Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ασε με Κιττυ μου παω να σκασω πεντε χρονια τωρα το παιδι μου δεν το εχει ακουμπησει κανεις το εχω μεγαλωσει μονη μου με κανενως την βοηθεια και τωρα να το βλεπω ετσι ματωνει η καρδια μου.....Σαφεστατα το θεμα δεν θα μεινει εδω αυριο θα περιμενει και την μανα ο αντρας μου να δουμε τι θα πει αυτην την φορα....

έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!!!!!!!!! τι να πω......

τι σου είπε η Εβελίνα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε αννουλι μου, τι ειπες τωρα...εχω φουντωσει απτα νευρα λεμε, τρεμω ολοκληρη

κακως δεν φωναξε και την αστυνομια ο αντρας σου να γινει το σωσε εκει μεσα

μα τοσο αχρηστοι ειναι?

και αυτη η μανα του παιδιου η απολυτη γαιδουρα...να το κρατησει στο σπιτι το αν δεν μπορει να το διαπαιδαγωγισει σωστα και να του μαθει πως φερονται

αααααααααααα να την ειχα μπροστα μου θα της εκανα ακριβως τα ιδια

το εβελινακι φανταζομαι πως θα ειναι ψυχολογικα

το μαναρακι μου

@$%%^#*&*^(@$%!@%! τουρκος εχω γινει λεμε

αννουλι, εσυ οσο μπορεις ψυχραιμια στην κατασταση σου ετσι?

ασε τον αντρα σου να κανονισει τα περαιτερω...εσυ ασχολησου με τη μικρη

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τι να πει το παιδι ηρθε με λιγμους στο σπιτι το πρωτο που εκανα ηταν να της πλυνω τα χερακια απο το αιμα και να της βαλω τραυμαπλαστ στο δαχτυλο μετα καθησαμε την ηρεμησα και μιλησαμε και μου ειπε πως ολα αυτα εγιναν γιατι η Εβελινα ποια δεν τον κανει παρεα επειδη την δερνει συχνα....Οι συζητησεις για να ειναι δυνατη επιασαν τοπο και σημερα πηγε κοντα της και την κοροιδευε και του ειπε δεν σε εχω φιλο φυγε και αυτος πηρε την καρφιτσα και εγινε οτι εγινε...Εγω το πιστευω το [παιδι μου γιατι δεν μου λεει ποτε ψεμματα και δεν εχει επιτεθει ποτε μα ποτε σε αλλο παιδακι παντα προτημα την συζητησει γιατι απλα ετσι εχει μαθει

Αννετακι μου τα ανελαβε ολα ο αντρας μου εγω τωρα σαν μανα εχω καθηκον να ηρεμησω το παιδι και να μην αφησω ολο αυτο να μπει μεσα της...

Προσπαθω να ειμαι ηρεμη οσο μπορω αλλα....

εχω στεναχωρηθει πολυ με την κατασταση ρε γμτ

αρε εβελινακι μου γλυκο, ψυχη μου

αννουλα μου δωστης μια πολυυυυυυ μεγαλη αγκαλιτσα απο μενα και περαστικα

και τους υπολοιπους σκιστε τους, αη στον κορακα τους αχρειους μη πω καμια πιο βαρια κουβεντα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Τι να πει το παιδι ηρθε με λιγμους στο σπιτι το πρωτο που εκανα ηταν να της πλυνω τα χερακια απο το αιμα και να της βαλω τραυμαπλαστ στο δαχτυλο μετα καθησαμε την ηρεμησα και μιλησαμε και μου ειπε πως ολα αυτα εγιναν γιατι η Εβελινα ποια δεν τον κανει παρεα επειδη την δερνει συχνα....Οι συζητησεις για να ειναι δυνατη επιασαν τοπο και σημερα πηγε κοντα της και την κοροιδευε και του ειπε δεν σε εχω φιλο φυγε και αυτος πηρε την καρφιτσα και εγινε οτι εγινε...Εγω το πιστευω το [παιδι μου γιατι δεν μου λεει ποτε ψεμματα και δεν εχει επιτεθει ποτε μα ποτε σε αλλο παιδακι παντα προτημα την συζητησει γιατι απλα ετσι εχει μαθει

αχ....μωρέ το κοριτσάκι !!!! Συγχαρητήρια πάντως για την διαπαιδαγώγηση της !!!! χρειάζονται πολυ δουλειά τα παιδιά, αλλά δυστυχώς λίγοι το καταλαβαίνουν ....ή βαριούνται να ασχοληθούν

καλά αυτή η ""δασκάλα"" δεν είπε κατι αλλο ? δεν θα καλέσει την μάνα του ?

