Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα Τζενακι πολυ σουργελο η γυναικα....

Εγω ειμαι ψιλοχωμα πηγα πρωι πρωι για εξετασεις μετα να ψωνησω για την βαφτηστηρα και μετα στο μαγαζι μιας φιλης για καφε.....Καλα δεν εκανα και καμια δουλεια αλλα τοσες ωρες ορθια δεν αντεχω πια

Καλα Τζενακι πολυ σουργελο η γυναικα....

Εγω ειμαι ψιλοχωμα πηγα πρωι πρωι για εξετασεις μετα να ψωνησω για την βαφτηστηρα και μετα στο μαγαζι μιας φιλης για καφε.....Καλα δεν εκανα και καμια δουλεια αλλα τοσες ωρες ορθια δεν αντεχω πια

εννοειται βρε παιδι οτι κ τπτ να μην κανεις μονο κ μονο οτι εισαι ορθια φτανει να σε κουρασει.τι εξετασεις εκανες?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσαρεςςςςςςςςς, ουουυυυυυυυυ, μπηκα λιγο για μια καλημερα γιατι η μερα θα κυλησει με αποχη απτο καφε μας λογω εορτης!

συμπεθερα και παλι ευχαριστω κοριτσαρα μου για τις ευχες σου!

ειμαστε πολυ καλα και αυτο επιθυμουμε και δια εσας!!!κλασικη ατακα σε γραμμα μιας θειας απτην αυστραλια!!!χαχαχα

πολλα φιλακια σε ολες σας και χρονια πολλα, Ο Αγιος Ελευθεριος να ελευθερωσει γρηγορα και ευκολα τις εγγυουλες και με το καλο να μαθουμε ευχαριστα μεχρι τελος του χρονου για τις υπολοιπες!!!

το 2011 να φερει μονο υγεια και ευτυχια!

σας φιλω και την κανω γιατι εχουμε και συνεχεια!!!

καλο μεσημερι!μουατς!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ο εισαγελεας μας εδωσε χαρτι ,το πηγαμε στο τμημα κ θα την καλεσουν αν δεν την εχουν καλεσει ηδη ,για συσταση.οταν πηγε η μανα μου τ χαρτι οι μπατσοι γελαγανε ,την υποθεση την ξερανε γιατι αυτη την αστυνομια την ειχε καλεσει ουκ ολιγες φορες αλλα οταν ο αδελφος μου τους εδειχνε το χαρτι του δικαστηριου που ειχε βγει υπερ του κ εφοσον δεν παιζει κιθαρα σε ωρες κοινης ησυχιας ειναι οκ.ξεχασα να σου πω οτι ο αντρας της απειλησε οτι θα τον σκοτωσει τον αδελφο μου.αυτα το το ειπε η μανα μου στο τμημα.για να δουμε τωρα αν θα εχει κωλο να ξαναερθει στην πορτα μου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αννετακι μου και παλι να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου και με το καλο να ερθει και ο μπεμπης αλλα οπως ειπαμε μην βιαστει κιολας...!!!!Φιλακια

Τζενακι ειναι για τα σιδερα οικογενειακως μου φαινεται ακους εκει να τον σκοτωσει κιθαρα παιζει το παιδι δεν γκαρηζει....Σπαστικοι ανθρωποι απαπα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...