Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Γι'αυτο κι εγω αννιω αυτη τη φορα ουτε που καθησα να μετρησω ποτε περιμενω,οταν ερθειιιιιιι,τοτε θα δω ποια μερα ειναι,βαρεθηκα πια να ειμαι μονιμα με ενα ημερολογιο στο χερι:mad:

Καλημερα μαριαθ τι κανεις κοριτσακι,ο μπεμπης καλα,τελειωσες με τα διαβασματα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω κιττάκι δεν φαινόμουν μέχρι τον έκτο η αλήθεια είναι. Στη δεύτερη μάλιστα ακόμη λιγότερο. Καλό είναι αυτό, δεν έχεις ενόχληση στον ύπνο κιόλας.

ναι , ναι .οντως μια χαρά κοιμάμαι. το μόνο που με ενοχλει ειναι οτι πονανε οι καρποί στα χέρια μου , ειδικα στο δεξι

και τωρα επιασα την κουβεντα και δεν ήπια ακομα το ασβέστιο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

μια χαρα ειμαι και ο μπεμπης μεγαλωνει. Την προηγουμενη βδομάδα που πήγα στη γιατρό είχε περάσει το 1 κιλό. 1062γρ τον μετρησε. Χαλάρωσα λίγο με το διάβασμα μέχρι να πλησιάσει η επόμενη ημερομηνία παράδοσης... Ο καιρός με χαλάει λίγο γιατί τώρα που έχω χρόνο δεν μπορώ να τριγυρίζω πολύ έξω με τόσο κρύο, αλλά τι να κάνουμε χειμώνας είναι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Γι'αυτο κι εγω αννιω αυτη τη φορα ουτε που καθησα να μετρησω ποτε περιμενω,οταν ερθειιιιιιι,τοτε θα δω ποια μερα ειναι,βαρεθηκα πια να ειμαι μονιμα με ενα ημερολογιο στο χερι:mad:

Καλημερα μαριαθ τι κανεις κοριτσακι,ο μπεμπης καλα,τελειωσες με τα διαβασματα;

τι ωραία που θα ήταν να μέναμε μαζί.....άντε βρε γκαστρούλες, στείλτε και από δω

mIdZp3.png

μια χαρα ειμαι και ο μπεμπης μεγαλωνει. Την προηγουμενη βδομάδα που πήγα στη γιατρό είχε περάσει το 1 κιλό. 1062γρ τον μετρησε. Χαλάρωσα λίγο με το διάβασμα μέχρι να πλησιάσει η επόμενη ημερομηνία παράδοσης... Ο καιρός με χαλάει λίγο γιατί τώρα που έχω χρόνο δεν μπορώ να τριγυρίζω πολύ έξω με τόσο κρύο, αλλά τι να κάνουμε χειμώνας είναι.

τι διαβάζεις μαράκι?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...