Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλες μολις γυρησα απο τον γιατρο η μπουμπου μια χαρα καναμε ολες τις μετρησεις και ειναι μια χαρα εχουμε φτασει αισιος τους 23 ποντους.....Βαρος δεν μετρησαμε θα παω μετα την πρωτοχρονια για να δουμε και μουρη αφου την ειχε κολλησει στον πλακουτα.....

Εγω απο κιλα εχασα αλλο μισο!!!! Οι εξετασεις μου σουπερ αυτα.

Σας χαιρετω ομως εχω κατι εξωτερικες δουλειες και περιμενω τον αντρα μου φιλακια!!!

Μπραβο αννουλα,τελεια τα νεα σου,και μπραβο στη μικρουλα που μεγαλωνει.Καλες δουλειες.

Τζενη μη καθεσαι να σκεφτεσαι τα συμπτωματα και τα σχετικα,ο καιρος θα δειξει.......κι ευχομαι να δειξει τα καλυτερα;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

αλο αλο και τριςαλο...τα νεακια μας ειναι τα εξης...copy βεβαια...

κοιμηθηκα γυρω στις 3 το βραδυ (πονουσε και πολυ το κεφαλι μου και τα ματια μου επισης), ξυπνησα με το που μπηκε ο αντρας μου (7 το πρωι), εφαγα, εφτιαξα καφε για την μανουλιτσα μου κι εμενα και γυρω στις 9 παρα πηραμε τον δρομο για τα χοντος (πηρα μια φοβερη τσαντα και εσαρπα δωρο για την γιατρο μου...με εχει σκλαβωσει η ατιμη), μετα πηγαμε στον εμβρυολογο...μας ανοιγει την πορτα μεσα στην ανυσηχια (τον ειχε παρει η γιατρος μου και του ζητησε λεπτομερη υπερυχο λογω διαβητη κυησης...) μπαινουμε με τη μανουλα μου, βγαζω την κοιλουμπα εξω...γουρλωνει το ματι ο γιατρος...σου λεει τι θα δουμε τωρα...

ο μπεμπης με το κεφαλακι προς τα κατω και ξεκιναει τις μετρησεις...οι οποιες ηταν λιιιιιιιιιγο πιο κατω απτη μετρια καμπυλη...με λιγα λογια φυσιολογικος μικρουλης και δεν εχει επιρρεαστει καθολου απτον διαβητη!!!τι χαρα πηρα δεν φανταζεστε...μεχρι και εκεινος χαρηκε...λοιπον ο τζουτζουκος μου ειναι 2,600 αμνιακο τελειο και ολα προχωρανε καλως!!!ουφφφφφφ...τωρα χτυπαω κι ενα μαυρο σοκολατακι χιχιχι...

παρτυ κανω λεμεεεεεεεεεεεεε!!!α και μας εδειχνε ολο τα μπιπ μπιπ του τα οποια εχουν κατεβει...ειδαμε και την ουριθρα...αχουυυυυυυυ τοοοοοο μουυυυυυυυ τοοοοο μωροοοοοο μουυυυυυυυυυ!!!με λιγα λογια ηταν εξω το κεφαλακι μας...αραααααα προσοχη οι κοριτσομανουλεςςςςςςςςςςςςςςς χιχιχιχι ******** και δερνουμε λεμεεεεεεεε!!!(συμπεθερα εσυ μην διαβαζεις ναι?χαχαχα ειπαμε ο αντρας πρεπει ναχει παρελθον και η γυναικα μελλον χαχαχα)

επισης καθως μας εδειχνε ο γιατρος τα καλουδια μας...παει να δει το κεφαλακι μας (το κανονικο χιχιχι) και ειχε βαλει το χερακι μπροστα στα ματακια του σαν να λεει "πωπω ρε γιατρε, ρομπα με εκανες"!!!!!!!!!!!χαχαχαχαα ακομα το σκεφτομαι και χαζογελαω!!!

