Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Να εχουμε το νου μας δηλαδη την κυριακη να δουμε τις νυχτερινες ειδησεις.....χαχαχαχα

Μαρη θα παγωσει ο απαυτος σου...

Εγω θα αναψω το τζακι μου θα φτοιαξω και την φασολαδα μου και θα κουλουριαστω!!!!

Την μικρη ας την παει ο αντρας μου να παιξει εγω δεν βγαινω σε αυτο το κρυο...

Ασε που δεν εχω και μπουφαν εχτες εβαλα το χοντρο για να παω στην κουμπαρα μου και οι κοιλια ηταν απεξω....χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γρηγορα για ψωνια.πααινε να παρεις ενα ζεστο μπουφανακι να μην κρυωνει το νινακι.αν κ εκει που ειναι μονο κρυο δε νιωθει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε συ,βλεπω ειδησεις,τι ξυλο ηταν αυτο που εφαγε ο κωστης χατζιδακης..κλυδωνιστηκε η κεφαλα του...........

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Η κουμπαρα μου εκτως της βαφτηστηρας μου που ειναι 2 χρονων εχει και μια μπουμπου 5 μηνων και μου εκανε ναζια και χαμογελα και τρελαθηκα εχτες....με εκανε να ανυπομονω ακομα πιο πολυ για το πως θα ειναι η δικια μου μπουμπου....

Η βαφτηστηρα μου δε με τρελανε ολο νονα μου και νονα μου το πηγαινε ανοιξαμε και τα δωρα και παιξαμε ολα τα κοριτσια μαζι και ηταν τελεια....

Παντως ειναι απο τωρα φασιον ιντολ απο τον αη βασιλη δεν ζητησε παιχνιδι αλλα μποτες.....2 χρονων παιδι

Διαφημίσεις

ρε συ,βλεπω ειδησεις,τι ξυλο ηταν αυτο που εφαγε ο κωστης χατζιδακης..κλυδωνιστηκε η κεφαλα του...........

Το ειδα και εγω μωρε καλα του εκαναν και πως θα γινει να κανουν και τους 300 ετσι:twisted::twisted::twisted:

Το ειδα και εγω μωρε καλα του εκαναν και πως θα γινει να κανουν και τους 300 ετσι:twisted::twisted::twisted:

κ εγω δεν τους γουσταρω κ πολλες φορεςεχω σιχτηρησει με αυτα που κανουν αλλα τον λυπηθηκα,δεν ξερω,ισως γιατι δεν μπορουσε να αμυνθει.τον ειχα στριμωξει κ τον χτυπαγαν καμια 10αρια.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

http://www.eviaroom.gr/?p=6297

Διαβασε αυτο και θα καταλαβεις τι γινεται και πως η Αργεντινη βγηκε απο το δ.ν.τ

Οποτε καλα του εκαναν και δεν τον λυπηθηκα καθολου...Αυτοι ολοι τρωνε με χρυσα κουταλια και εμεις δεν ξερουμε πως θα ξημερωσουμε

αννουλα μου στην ελλαδα ειμαστε βολεψακηδες.δεν προκειται να γινει κατι τετοιο.επισης ειμαστε κ λιγο χεστηδες.το οτι εχουμε φτασει στον πατο του βαρελιου το ξεραμε εδω κ 10 χρονια,δανειζομασταν τα δις απο το δντ κ καποιοι τριβαν τα χερακια τους.οχι να σκευτουν τα ζωα οτι θα τα δωσουμε πισω 10πλα.καλα να παθουμε.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο και οχι μονο χεστηδες και βολεψακηδες αλλα κυριως παρτακιες....μας νοιαζει το εγω μας και αν ο διπλανος καιγεται ριχνουμε νερο πανω μας να μην καουμε εμεις.....

Διαφημίσεις

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο και οχι μονο χεστηδες και βολεψακηδες αλλα κυριως παρτακιες....μας νοιαζει το εγω μας και αν ο διπλανος καιγεται ριχνουμε νερο πανω μας να μην καουμε εμεις.....

εεεεεεετσι....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...