Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Λοιπον μπηκα για να σας πω τα νεα μας. Η αναφορα εγινε αυριο θα παει η συμβουλος για ναελεγξει το σχολειο και ξεκινησαμε διαδηκασιες να αλλαξει το παιδι σχολειο θα την στηλουμε μαζι με κατι φιλες της. Αυτα αυριο θα παω και εγω στο σχολειο και μετα στην πρωτοβαθμια για τα χαρτια της μεταγραφης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον μπηκα για να σας πω τα νεα μας. Η αναφορα εγινε αυριο θα παει η συμβουλος για ναελεγξει το σχολειο και ξεκινησαμε διαδηκασιες να αλλαξει το παιδι σχολειο θα την στηλουμε μαζι με κατι φιλες της. Αυτα αυριο θα παω και εγω στο σχολειο και μετα στην πρωτοβαθμια για τα χαρτια της μεταγραφης.

Μπράβοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!! αααχχχχ...το ευχαριστήθηκα....

ξεφτίλισε την .............αλλά μην συγχυστείς κιόλας

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπερα κοριτσια!!!

κιττυ μου φοβερο το τραγουδι του λιδακη το εχω αφιερωσει στον αντρουλη μου ασχετα αν αυτος οσα μου εχει αφιερωσει μιλαν για χωρισμο οχι οτι θελει να μου πει κατι αλλα κ ασχετο να ειναι το τραγουδι αν του αρεσει η μουσικη μου το αφιερωνει!

σε 3 ωρες εχω ραντεβου με την κορη μου οποτε σε καμια ωριτσα το πολυ πρπει να ξεινησω να ετοιμαζομαι

χαχχαχα........κι εγω στον άντρα μου έλεγα να το αφιερώσω , αλλά τωρα είπα να το απομονώσω για τον γιο μου !!!!

Σας είπα οτι ακομα δεν το πιστεύω ? όλα εννοώ........οτι θα γίνω μαμά:shock::shock:

άντε χαζομαμά κι εσύ....να δεις την κοριτσάρα σου !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπερα κοριτσια!!!

κιττυ μου φοβερο το τραγουδι του λιδακη το εχω αφιερωσει στον αντρουλη μου ασχετα αν αυτος οσα μου εχει αφιερωσει μιλαν για χωρισμο οχι οτι θελει να μου πει κατι αλλα κ ασχετο να ειναι το τραγουδι αν του αρεσει η μουσικη μου το αφιερωνει!

σε 3 ωρες εχω ραντεβου με την κορη μου οποτε σε καμια ωριτσα το πολυ πρπει να ξεινησω να ετοιμαζομαι

να γινεις πολυ πολυ ομορφη για την νταφλουκο μας!!!

πολλα πολλα φιλακιαααααααααααααα!!!να μπεις να μας ενημερωσεις οκ χοντρουλα μου?:tongue:

ααααααααχ ααααααααχ ααααααααααχ

και αν τη σουταρουν κι αυτη καλο θα ειναι!

αντε αγαπη μου να παει η εβελινα μας στο νεο σχολειο να ηρεμισει!!!

πολλα φιλακια και ηρεμα αυριο ετσι?ασε τωρα τους ειδικους να παιξουν μπαλα!!!

χαχχαχα........κι εγω στον άντρα μου έλεγα να το αφιερώσω , αλλά τωρα είπα να το απομονώσω για τον γιο μου !!!!

Σας είπα οτι ακομα δεν το πιστεύω ? όλα εννοώ........οτι θα γίνω μαμά:shock::shock:

άντε χαζομαμά κι εσύ....να δεις την κοριτσάρα σου !!!!!

κοριτσακιιιιιιιιι, μια απτα ιδια!!!

αλλα θα το συνηδητοποιησουμε οταν θα τα παρουμε αγκαλιτσα!!!

τοτε το ονειρο πλεον θα ειναι πραγματικοτητα!!!:D:D:D:D:D:D:D

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

συμπληρωμα........

κι αν δεν την σουταρουν να φυγουν ολα τα παιδακια απτον σταθμο εκτος απτον χανιμπαλ και να μεινει μαυτο να δουμε τοτε τι θα λεει :twisted::twisted::twisted:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Ειναι καμια εδω???

Σημερα πηγαμε στο Μητερα και καναμε αυχενικη και ο υπερηχος ηταν μια χαρα, βγηκε 2mm και αυριο θα παρουμε και τις αιματολογικες. Το θεμα ειναι πως ο γιατρος μου μου ειπε πως και τελειες να ειναι οι εξετασεις να κανω αμνιο...Εγω ομως δε θελω με τιποτα καθως υπαρχει ενα ποσοστο αποβολων. Ειμαι φοβερα προβληματισμενη, ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω...