μιλησα και με την γιατρο μολις φυγαμε και μου ειπε πως βαση των μετρησεων και του αμνιακου αμφιβαλει (ο εμβρυολογος) αν υπαρχει και διαβητης (αλλα δεν παιρνω θαρρος...λιγο εμεινε εξαλλου)

τη δευτερα θα κανω γλυκοζηλιομενη, την τεταρτη παω για nst, να δει και τον υπερυχο/doppler και βλεποντας και κανοντας!

επισης πηγα και σε οφθαλμιατρο να τσεκαρω οραση και να δω μηπως ευθυνονται τα ματια για τον πονοκεφαλο...και εχω πιεση 19,5 κοριτσια...ειναι στο οριο μου ειπε αλλα δεν ειναι κατι ανυσηχητικο...μου ειπε να το ξαναδουμε μετα απο τρεις μηνες εφοσον εχω γεννησει...κιττυ εσυ που ξερεις κατι τις παραπανω για λεεεεεεε καλο ειναι το 19,5 η απλως με καθυσηχασε ο οφθαλμιατρος για να μη μου ανεβει κιαλλο???????

ξεχασα κατι αλλο?δεν νομιζω...συγνωμη αν σας κουρασα!

φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πολλαααααααααααααα!! !

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αννουλακι μουυυυυ, τελεια τα νεα της μπουμπους!!!πωπω σκλιναρικοβα θα μας προκυψει η νυφη χαχαχαα!!!το μουτρακι της στον πλακουντα κολλημενο ε?ειναι σεμνο το κοριτσακι μου χαχαχα!!!ετσι κουκλα μου κι η πεθερουλα σου να δεις...στα ωπα ωπα θα σε εχει!!!!!!

τζενακι μου, οσο το σκεφτεσαι τωρα τοσο περισσοτερα συμπτωματα θα βλεπεις, χαλαρωσε, απολαυσε τις γιορτες και μακαρι να μας κανεις δωρο τα πιο ευχαριστα χριστουγεννιατικα νεα!!!

ξανθουλα μου χαλαρα σημερα ε?ετσιιιιιιι ετσιιιιιιιιιιι!!!να την στελνετε την κιουρια που και που να μαθαινουμε τα νεα σας!!!ο μικρουλακος τι κανει?να μας τον φιλησεις ναι?

και εντος ολιγων ημερων να μπεις να μας ανακοινωσεις τα χαρμοσυνα!!!;););)

τα φιλια μου σε ολες σας!!!παω να ξεκουρασω τα ματακια μου λιγο γιατι ο πονοκεφαλος επιμενει ο ατιμος :(

πολλα φιλακια και σας σκεφτομαι!!!

IB5Vp2.png

κοριτσαρες μου καλησπερα τι κανετε ολα καλα? εμενα με εχουν παρει λιγο τα κατω μου τις τελευταιες μερες το μπεμπε δεν ερχεται:cry::cry::cry: ερχονται και οι γιορτες και μου λειπει πολυ η μανουλιτσα μου αυτα δεν μπαινω για να μην σας ψυχοπλακωνω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αλο αλο και τριςαλο...τα νεακια μας ειναι τα εξης...copy βεβαια...

κοιμηθηκα γυρω στις 3 το βραδυ (πονουσε και πολυ το κεφαλι μου και τα ματια μου επισης), ξυπνησα με το που μπηκε ο αντρας μου (7 το πρωι), εφαγα, εφτιαξα καφε για την μανουλιτσα μου κι εμενα και γυρω στις 9 παρα πηραμε τον δρομο για τα χοντος (πηρα μια φοβερη τσαντα και εσαρπα δωρο για την γιατρο μου...με εχει σκλαβωσει η ατιμη), μετα πηγαμε στον εμβρυολογο...μας ανοιγει την πορτα μεσα στην ανυσηχια (τον ειχε παρει η γιατρος μου και του ζητησε λεπτομερη υπερυχο λογω διαβητη κυησης...) μπαινουμε με τη μανουλα μου, βγαζω την κοιλουμπα εξω...γουρλωνει το ματι ο γιατρος...σου λεει τι θα δουμε τωρα...

