Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 51 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αννα25 είπε:
Αχ βρε Ερη μου αγχωθηκα πως θα τα κανω παλι αυτα μετα απο 5 χρονια που εχουν περασει???? Θα τα θυμαμαι???? Το πιστευεται οτι φοβαμαι οπως την πρωτη φορα?

έεεεελα ρε ..................αντί , να μας πεις οτι θα είναι πανεύκολα:rolleyes::rolleyes:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννα25 είπε:
Αχ βρε Ερη μου αγχωθηκα πως θα τα κανω παλι αυτα μετα απο 5 χρονια που εχουν περασει???? Θα τα θυμαμαι???? Το πιστευεται οτι φοβαμαι οπως την πρωτη φορα?

Aχ αννουλα μην ακουω τετοιααααααααα,τοτε τι να πω κι εγωωωωωωωωωωω που εχουν περασει 10 χρονια και δεν ξερω και ποσα ακομα θα περασουν;;;;;:|

Μην ανησυχεις φανταζομαι οτι ειναι κατι σαν το ποδηλατο,δεν το ξεχνας αυτο,θα σου ερθει αυτοματα,μολις την κρατησεις στην αγκαλια σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εμ οταν σας λεω εγω μετα οτι εμενα εχουν περασει πια τα χρονια για να κανω το 2ο,μου λετε να μη λεω χαζαααααα.........αλλα ενταξει βρε πραγματικα πιστευω πως ολα θα ειναι μια χαρααααααα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μωρε τι λες τωρα????? Και εγω τα σκεφτομαι και αγχωνομαι αλλα τι θα κανω θα αφησω το παιδι να πεινασει,να λερωθει ή να βρωμοκοπεισει...θα τα θυμηθω που θα παει????

Απλα το σκεφτομαι γιατι στην Εβελινα ειχα 40 μερες την μαμα μου που με βοηθουσε τωρα ομως θα δουλευει....Τεσπα ανικανη δεν ειμαι κουτσα στραβα θα τα βγαλω περα

Διαφημίσεις

αννιω μου ειχα τημικρη δενμπορουσ ανα γραψω,εφαγα κιολας μανιταροσουπα,μια χαρα ο θηλασμος φτου φτου η μαμαμ αγελαδα!παιρνει διπλασιο βαρος απο οσα θηλαζουν λεει ο γιατρος!αντε να δουμε μακαρι,γιατι ειναιπολυ βολικο να τηνπαιρνω απλα μαζιμου χωρις εννοια για το γευμα της!μανου μου οποτε θελετε κουκλα!και βολο χιονισε χτες,και χαλκιδικη ορεινη χιονιζι που ειναι το χωριο του καλου μου...κι εδψω λενε χιονια!χτες ειχε κρυο αλλα ειχε λιακαδα,σημερα ψοφο!μαρακι μου περασες τα μισα,κοντευεις κι εσυ!αχ τι καλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

good morning κουκλες μου!

τι κανετε?καλα ε, η που θα προχωραει η σελιδα σαν τη χελωνα η που θα πεταριζουν τα ματια μου καθως προσπαθω να διαβασω τα κατεβατα!!!

ααααχ, ναι ρε κοριτσια ειμαι η επομενη και φοβουυυυυυυυμεεεεεεεεε!!!

εχω και τον μπεμπουλη μου που μου εχει αλλαξει τα πετρελαια στα κλωτσιδια και στα τεντωματα και βελαζω απτους πονους!λετε να ειναι μεγαλος και γιαυτο να με ποναει πολυ?ααααααχ και βαχ

στις 16 που θα παω για nst θα πω στην γιατρο να κανουμε εναν υπερυχο (μονο να μην απεργουνε γιατι θα βγαλω καπνους απολες τις τρυπες!!!χιχιχιχιχιχιχι αυτια/μυτη/στομα εννοω πονηρουλες!!!

εσεις τα νεα σας, τα παιδακια σας, τα αυτοκολλητακια σας καλα ειστε?