τζέλενακί εγώ δε θα έκανα αμνιο αν έβγαινε καλή η αυχένικη. ...Γνώμη μου. Κανείς tο σταυρό σου και προχωράσ. Μπράβο για tο εβελινακι καλή μου. Καλά την κάνατε τη πουτίγο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσακια γυρισα η νταφλουκο μας ειναι 1200 γρ ειναι μια χαρα κ ολο μας κλωτσαγε τον υπερυχο δεν τον ηθελε οι εξετασεις οι αιματολογικες που εκανα εδιξαν ανεβασμενα λευκα κ μου πηρε κολπικο υγρο για τυχον μικροβιο ολα καλα μας ειπε αυριο περνω τηλ να κλεισω για ντοπλερ

τζελενακι μου κ γω συμφωνω με την κισα αν βγει καλη η αυχενικη να μην κανεις αμνιο

αλλα κ αμνιο να χρειαστει να κανεις μη φοβασαι ειναι στο 1% το ποσοστο για αποβολη δηλαδη μηδενικο ευχομαι να μην χρειαστει!!!

αυτα τα νεα μου σας αφηνω να παω για υπνο φιλια!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσουδια μου καλημερααααααα!!!

τζελενακι μου μην αγχωνεσαι κοριτσακι, δεν μπορει κανεις να σου επιβαλει να κανεις κατι που δεν θελεις κι ενας λογος παραπανω αν βγουν οι εξετασεις καλες!

εγω θα εκανα εαν υπηρχε λογος σοβαρος και οχι γιατι ετσι θελει ο γιατρος κι ας ολα δειχνουν καλα.

κανουμε τον σταυρο μας λοιπον και προχωραμε χωρις αγχος!!!ολα θα πανε τελεια!!!

γυναικααααα, ολοκληρο γκομενακι η μικρη ετσιιιιιιιιι?

κισακι η πουτιγο τι ειναι?χαχαχα

φιλακια στη μπουμπου σου!

αδερφακι καιρο εχω να σε πετυχω αγαπιτσα μου, σε λιγο καιρο θα εισαι σουπερ ντουπερ, θα φυγουν ολα μην ανυσηχεις!!!

την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσακια!!!

δεν θα πετυχω καμια σας γιατι εχουμε τρεξιματα σημερα, γιορταζει ο μπαμπακας μας αυριο και θελουμε να ευχαριστηθει γιατι οταν με το καλο ερθει το αγγελουδακι μας εμεις θα ειμαστε σε δευτερη μοιρα και δικαιως!!!

μακια!

IB5Vp2.png

Που ειστε καλε ολες; Εμεις ειμαστε καλα σημερα Ανδριανουλα μια χαρα η μπεμπουλα αντε με το καλο εγω λογικα θα παω παρασκευη θα παω αυριο να κανω εξετασεις και της μικρης εμβολιο και το απογευμα στην βαφτηστηρα για τα δωρα.. Οποτε παλι τρεξιμο αυριο. Εχθες κοριτσια απο την στεναχωρια η κοιλια ειχε γινει πετρα. Να φανταστητε ουτε να περπατησω μπορουσα αφου πεθαινα απο τους πονους... Τζελενα μου περιμενε να βγουν οι αιματολογικες και μετα βλεπεις τι κανεις. Αποψη μου πες τα αποτελεσματα σε γιατρο που ειδικευεται σε τετοιους ελεγχους. Αν δεν ξερεις καποιον στηλτα σε εμενα να τα δωσω στον δικο μου αυτη ειναι η ειδικοτητα του. Αν θες βοηθεια σφυρα 3 τροφο εχω κανει και τα εχω ψαξει καλα αυτα

Διαφημίσεις

αμαν βρε αννουλι μου, κανενα μαγνησιο δεν πηρες να χαλαρωσεις?

αχ η εγκυμοσυνη δεν θελει στεναχωρια

πολυ χαιρομαι που η μικρη ειναι καλυτερα, την πηγες τελικα σχολειο σημερα?

που ειστε σημερα καλε?αιτηση πρεπει να κανουμε για να συναντηθουμε?αααααααα

φιλακια πολλα!

IB5Vp2.png

Καλησπερα στις απανταχου κουκλιτσες του καφε,τι κανετε;

Αννουλα εξαλλη εγινα με την ακατανομαστη δασκαλα,ευχομαι να βρει το μαστορα της και να γινει επιτελους μια σωστη εκπαιδευτικος.Η μικρη σου ειναι καλυτερα;Κοιτα κι εσυ να ηρεμησεις,δε χρειαζεται να ταραζεται το μπεμπε,εντακει;

Ανδριανη μου,μπραβο κουκλιτσα μου,πολυ χαιρομαι,αντε να μεγαλωνει η μπεμπα κι εσυ να εισαι ολο και πιο χαρουμενη!!!!

