Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

επισκεψη, παπ, υπερυχος, ψιλαφηση στηθους, σμν και συζητηση στο γραφειο (οσο χρειαστει)50 ευρω, μια ξαδερφη που του ειχα παει της πηρε 40..κι εγω του τα εχωσα..

- γιατρε εγω γιατι 50? αααααααα θα παω αλλου να ξερεις.χαχαχα

τον εχω μουρλανει τον ανθρωπο

τι???????????????????

εγω για αυτα πληρωσα με αποδειξη(τι την ηθελα??) 150 ευρω!!!!!!

καλα δε με νοιαζει(δε μου τρεχουν ΄βεβαια κι απο τα πατζακια) αρκει να υπαρξει αποτελεσμα με καποιον τροπο!και καλα να ειναι ο ανθρωπος να τα χαρει οπως θελει!!εμενα με νοιαζει να με προσεχει!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι???????????????????

εγω για αυτα πληρωσα με αποδειξη(τι την ηθελα??) 150 ευρω!!!!!!

καλα δε με νοιαζει(δε μου τρεχουν ΄βεβαια κι απο τα πατζακια) αρκει να υπαρξει αποτελεσμα με καποιον τροπο!και καλα να ειναι ο ανθρωπος να τα χαρει οπως θελει!!εμενα με νοιαζει να με προσεχει!

απαπαααααα, 150? ενταξει αν εχει αποτελεσμα χαλαλι αλλα 150 ειναι πολλα..εγω δεν θα τα εδινα με τιποτα.

γιατι χωρις αποδειξη ποσα θα εδινες?120 με 130 εκει την κοβω την εκπτωση..

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ναι 6 μηνες το πολυ μου ειπε.

το επομενο ειναι οι ενεσεις αλλα δε θα το κανω(μαλλον)

και η 3η εξωσωματικη.

την 2μηνη αποχη θα την κανω αναγκαστικα για ψυχολογικους λογους,εκτος αν μου φανει ευκολη υποθεση σε φσικο κυκλο.αλλα δεν γινοταν να τον ρωτησω σημερα.μια μερα εχει και ο ανθρωπος να δει τα παιδακια του !

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

απαπαααααα, 150? ενταξει αν εχει αποτελεσμα χαλαλι αλλα 150 ειναι πολλα..εγω δεν θα τα εδινα με τιποτα.

γιατι χωρις αποδειξη ποσα θα εδινες?120 με 130 εκει την κοβω την εκπτωση..

καπου τοσο.την προηγουμενη φορα ομως μου πηρε 50,αλλα χωρις παπ,ειχα παει για να δω ωορρηξια.

tJd1p3.png

αννετ σε ποια περιοχη μενεις?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

καπου τοσο.την προηγουμενη φορα ομως μου πηρε 50,αλλα χωρις παπ,ειχα παει για να δω ωορρηξια.

συγνωμη αλλα.....

σε απλο υπερυχο 20 ευρω

ενταξει..αερας λεφτα ειναι..δεν μπορει κι αυτος να παρει λιγοτερα?για 4 λεπτα υποθεση

IB5Vp2.png

εχεις πμ, εβαλα αλλη μια (μικρη ειναι..απο email τεστ της κουμπαρας)

πας πινακα ελεγχου, πατας pictures &albums,επιλεγεις private album και κανεις αναζητηση εκει που εχεις αποθηκευμενες τις φωτο σου και κατεβασμα!!!

αντε να σε δουμε!!!

IB5Vp2.png

συγνωμη αλλα.....

σε απλο υπερυχο 20 ευρω

ενταξει..αερας λεφτα ειναι..δεν μπορει κι αυτος να παρει λιγοτερα?για 4 λεπτα υποθεση[/quote

στον προηγουμενο που πηγαινα,εδινα 50 για τον υπερηχο,ΑΛΛΑ εμπινα στο δωματιο αλλαζα με το φοβο μη μπει κατα λαθος κανεις(γινοταν και πανικος εκει περα) μετα εμπαινε ο γιατρος εβαζε το μηχανημα σα να ημουνα μοσχαρι!ο υπρηχος κραταγε 30 δευτερα με το ζορι μου ελεγε ολα καλα και εξω απ'την πορτα!

φρικαρα μια μερα και ειπα θελω ενα γιατρο να με αντιμετωπιζει σωστα!τωρα παω στο μπανιο,κλειδωνω,αλλαζω,βαζω την ρομπιτσα μου και τις παντοφλιτσες(μιας χρησεως) και πηγαινω στο εξεταστηριο σαν ανθρωπος!και πριν μπει ο γιατρος η μαια σε σκεπαζει ωστε να φαινονται μονο οσα ειναι απαραιτητα!αισθανομαι καλα και αυτο με νοιαζει πιο πολυ.

δε λεω εχουν υπαρξει εποχες που δουλευω μονο για τους γιατρους,αλλα δεν τα κλαιω!οταν ειναι ενταξει ο αλλος χαλαλι του!

tJd1p3.png

Καλησπερα κι απο μενα,

Παπακι μου περαστικα κοπελα κι ευχομαι τον αλλο μηνα να μας εχει ευχαριστα.

Νακι μου ξεκινα οτι σου'πε ο γιατρος και να δεις που θα τα καταφερεις.

Ερη μου ειδες που αγχωνοσουν διχως λογο,δεν ξερεις ποοοσο χαρηκα,αντε με το καλο αυριο κι η εξεταση.

Εμενα οπως ειπαμε οχι απλα μου ηρθε,αλλα με ταραξε και στον πονο,με παυσιπονα τη βγαζω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

απο τις 3 επιλογες βαζω τη 2η.ε?

σιγουρα ε??

μη με δουν ολοι φορα παρτιδα!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα,

Ερη μου ειδες που αγχωνοσουν διχως λογο,δεν ξερεις ποοοσο χαρηκα,αντε με το καλο αυριο κι η εξεταση.

Εμενα οπως ειπαμε οχι απλα μου ηρθε,αλλα με ταραξε και στον πονο,με παυσιπονα τη βγαζω.

Αγαπουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποσο καιρο εχω να σε πετυχω????

σου ηρθε και σενα κοριτσακι μου??και μενα χθες και πονουσα τρελα!ημουνα και στη δουλεια και δεν εβλεπα την ωρα να φυγω!

τι κανει η μικρη σου?

tJd1p3.png

Καλησπερα κι απο μενα,

μανουτιτακι μου, πονας βρε καλο μου? περαστικουλια σου κοπελα μου!

η μικρη πως ειναι?

IB5Vp2.png

απο τις 3 επιλογες βαζω τη 2η.ε?

σιγουρα ε??

μη με δουν ολοι φορα παρτιδα!

τι εχει τρεις επιλογες?δεν θυμαμαι, επειδη εγω πηγα κατευθειαν στο ηδη υπαρχον..

εσυ πατας private αυτο σε ενδιαφερει

IB5Vp2.png

Κοριτσια μιλαμε για πολυ πονο,ισως οφειλεται οτι ειναι η 1η φορα μετα την υστεροσκοπηση,χθες δεν μπορουσα να κουνηθω,σημερα εχω φουσκωσει σα μπαλονι,πρωτη φορα νιωθω ετσι:?

Η μικρη μου ειναι μια χαρα δοξα το Θεο,τωρα ειναι εξω και ποτιζει τα λουλουδια:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

αν χαθω λιγο θα προσπαθω να βαλω φωτο

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...