Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 28 λεπτά , little miracle είπε:

λογικα ναι. εγινε καρυοτυπος στα εμβρυα;θα ηταν χρησιμο απλα να ξερεις αν ευθυνεται καποια συγκεκριμενη χρωμοσωμιακη. ευχομαι να ηταν εντελως τυχαιο και το επομενο να ειναι και το τυχερο σου!

Expand  

Όχι δεν έχουμε κάνει καρυοτύπο στα έμβρυα 

καρυοτύπου δικό μας που είχαμε κάνει ήταν φυσιολογικός και ο δικός μου και του συζύγου τι να Πω ; Λογικά λόγω του σπέρματος δεν βγαίνουν υγιή έμβρυα …

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσακια βγαινω γιατι με φωναζει η μανουλα μου!!!πολλα φιλακια, πολυ ηθελα να μεινω αλλα εκτος οτι την εχω χωσει σε δουλειες τρελενεται οταν καθομαι πολυ στον υπολογιστη!

ξανα μανα φιλακιααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

manoutita είπε:
Γεια σου αννετακι μου,αχ ναι αυτος ο καφες,με εχει τρελανειιιι......απο τοτε που τον ανακαλυψα.Και τωρα με το κρυο ειναι οτι πρεπει.

Καλα ειναι το πουλακι μου,ειχε ψοφησει στα διαγωνισματα,γιατι αυριο περνουμε βαθμους,αλλα μετα θα χαλαρωσουνε.Θα πανε 2 φορες θεατρο και να εκκλησιαστουν.Το Σαββατο εχει στα γερμανικα 3 ωρες χριστουγεννιατικες χειροτεχνιες και την αλλη βδομαδα τη γιορτη στο μπαλετο και κλεισαμεεε.Μετα ξεκουραση......

ο καφες ειναι γαλλικος μανου μου?θαθελα πολυ να τον δοκιμασω

υπομονη ωρες εχουν μεινει, μετα να απολαυσετε τις γιορτες!!!

να μου την φιλησεις γιατι η κυρια θα με βουτηξει απταυτι χαχαχα

IB5Vp2.png

Jelena είπε:
Καλησπερα κοριτσακια! Ειναι καμια εδω???

Σημερα πηγαμε στο Μητερα και καναμε αυχενικη και ο υπερηχος ηταν μια χαρα, βγηκε 2mm και αυριο θα παρουμε και τις αιματολογικες. Το θεμα ειναι πως ο γιατρος μου μου ειπε πως και τελειες να ειναι οι εξετασεις να κανω αμνιο...Εγω ομως δε θελω με τιποτα καθως υπαρχει ενα ποσοστο αποβολων. Ειμαι φοβερα προβληματισμενη, ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω...

Καλησπέρα Jelena !! κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια, εφόσον είναι καλή η αυχενική δεν θα έκανα ....όπως και δεν έκανα δηλαδή. εμένα βγήκε 1,9 και παρόλο που είμαι 37 χρονών , η γιατρός δεν μου είπε τίποτα για άμνιο.

Επιπλέον , η γιατρός που μου εκανε την αυχενικη , μου είπε κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει. Αλλά η γυναικολόγος δεν ανέφερε καν την λέξη ΄αμνιοπαρακέντηση΄.

Τωρα τι να σου πω....η απόφαση είναι δική σου !

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας! Σημερα βγηκαν και οι αιματολογικες κι απ'οτι μου ειπε ο γατρος ειναι πολυ καλες κι αυτες και ειναι μικρη η πιθανοτητα για κατι κακο. Κι εγω αποφασισα να μην την κανω. Ειμαι 36 1/2 και δε θελω να ρισκαρω τιποτα. Τα ποσοστα αποβολων φτανουν και το 2%, εμενα μου φαινονται μεγαλα δεν ξερω...Τελος παντων θα παρω το ρισκο και δε θα την κανω. Με τον γιατρο ειπαμε να το ξανασυζητησουμε μετα τις γιορτες.

Αννουλα μολις παρω στα χερια μου και τις αιματολογικες θα σου τα στειλω με πμ να τα δειξεις στον γιατρο σου! Σας φιλω γλυκα ολες!!!

