Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γεια σου αννετακι!αννουλι τρεξτε την τη μαλακω,καντε της ζημια τηςδασκαλας αναφορ ακαι οτι μπορει να της κανει κακο!!!!μην το αφησετε ετσι ειναι υπευθυνη γιατα παιδια τιω ωρες του σχολειου!πως κρατηθηκε ο αντρας σου ρε,εγω θα αρχιζα απο αυτη και μετα το κωλοπαιδο και τους φγονεις του.αντε μην εκφραστω χειροτερα με το ζορι κρατιεμαι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα το κοριτσακι μου κοιμαται ηρεμο...

Αχ ρε κοριτσια σας ευχαριστω που ειστε εδω και τα λεω για να βγουν απο μεσα μου αλλιως θα εσκαγα

τι ευχαριστεις παιδι μου, μη λες χαζα

εμεις ειμαστε παντα εδω, ευχομαι απο δω και στο εξης μονο για καλα και ευχαριστα!!!

γεια σου αννετακι!αννουλι τρεξτε την τη μαλακω,καντε της ζημια τηςδασκαλας αναφορ ακαι οτι μπορει να της κανει κακο!!!!μην το αφησετε ετσι ειναι υπευθυνη γιατα παιδια τιω ωρες του σχολειου!πως κρατηθηκε ο αντρας σου ρε,εγω θα αρχιζα απο αυτη και μετα το κωλοπαιδο και τους φγονεις του.αντε μην εκφραστω χειροτερα με το ζορι κρατιεμαι!

γεια σου κισακι μου, η μπουμπου διαβαζω ειναι πολυ καλη, μπραβο, ετσι να συνεχισει το πουλακι μου!

και κατω οι βολεμενες σκυλες.........ωξωωωωωωω οι αχρηστοι απτα σχολεια!!!ωξω ρεεεεεεεεεεεεεεεε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ασε Κισακι μου αυτην την φορα ο κομπος εφτασε στο χτενι τωρα δεν θα μεινει ετσι το θεμα...

Μα δεν γινεται να αφηνεις καπου το παιδι σου και να μην ξερεις πως θα το παρεις...

Διαφημίσεις

ετσι ανετ.σορρυ

αλλα με συγχισε η μαλ...κω!

εγω να δεις πως ειμαι :evil::evil::evil:

κι εγω ζωηρη ειμαι, ας ερθει να της βγαλω τα ματια :evil::evil::evil:

IB5Vp2.png

Αννετακι μου μην κανεις ετσι σκεψου και τον μπεμπουκο μας!!!!

Μην σκατε εχω απολυτη εμπιστοσηνη στον αντρα μου εξαλλου θα εκανε τα παντα για τις γυναικες του και ποσο μαλλον αν της πειραζουν....

αχ ρε κοριτσια, με ποναει πολυ ο μπεμπης...κουνιεται και νομιζω πως θα σκισει τα σωθηκα μου ωωωωχ

μαλλον συγχηστηκε κι εκεινος και την πληρωνω εγω

υπομονη μπεμπακο μου, θα γεννηθεις και θα σε παω να εκδικηθεις το παιδακι που βαραει την κουνιαδουλα σου, εκει χωσε οσο θες

IB5Vp2.png

Αννετακι μου μην κανεις ετσι σκεψου και τον μπεμπουκο μας!!!!

Μην σκατε εχω απολυτη εμπιστοσηνη στον αντρα μου εξαλλου θα εκανε τα παντα για τις γυναικες του και ποσο μαλλον αν της πειραζουν....

μα μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι βρε αννουλα μου

ηθελα να ηξερα αν χτυπουσανε το δικο τους παιδι ετσι τι θα κανανε?

θα γελουσε η αντε μη τη πω?

και δεν θαθελα να ημουν μπροστα οταν θα καθαριζει ο αντρας σου...

σκεφτομαι της καργιες τη στιγμη εκεινη και πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιι :twisted::twisted::twisted:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ετσι μπραβο το αγορακι μας να υπερασπηζεται την οικογενεια....χαχαχα

Λοιπον σας αφηνω κορες γιατι με πηρε ο αντρας μου ερχεται αντε να δουμε τι του ειπαν....Λογικα αυριο θα μπω να σας πω νεα γιατι το απογευμα θα το περασω με την μικρη να την κανω να ξεχαστει

σε καταλαβαινμω αννετακι,κι εμενα με πονουσε αρκετα καθε κινηση της!κουραγιο καλημου!τελειωνες,το πολυ 4 εβδομαδες εμεινσαν!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

φιλακαι κουκλες κλεινω κι εγω !να στε καλα θ αμπαινω απο τοκινητο να σας διαβαζω,το κανω συνεχει αλλλωστε,απλα δυσκολευομαι να γραψω!πολλα φιλια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ετσι μπραβο το αγορακι μας να υπερασπηζεται την οικογενεια....χαχαχα

Λοιπον σας αφηνω κορες γιατι με πηρε ο αντρας μου ερχεται αντε να δουμε τι του ειπαν....Λογικα αυριο θα μπω να σας πω νεα γιατι το απογευμα θα το περασω με την μικρη να την κανω να ξεχαστει

ευχομαι τα χειροτερα για της $^%^@!#%@^ και μονο τα καλυτερα για το εβελινακι μας!!σας αγαπαμε πολυ!!!

θα περιμενουμε νεοτερα, φιλακια

IB5Vp2.png

φιλακαι κουκλες κλεινω κι εγω !να στε καλα θ αμπαινω απο τοκινητο να σας διαβαζω,το κανω συνεχει αλλλωστε,απλα δυσκολευομαι να γραψω!πολλα φιλια!

φιλακια και σε σας κισακι μου με λιγα περισσοτερα στην μικρη!!!:tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...