11 μερες για τα Χριστουγεννα...σαν το τζαμπο ενα πραγμα εχω καταντησει χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Κοριτσια παω να σκασω...... τωρα ειρθε ο αντρας μου με την μικρη απο το σχολειο οπου εγινε το σωσε.....Η μικρη μου οταν μπηκε μεσα στο σπιτι την ειδα με μελανιασμενο ματι και μυτη.....και με σπασμενο ενα νυχι και ματωμενο....Οταν πηγε να την παρει ο αντρας μου απο το σχολειο δεν την προσεξε γιατι ειχε ρηξει το μαλι μπροστα και η δασκαλα ειπε πως οποιος θελει να κατσει για ενημερωση οποτε ο αντρας μου την πηγε στο αυτοκινητο στον θειο της και την ειδε που ηταν χτυπημενη.....Τοτε τα πηρε αγρια γιατι μεχρι τωρα ηταν απλες επιθεσεις αλλα τωρα....πηγε μεσα και η δασκαλα στον κοσμο της του εδειχνε εργασιες και του ειπε πως η Εβελινα αυτην την στιγμη ειναι η καλυτερη μεσα στην ταξη και η ποιο προχωρημενη αφου εχει μαθει και να γραφει μονη της ποια (με προσωπικη δουλεια και οχι της δασκαλας βεβαια...).Ο αντρας μου την ακουσε υπομονετικα και μετα της ειπε δηλαδη προβλημα συμπερηφορας δεν υπαρχει και λεει οχι ισα ισα που ειναι πολυ ευγενικο παιδι.Ε εκει τα πηρε αγρια ο αντρας μου και της λεει αφου ειναι τοσο καλο το παιδι γιατι το παραμελητε?Σας εχουμε μιλησει πολλες φορες γι αυτο το θεμα και για το θεμα της παρενοχλησης απο τον ταδε...αυτη δεν μιλαγε και της λεει το ξερεις οτι το παιδι εχει αυτη την στιγμη μελανιες στο ματι και γρατζουνιες απο ΚΑΡΦΙΤΣΑ....και η απαντηση συγνωμη δεν την ειδα την φαση.

Λοιπον τι εχει γινει ο κυριος ειναι ο νταβατσης της ταξης και ειχε παρει μια καρφιτσα και επιτεθηκε της Εβελινας στα ΜΑΤΙΑ λιγο ποιο πανω και τωρα θα τρεχαμε και ολα αυτα γιατι δεν του μιλαει ποια η Εβελινα....... Εγινε ο χαμος αυτην την στιγμη ο αντρας μου θα μιλησει με την σχολικη συμβουλο για την συμπερηφορα της δασκαλας και με κοινωνικη λοιτουργο για την βιαιοτητα του πιτσιρικα γιατι δεν πιστευω οτι φταιει το παιδι απο αλλου ξεκινανε τα προβληματα...Αυτα

Καλως το Αννετακι

Νιωθω οτι δεν μπορω να δωσω ασφαλεια στο παιδι μου το στελνω σχολειο και δεν ξερω πως θα γυρησει.....Δεν μπορω να σας περηγραψω πως νιωθω ειληκρινα ειμαι ετοιμη να βγαλω νυχια και να γινει ο χαμος

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απορώ πως δεν την έδειρε ο άντρας σου................καλά η μαλ@@ω τι βλέπει ? όλα αυτά δεν έγιναν σε ενα δευτερόλεπτο

Καλά θα κάνετε γιατί πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση..........

αναφορά θέλει η ηλίθια......!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Ασε με Κιττυ μου παω να σκασω πεντε χρονια τωρα το παιδι μου δεν το εχει ακουμπησει κανεις το εχω μεγαλωσει μονη μου με κανενως την βοηθεια και τωρα να το βλεπω ετσι ματωνει η καρδια μου.....Σαφεστατα το θεμα δεν θα μεινει εδω αυριο θα περιμενει και την μανα ο αντρας μου να δουμε τι θα πει αυτην την φορα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...