ο μπεμπης με το κεφαλακι προς τα κατω και ξεκιναει τις μετρησεις...οι οποιες ηταν λιιιιιιιιιγο πιο κατω απτη μετρια καμπυλη...με λιγα λογια φυσιολογικος μικρουλης και δεν εχει επιρρεαστει καθολου απτον διαβητη!!!τι χαρα πηρα δεν φανταζεστε...μεχρι και εκεινος χαρηκε...λοιπον ο τζουτζουκος μου ειναι 2,600 αμνιακο τελειο και ολα προχωρανε καλως!!!ουφφφφφφ...τωρα χτυπαω κι ενα μαυρο σοκολατακι χιχιχι...

παρτυ κανω λεμεεεεεεεεεεεεε!!!α και μας εδειχνε ολο τα μπιπ μπιπ του τα οποια εχουν κατεβει...ειδαμε και την ουριθρα...αχουυυυυυυυ τοοοοοο μουυυυυυυυ τοοοοο μωροοοοοο μουυυυυυυυυυ!!!με λιγα λογια ηταν εξω το κεφαλακι μας...αραααααα προσοχη οι κοριτσομανουλεςςςςςςςςςςςςςςς χιχιχιχι ******** και δερνουμε λεμεεεεεεεε!!!(συμπεθερα εσυ μην διαβαζεις ναι?χαχαχα ειπαμε ο αντρας πρεπει ναχει παρελθον και η γυναικα μελλον χαχαχα)

επισης καθως μας εδειχνε ο γιατρος τα καλουδια μας...παει να δει το κεφαλακι μας (το κανονικο χιχιχι) και ειχε βαλει το χερακι μπροστα στα ματακια του σαν να λεει "πωπω ρε γιατρε, ρομπα με εκανες"!!!!!!!!!!!χαχαχαχαα ακομα το σκεφτομαι και χαζογελαω!!!

μιλησα και με την γιατρο μολις φυγαμε και μου ειπε πως βαση των μετρησεων και του αμνιακου αμφιβαλει (ο εμβρυολογος) αν υπαρχει και διαβητης (αλλα δεν παιρνω θαρρος...λιγο εμεινε εξαλλου)

τη δευτερα θα κανω γλυκοζηλιομενη, την τεταρτη παω για nst, να δει και τον υπερυχο/doppler και βλεποντας και κανοντας!

επισης πηγα και σε οφθαλμιατρο να τσεκαρω οραση και να δω μηπως ευθυνονται τα ματια για τον πονοκεφαλο...και εχω πιεση 19,5 κοριτσια...ειναι στο οριο μου ειπε αλλα δεν ειναι κατι ανυσηχητικο...μου ειπε να το ξαναδουμε μετα απο τρεις μηνες εφοσον εχω γεννησει...κιττυ εσυ που ξερεις κατι τις παραπανω για λεεεεεεε καλο ειναι το 19,5 η απλως με καθυσηχασε ο οφθαλμιατρος για να μη μου ανεβει κιαλλο???????

ξεχασα κατι αλλο?δεν νομιζω...συγνωμη αν σας κουρασα!

φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πολλαααααααααααααα!! !

Καλησπέρααα !!!!

Τέλεια τα νέα σας !!! Μπράβο !!!

Για την πίεση ,οπως σου είπε ο γιατρός , στο όριο..... οπότε μην αγχώνεσαι ...άλλωστε κοντεύεις.

το αν θα σου ανεβει , δεν εχει να κάνει ουτε με άγχος , ουτε διατροφή ....τιποτα. Σου ειπε δηλ οτι το 19.5 είναι λόγω της εγκυμοσύνης ?

