Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν πειραζει,εγω θα κανω την ερωτηση μου κ ας μου απαντησετε κ αυριο.γονιμες μερες ειχα πριν μια εβδομαδα.η ερωτηση ειναι η εξης:γιατι ποναω για περιοδο εδω κ δυο μερες,κοιλια κ μεση με πονανε πολυ.διαβασα καπου οτι απο τοτε που αρχιζεις τις ελευθερες επαφες αλλαζει ο κυκλος σου..πονας διαφορετικα κ α που δεν τα θυμαμαι τωρα.εαν ομως το τσακωσα το σπορακι την προηγουμενη εβδομαδα ειναι δυνατον να αρχισω να ποναω απο τωρα?εμενα μου φαινεται χλωμο.τεσπα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

σαν την τρελλη γραφω μονη μου..βγαινω θα μπω το πρωι κ ελπιζω να εχω μια απαντηση ..τουλαχιστον..γκουντεν αχτεν

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ελενάκι, εγώ θα την έκανα την άμνιο... Για να είμαι ειλικρινής θα έκανα τροφοβλάστη, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα... Όταν ήμουν έγκυος στον μαλλιά, αν και ήμουν οριακά στην ηλικία (33μισό) και η αυχενική ήταν πολύ καλή, ήθελα να την κάνω, τελικά με έπεισε η γιατρός να μην την κάνω αν και νιώθω ότι το ρίσκαρα... Το 1% πιθανότητα αποβολής ίσχυε κάποτε και ίσως να ισχύει ακόμα για νοσοκομεία της περιφέρειας που δεν είναι εξειδικευμένα σε τέτοιου είδους εξετάσεις... Ξέρεις εσύ καμμία που να απέβαλλε λόγω της αμνιοπαρακέντησης? Εγώ όχι... Ακόμα και στο πάρεντς, που έμαθα ένα σωρό δυσάρεστα γεγονότα, δεν έχω δει ούτε μία να πει ότι απέβαλλε λόγω της εξέτασης... Και για την επισκληρίδιο λένε τόσα πολλά, μέχρι και για αναπηρία μιλάνε... Τεσπα, όλα τέλεια θα είναι δεν το συζητώ, απλά θεωρώ ότι πλέον εφόσον η ιατρική μας δίνει την δυνατότητα να αποκλείσουμε το οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, ας το κάνουμε...

Αλήθεια έχεις μάθει φύλο?

Τι να σου πω βρε Ελενιτσα μου, επειδη το εψαξα κι αλλο το ολο θεμα, απο προχτες δεν κανω και τιποτ'αλλο, αποφασισα να κανω και την Β'επιπεδου και μετα αν κατι παρουσιαστει το ξανασυζηταμε. Απ'οτι διαβασα, κανοντας ολο τον απαραιτητο προγεννητικο ελεγχο, αυχενικη, αιματολογικες, Β'επιπεδου, εισαι καλυμενη μεχρι το 90%. Με την αμνιο εισαι 99.5%...Δεν την υποτιμω σαν εξεταση αλλα πραγματικα αν ολα τα υπολοιπα βγουν αψογα δεν καταλαβαινω το λογο γιατι θα πρεπει να το ρισκαρω...

Ουτως η αλλως, οποιο και να ειναι το αποτελεσμα, δηλαδη αν χτυπα ξυλο βρεθει οτι το μωρο πασχει απο καποιο συνδρομο, δεν προκειται να διακοψουμε την κυηση. Το ξερω πολυ δυσκολη αποφαση αλλα αυτην πηραμε μετα απο συζητηση με τον αντρα μου...Οσο για το φυλλο δεν το ειδαμε, ειναι νωρις ακομα. Να σου πω την αληθεια ουτε που το ρωτησα μεσα την αγωνια που ειχα! Οποτε υπομονη κανα δυο μηνες ακομα!!!

Καλημερα απο τη χιονισμενη Θεσ/νικη.Τα σχολεια κλειστα κι εχω τη μικρη σπιτι,τζαμπα ξυπνησαμε απο τις 7:twisted::twisted::twisted:

Τζενακι μου κι εγω ξερω πως μετα απο τις ελευθερες μπορει να αλλαξουν τα πραγματα,οχι σε ολες τις γυναικες,ομως.Σε μενα παντως συνεβει...

Τωρα να σου πω την αληθεια κι εγω νομιζω οτι ειναι νωρις για να πονας,παντως σου το ευχομαι ολοψυχα.

Τζελενα μου ειναι ενα καθαρο προσωπικο σου ζητημα κι αφου εχετε παρει τις αποφασεις σας με τον αντρα σου,τοτε σιγουρα εσυ ξερεις καλυτερα.

Ανετακι χρονια πολλα για τον καλο σου να τον χαιρεσαι,να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος κι οτι επιθυμει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

http://www.lamiastar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6026:2010-12-16-05-27-30&catid=53:2010-03-15-14-07-36&Itemid=82

Καλημερα και απο την χιονισμενη Λαμια τα σχολεια επισης κλειστα

Οι εικονες που σας εβαλα ητταν αυτο που ειδα το πρωι οταν ξυπνησα και ακομα χιονιζει!!!!!

καλημερα σε αννα κ μανου.αννα ζηλευωωωω γιατι να μην χιονιζει κ εδω,το τρωμε που το τρωμε το κρυο.γμτ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα Τζενακι!!!

Σε εσας μονο βροχες εχει πει....

αμαν εβρεχε καλα θα ντανε.μονο συννεφια εχει,βροχη μονο το βραδυ,ετσι για να μας τη σπασει.αστο καλο.μαλλον την κυριακη θα παω καλαβρυτα χιονοδρομικο.να κανω snowbord......παλι θα μας δειξουν τα καναλια.....την τελευταια φορα που πηγα καλαβρυτα παραλιγο να σηκωθει ελικοπτερο να μας βρει.ειχαμε χαθει 4 ατομα πισω απο τα χιονισμενα βουνα.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...