Διαφημίσεις

Αντε Τζελενα μου μην αγχωνεσαι ολα καλα και οτι θες εδω ειμαι αν τα παρεις και μεχρι παρασκευη που εχω ραντεβου ακομα καλυτερα για να του τα παω συνηθως παω πρωι αυριο θα μου πει

Jelena είπε:
Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας! Σημερα βγηκαν και οι αιματολογικες κι απ'οτι μου ειπε ο γατρος ειναι πολυ καλες κι αυτες και ειναι μικρη η πιθανοτητα για κατι κακο. Κι εγω αποφασισα να μην την κανω. Ειμαι 36 1/2 και δε θελω να ρισκαρω τιποτα. Τα ποσοστα αποβολων φτανουν και το 2%, εμενα μου φαινονται μεγαλα δεν ξερω...Τελος παντων θα παρω το ρισκο και δε θα την κανω. Με τον γιατρο ειπαμε να το ξανασυζητησουμε μετα τις γιορτες.

Αννουλα μολις παρω στα χερια μου και τις αιματολογικες θα σου τα στειλω με πμ να τα δειξεις στον γιατρο σου! Σας φιλω γλυκα ολες!!!

Ολα καλά θα είναι:D κι εγω αυτό το να υπογράψω κιόλας για το ποσοστό αποβολής...με τίποτα όμως.

ααα...κοντά είμαστε στην ηλικία:tongue:

Καληνύχτα !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

παλι δεν σας προλαβα!ουφφφφφφφφ

εβαλα στο προφιλ μου φωτο τα πραγματακια του μπεμπη!!!

IB5Vp2.png

Ελενάκι, εγώ θα την έκανα την άμνιο... Για να είμαι ειλικρινής θα έκανα τροφοβλάστη, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα... Όταν ήμουν έγκυος στον μαλλιά, αν και ήμουν οριακά στην ηλικία (33μισό) και η αυχενική ήταν πολύ καλή, ήθελα να την κάνω, τελικά με έπεισε η γιατρός να μην την κάνω αν και νιώθω ότι το ρίσκαρα... Το 1% πιθανότητα αποβολής ίσχυε κάποτε και ίσως να ισχύει ακόμα για νοσοκομεία της περιφέρειας που δεν είναι εξειδικευμένα σε τέτοιου είδους εξετάσεις... Ξέρεις εσύ καμμία που να απέβαλλε λόγω της αμνιοπαρακέντησης? Εγώ όχι... Ακόμα και στο πάρεντς, που έμαθα ένα σωρό δυσάρεστα γεγονότα, δεν έχω δει ούτε μία να πει ότι απέβαλλε λόγω της εξέτασης... Και για την επισκληρίδιο λένε τόσα πολλά, μέχρι και για αναπηρία μιλάνε... Τεσπα, όλα τέλεια θα είναι δεν το συζητώ, απλά θεωρώ ότι πλέον εφόσον η ιατρική μας δίνει την δυνατότητα να αποκλείσουμε το οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, ας το κάνουμε...

Αλήθεια έχεις μάθει φύλο?

Καλησπέρες κοριτσάκια...

Διαφημίσεις

καλημερα στα ομορφα κοριτσακια με τα ομορφα μωρακια,τι κανετε βρε..κρυγενετε καθολου?εδω η θερμοκρασια εχει πεσει πολυ.αντε να καταλαβουμε χριστουγεννα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τα νεα μου σας τα πα?πριν 3 μερες ηρθε η σαυρα απο πανω,αλλα δεν ημουν εγω εδω ηταν η μανα μου.κ της λεει,τι καταλαβαινεις τωρα νομιζεις θα με διωξεις εσυ απο το σπιτι μου?της λεει η μανα μου γιατι κυρια μου τι σας εκανα?δεν ακους τον γιο σου που παιζει κιθαρα στο υπογειο,θες να γινουμε μαλλια κουβαρια?κ της λεει η μανα μου:σας ειπα κυρια μου ,οτι εχει να κανει με το γιο μου να το λυσεις μαυτον,εγω σαν μαγαζι σε ενοχλησα πουθενα?κ της απανταει αυτη..μωρη ξε.....μωρη που σου εχουνε πει να μιλας ομορφα μωρη κα....... και να φωναζει και να ακουει ολη γειτονια.κ φευγει.καλει η μανα μου την αστυνομια κ της ειπαν οτι μπορει να της κανει μυνηση .τελικα πηγαμε στον εισαγγελεα ακροασεων κ μας εδωσε χαρτι να την καλεσουν για συσταση στο τμημα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...