Εγώ τοσο ειχα οταν ήμουν 18 χρονών. το άφησα , εφτασε 40 !!

Με τρία κολλυρια την μερα , 15-18 , και το πρωτο τριμηνο της εγκυμοσύνης που τα σταματησα 35 !!! μολις ξεκινησα το κολλυριο 22. όπως βλέπεις εγω εχω πρόβλημα

κατα τα άλλα , όλα καλά , όλα ανθηρά ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

τα φιλια μου σε ολες σας!!!παω να ξεκουρασω τα ματακια μου λιγο γιατι ο πονοκεφαλος επιμενει ο ατιμος :(

πολλα φιλακια και σας σκεφτομαι!!!

ο πονοκέφαλος μπορεί να είναι απο την λίγο ανεβασμένη πίεση , στα μάτια....συμβαίνει

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

που ειστε κοριτσακια?????

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

αχ,τι καλα!!!!!1 βδομαδα μονο για τα Χριστουγεννα!!!!!!

αννετακι μουυυυυυυυυ πολυ καλα τα νεα σου!!!!μπραβο ο μπουμπουκος!!!!!!!αντε λιγο εμεινε!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα και τις φωτογραφιες που εβαλες,τι τελειες!!!!πολυ συγκινητικες,εκει θα κοιμαται σε λιγες μερες ο θησαυρος σου!! !!!και φανταστικη γκαρνταρομπα!!!!

εγω ψαχνω συνταγες σπεσιαλ για τις γιορτες!!!μελομακαρονα δε θα κανω γιατι βαριεμαι,μονο βασιλοπιτα θα κανω απο γλυκα.

εσεις?? πειτε νεα!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κοριτσαρες μου καλησπερα τι κανετε ολα καλα? εμενα με εχουν παρει λιγο τα κατω μου τις τελευταιες μερες το μπεμπε δεν ερχεται:cry::cry::cry: ερχονται και οι γιορτες και μου λειπει πολυ η μανουλιτσα μου αυτα δεν μπαινω για να μην σας ψυχοπλακωνω

θα ερθει το νινακι ρε μινακι μου γλυκο, μη στεναχωριεσαι μερες που ερχονται

τωρα για την μανουλιτσα σου κανω τουμπεκι :( αλλα κι εκεινη δεν θελει να βλεπει την κορουλα της να στεναχωριεται :cry::cry::cry:

θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε μαναρι μου, ειμαι σε μαυρο χαλι με τους πονοκεφαλους εδω και 3 μερες (και τρεχω και για εξετασεις) και εκτος οτι με πιανουν τα νευρα μου δεν θα ειμαι και η πιο ευχαριστη παρεα...μαλλον κοιμησμενη παρεα.

και να μπαινεις για να σε κανουμε να αισθανθεις καλυτερα ενταξει κοριτσακι?εδω ειμαστε εμεις...ολες για μια και μια για ολες...(εχω δικιο μανου μου???) πολλα φιλακια αγαπη σε σενα και στη ζουζουνα σου

Καλησπέρααα !!!!

Τέλεια τα νέα σας !!! Μπράβο !!!

Για την πίεση ,οπως σου είπε ο γιατρός , στο όριο..... οπότε μην αγχώνεσαι ...άλλωστε κοντεύεις.

το αν θα σου ανεβει , δεν εχει να κάνει ουτε με άγχος , ουτε διατροφή ....τιποτα. Σου ειπε δηλ οτι το 19.5 είναι λόγω της εγκυμοσύνης ?

Εγώ τοσο ειχα οταν ήμουν 18 χρονών. το άφησα , εφτασε 40 !!

Με τρία κολλυρια την μερα , 15-18 , και το πρωτο τριμηνο της εγκυμοσύνης που τα σταματησα 35 !!! μολις ξεκινησα το κολλυριο 22. όπως βλέπεις εγω εχω πρόβλημα

κατα τα άλλα , όλα καλά , όλα ανθηρά ?

