Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη;;;;εδώ είμαι διαβάζω όποτε μπορώ απλά έχουμε πολλές δουλειές πάμε και σε εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα με τον μικρό και μετά κουράζομαι και βαριέμαι να μπω.Τα πρωινά το γνωστό με την προϊσταμένη που βλέπει την οθόνη αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω και πολύ δουλειά...Εσύ όλα καλά;;;Με το καλό το καινούριο μωράκι σας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

σευχαριστω ξανθουλι μου..ελπιζω πριν φυγει ο παλιος ο χρονος να εχουμε κ αλλο σπορακι.τα χριστουγεννα θα ξερω.εσυ τι κανεις?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκο εύχομαι να είναι το δώρο σου από τον Άγιο Βασίλη;Δεν πιστεύω να ζήτησες κάτι άλλο ε;;;Εγώ καλά είμαι Τζενάκο χαίρομαι που περνάει καλά ο μικρός και οργανώνω την παραμονή των Χριστουγέννων γιορτή θα έρθουν και οι κουμπάροι μας , οι νονοί μας και ο αδερφός μου θα φτιάξουν όλα τα πιτσιρίκια κουλουράκια, έχω πάρει μικρούς πλάστες και κουπ πατ με χριστουγεννιάτικα σχέδια , για να κεράσουμε τον άγιο που θα έρθει σπίτι μας.(Ο άντρας μου θα ντυθεί άγιος Βασίλης και θα φέρει όλα τα δώρα χοχοχο)...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

πολυ μου αρεσει..εμεις εχουμε 4 πιτσιρικια κ κανενα απο τα μουλαρια τα δικα μας δεν θελει να ντυθει αη βασιλης.δεν λες του αντρα σου πριν ερθει σε εσας να κανει μια σταση με το ελκηθρο του στην πατρα...χαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Στην Πάτρα ε;;;;βέβαια και θα κάνουμε τι σόι άγιοι είμαστε άλλωστε;;;; Σε αφήνω μόλις μπορέσω θα ξαναμπώ...Φιλιά και καλά αποτελέσματα!!!

κ τι θα του πεις οταν σε παρει τηλ.?στη λακωνια σου ειπα βασιλη...πια λαπωνια....χαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...