Δηλ θα πάμε αύριο σχολείο τα παιδιά και όλα μέλι γάλα ?

Εννοείται οτι εσείς θα κάνετε οτι πρέπει αλλά αυτή ?????

Αννετακι μου τα ανελαβε ολα ο αντρας μου εγω τωρα σαν μανα εχω καθηκον να ηρεμησω το παιδι και να μην αφησω ολο αυτο να μπει μεσα της...

όπως τα λες Αννούλα μου! μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου , γιατί κάνεις πολύ καλή δουλειά ;)

Ενα εχω να πω μονο αν αυτα τα παιδια συμπερηφεροντε ετσι τωρα σε 10 χρονια τι θα κανουν????

ελα ντε:confused::confused::confused:

το μονο που μπορούμε να κανουμε ειναι να μαθουμε τα δικά μας παιδιά να προστατεύονται , να είναι σωστά και να αποφεύγουν τις κακοτοπιές

αφοσιωσου στο παιδι αννουλα μου και ολα θα φτιαξουν πιστευω αρκει να μη το αφησετε να περασει ετσι...γιατι πιστευω οτι αυριο θα πεσουν ολοι πανω στον αντρα σου για να τον πεισουν να μη προχωρησει σε καταγγελιες

αλλα να μη μασησει καθολου, το δικιο ειναι με το μερος σας, τραβηξτε το οσο μπορειτε...για την ασφαλεια της εβελινας μας

αυτο το παιδακι χτυπαει και αλλα παιδακια η μονο την εβελινα?

αλλα ποιος θα το πει...η δασκαλα?ναι καλα..μαλλον αυτη κοιταει ποτε θα σχολασει και οχι τα καθηκοντα της...ουστ βρωμα...καταγγελια και σαυτην για την αδιαφορια της

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Θα της δωσω βρε Αννετακι μου

Κιτυ ξερεις τι ειπε η δασκαλα...Ξερετε αυτο το εκανε και σε αλλο παιδακι...

και μετα συνεχησε με αναισθησια και γελαγε κιολας οτι αυτο το παιδι ειναι τοσο ζωηρο που σκαρφαλωνει σε 2 μετρα καγκελα και βγαινει εξω απο το σχολειο ε ειναι πολυ ζωηρο τι μπορω να κανω????? Αυτα ειπε η δασκαλα

όπως τα λες Αννούλα μου! μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου , γιατί κάνεις πολύ καλή δουλειά ;)

Κιτυ μου καμια μανα δεν μπορει να ξερει και να ειναι σιγουρη αν κανει σωστη δουλεια αυτο θα το δουμε μετα απο χρονια τωρα απλα την μαθαινω να μην κανει αυτα που δεν θελει να της κανουν...

Θα δεις σε λιγο καιρο πως αυτη η ανασφαλεια δεν φευγει ποτε

και μετα συνεχησε με αναισθησια και γελαγε κιολας οτι αυτο το παιδι ειναι τοσο ζωηρο που σκαρφαλωνει σε 2 μετρα καγκελα και βγαινει εξω απο το σχολειο ε ειναι πολυ ζωηρο τι μπορω να κανω????? Αυτα ειπε η δασκαλα

no comments.........................

αυτή πρέπει να απομακρυνθεί απο το σχολείο

να παραιτηθει........το καλυτερο που μπορει να κανει αυτο ειναι

η αναισθησια της ειναι το κατι αλλο, αλλα θα της κοπει το γελιο συντομα :mad::-x:-x

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...