πω πω κιττυ μου, σε νοιωθω καλη μου

μακαρι να περνουσαν ολα ως δια μαγειας και να ηρεμισεις κι εσυ

ο μπεμπακος σου καλα ειναι?να μου τον χαιδεψεις οκ?

κατα ταλλα ολα καλα...τι καλα, πριν καμια ωρα με επιασε μια διαρροια αλλο πραγμα...ευτυχως δεν με ξαναπιασε...το νερο που εχω πιεει δεν λεγεται

ολος ο μαραθωνας ειναι στο στομαχι μου

αχ,τι καλα!!!!!1 βδομαδα μονο για τα Χριστουγεννα!!!!!!

αννετακι μουυυυυυυυυ πολυ καλα τα νεα σου!!!!μπραβο ο μπουμπουκος!!!!!!!αντε λιγο εμεινε!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα και τις φωτογραφιες που εβαλες,τι τελειες!!!!πολυ συγκινητικες,εκει θα κοιμαται σε λιγες μερες ο θησαυρος σου!! !!!και φανταστικη γκαρνταρομπα!!!!

εγω ψαχνω συνταγες σπεσιαλ για τις γιορτες!!!μελομακαρονα δε θα κανω γιατι βαριεμαι,μονο βασιλοπιτα θα κανω απο γλυκα.

εσεις?? πειτε νεα!!!!!

αστεριακο μου γλυκε, καλες γιορτες κοπελιτσα μου και του χρονου να ζησεις τις ομορφοτερες της ζωης σου!!!

πολλα πολλα φιλακια καλο μου, οποτε θες κανε μου κληση να σε παρω να τα πουμε!μακια

IB5Vp2.png

αννετ μου σούπερ τα νέα! Κανε κρατεί με διαβήτη μετά τσάκισε τα όλα. Μινακι θα έρθει κούκλα μη στεναχώριεςαι. Η μικρή πως πάει,τζενάκι μην αφήνεις να σε αγχώσουν. Αννουλι ωραία νέα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοπελιες σημερα αισιος μπαινω στην 30 βδομαδα αλλες 8 με κοβω να παιρνω

εγω παντως κοριτσακια δεν μπορω να αντισταθω στα γλυκα με τιποτα το ειπα στην γιατρο κ μου ειπε να τρωω λιγα κ οχι σοκολατινες σοκολατινες δεν τρωω αλλα ουτε κ λιγα πριν λιγο εφαγα 2 μελλομακαρονα αλλα δεν τρωω αλλα

ανετακι ολοκληρος αγοραρος εγινε ο μπεμπης σου

φιλια πολλα σε ολες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημερα κουκλες!!!

Αννετακι μια χαρα ο μπεμπης εχθες ηταν συνενοημενο το ζευγαρακι και εμας τα καλουδια της μας εδειχνε συνεχεια...αμ τι μονο εσεις????χαχαχαχα Αντε κουκλα μου με το καλο πλησιαζει η ωρα!!!

Μινακι μου υπομονη κοριτσακι θα ερθει και το μωρο που θα παει? Η μικρη να ειναι γερη και ολα θα γινουν κοριτσακι...Οσο για την μαμα σου τι να πω? Σε καταλαβαινω απολυτα αυτες οι μερες ειναι πολυ δυσκολες να σκεφτεσαι μονο τις ποιο ομορφες στιγμες τιποτε αλλο!!!

Αστεριακο πως εισαι?Ολα να σου πανε καλα κοριτσακι!!!

Ανδριανουκο προσεχε λιγο τα κιλα αυτες τις εβδομαδες θα τα παιρνεις σαν νερο και δεν θα το καταλαβαινεις κιολας....Οχι τιποτε αλλο δεν θα μπορεις να κουνειθεις και ευκολα...Ακουσε με ειμαι παθουσα και μαθουσα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...