φαίνεται κ εξωτερικά οτι κάνει τούμπες ο μπέμπης , ο άντρας μου ακόμα δεν καταλαβαίνει....ή όταν βάζει το χερι του , σταματάει......

Σιγα σιγα θα τον καταλαβει και ο αντρας σου...Για να φανει οχι ακομα προς το τελος θα βλεπεις την κοιλια σου να κουνιεται...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακιααααα!

μετα απο το κολλητιλικι με την λεκανη μου (τρεις φορες στην διαρκεια της νυχτας...ξεκ*λιαστηκα λεμε), ερχομαι ακμαιοτατη...προς το παρον δεν εχουμε παρατραγουδα κι ελπιζω ετσι να συνεχισω!

κιττυ μου, σε κανα μηνα θα βλεπεις τη κοιλουμπα να πηγαινει δεξια αριστερα, πανω κατω, κοιτα να απολαμβανεις οσο περισσοτερο μπορεις και μην αγχωνεσαι για τα παπουτσακια στο τικερακι σου!!!ακους εκει αμαν...οταν μπεις στον μηνα σου τι θα κανεις καλεεεεεεεεεεεεε???θα παρεις τα βουνα?χαχαχχα

συμπεθερα, επιδειξιες το ζευγαρακι μας ετσι?χαχαχαχα

δεν πειραζει, γερα ναναι και η νυφη παρθενα για τον γαμπρο γιατι θα βγαλω το σεντονι χαχχαχα και δεν εχω και κοκκορα να σφαξω χαχαχαχα

να ζησει η μπεμπουλα της κουμπαρας σου, γερη και καλοτυχη!

αλλα τι περιπετεια κι αυτη βρε παιδι μου?κι αυτος ο υπαλληλος ντιπ βοιδι?δεν εβλεπε την κατασταση?αλλα ευτυχως προλαβανε τα παιδια!

γυναικαααααααααα, τι κανεις κουκλιτσα μου?με τη ρεγουλα τα γλυκακια ετσι?δυο μπουκιτσες αλλιως θα σε μπατσισω χαχαχαχα κι εννοειτε η μια μπουκια για μενα οκ?

το αδερφακι μου που ειναι βρε κοριτσια, θα της κανω μια κλησουλα γιατι μου ελειψε πολυ!

καλο σ/κ να εχετε και να προσεχετε τα αυτοκολλητακια σας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τι λεει κουκλες?αννουλι τρελο σοου αλλα εκεινη την ωρα τα βλεπεις ολα!!!!!ελπιζω να μην πηρε λεφτα ογιατρος ολα μονη της τα εκανε η κοπελα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Eίναι καμία εδώ?

Κισάκι?Τι κάνετε?

Η κοράκλα σου?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...