Αννετακι μου τι κανεις,ο μπεμπης αρχισε να ζοριζεται;;;Αντε κουκλα μου λιγο εμεινε,με το καλο.

Τζελενα μου μεγαλο το ζητημα που θετεις....δεν θυμαμαι και την ηλικια σου,παντως εγω αν ημουν πανω απο 30 κι ακομα κι αν οι εξετασεις,εβγαιναν καλες,θα την εκανα την αμνιο.Δε νομιζω οτι πρεπει να μας τρομαζει τοσο,εχει γινει πια,εξεταση ρουτινας.Ουτως ή αλλως εγω αν μεινω ποτε θα την κανω,λογω ηλικιας.....

Εγω ημουν χαμενη σημερα,γιατι εκανα αγορες μεσω ιντερνετ,και χαθηκα στα μαγαζιααααααα,παρηγγειλα ενα μπουφανακι,καλλυντικα,κολωνιες και κατι σετακια με αφρουλουτρα και διαφορα μπιχλιμπιδια για τη μικρη.

Τωρα περιμενω να τελειωσει το διαβασμα για να αρχισουμε να κανουμε τις καρτουλες,εχω κανει καφεδακι και εριξα μεσα και λιγο λικερ αμαρετο και εχει γινει μουρλιαααααα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπερα στις απανταχου κουκλιτσες του καφε,τι κανετε;

Αννουλα εξαλλη εγινα με την ακατανομαστη δασκαλα,ευχομαι να βρει το μαστορα της και να γινει επιτελους μια σωστη εκπαιδευτικος.Η μικρη σου ειναι καλυτερα;Κοιτα κι εσυ να ηρεμησεις,δε χρειαζεται να ταραζεται το μπεμπε,εντακει;

Ανδριανη μου,μπραβο κουκλιτσα μου,πολυ χαιρομαι,αντε να μεγαλωνει η μπεμπα κι εσυ να εισαι ολο και πιο χαρουμενη!!!!

Αννετακι μου τι κανεις,ο μπεμπης αρχισε να ζοριζεται;;;Αντε κουκλα μου λιγο εμεινε,με το καλο.

Τζελενα μου μεγαλο το ζητημα που θετεις....δεν θυμαμαι και την ηλικια σου,παντως εγω αν ημουν πανω απο 30 κι ακομα κι αν οι εξετασεις,εβγαιναν καλες,θα την εκανα την αμνιο.Δε νομιζω οτι πρεπει να μας τρομαζει τοσο,εχει γινει πια,εξεταση ρουτινας.Ουτως ή αλλως εγω αν μεινω ποτε θα την κανω,λογω ηλικιας.....

Εγω ημουν χαμενη σημερα,γιατι εκανα αγορες μεσω ιντερνετ,και χαθηκα στα μαγαζιααααααα,παρηγγειλα ενα μπουφανακι,καλλυντικα,κολωνιες και κατι σετακια με αφρουλουτρα και διαφορα μπιχλιμπιδια για τη μικρη.

Τωρα περιμενω να τελειωσει το διαβασμα για να αρχισουμε να κανουμε τις καρτουλες,εχω κανει καφεδακι και εριξα μεσα και λιγο λικερ αμαρετο και εχει γινει μουρλιαααααα:P

νασαι καλα μανουτιτακι μου!!!μαλλον η μανουλα του ζοριζεται περισσοτερο...ο μπεμπης ειναι πασας!!!

με το καλο να δεχτειτε τα ψωνακια σας!!!

μμμμμμμμμ αν ημουν λιγο πιο κοντα θα ερχομουν για να κερασεις καφεδακι...να τον μεθυσουμε τον μικρουλη μου!!!χιχιχι

η μικρη τι κανει?

IB5Vp2.png

καλως την κιττυ, σε τσακωσααααααααααααα!!!χαχαχα

τι κανεις κουκλιτσα?ο μπεμπης κλωτσαει?

ο δικος μου μολις αρχισε χεχεχε!!!

IB5Vp2.png

Γεια σου αννετακι μου,αχ ναι αυτος ο καφες,με εχει τρελανειιιι......απο τοτε που τον ανακαλυψα.Και τωρα με το κρυο ειναι οτι πρεπει.

Καλα ειναι το πουλακι μου,ειχε ψοφησει στα διαγωνισματα,γιατι αυριο περνουμε βαθμους,αλλα μετα θα χαλαρωσουνε.Θα πανε 2 φορες θεατρο και να εκκλησιαστουν.Το Σαββατο εχει στα γερμανικα 3 ωρες χριστουγεννιατικες χειροτεχνιες και την αλλη βδομαδα τη γιορτη στο μπαλετο και κλεισαμεεε.Μετα ξεκουραση......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...