Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα Κιτυ μου!!!!

Ασε βρε τυφλα να εχει ο φωσκολος...χαχαχαχαχα

χαχαχαχ..........ναι ρε συ !!

αα.....απο κιλά , εχω πάρει μόνο 1 , και μου είπε μέχρι 11.

μετά γελώντας λέει ...ε αφού θα κάνεις καισαρική , τρώγε όσο θελεις

αλλά ευτυχώς δεν πειναω τρελά, ελπίζω να συνεχίσω ετσι - λίγο χλωμό το βλέπω-:rolleyes:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζενακι ειναι για την ωορρηξια τις γονιμες κατ,.βαζεις την περιοδο και σου βγαζει...

skata βγάζει άμα έχεις κύκλο για κλάματα. Εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται ειλικρινά. Αυτό το μήνα με ταξίδια συζύγου κλπ μόνο 3 άσχετες επαφές. Περιμένω 18-20. Το στήθος μου είναι τεράστιο. Και έχω και απίστευτα νεύρα. Δεν το λέω σαν συμπτωμα. Γενικά. Δεν παίζει το σενάριο μπεμπέ. Πείτε κανένα νεάκι άλλο

mIdZp3.png

Μακάρι, μακάρι :P:p:p:p καλά την μάνα σου σκέφτομαι ....θα τρελαθεί η γυναίκα

εγω δεν θελω ουτε να το σκευτομαι.φοβαμαι οτι θα παρει τα βουνα...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχαχ..........ναι ρε συ !!

αα.....απο κιλά , εχω πάρει μόνο 1 , και μου είπε μέχρι 11.

μετά γελώντας λέει ...ε αφού θα κάνεις καισαρική , τρώγε όσο θελεις

αλλά ευτυχώς δεν πειναω τρελά, ελπίζω να συνεχίσω ετσι - λίγο χλωμό το βλέπω-:rolleyes:

1 κιλόοοοοοοοοοοοοοοοο?

Αμάν. Πόσα είσαι δηλαδή?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

καλως το αννιω!!!τοι κανει ςκαλομου?σε μενα επεσ εμεσα!η δουλειαπως παει,τα μικρα?εγω περιμενω τη μικρηνα ξυπνησει ειναι η ωρα της!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα βρε Αννιω μου..ειληκρινα θελω να σε μαλωσω βρε εσυ εχεις δυο κουκλια ξερεις οτι μενεις εγκυος γιατι αγχωνεσαι ετσι????Συγνωμη αν σε φερνω σε δυσκολη θεση,ξερω πως ειναι η ψυχολογια σου μετα την αποξεση και επισης ειναι φυσιολογικο να εχεις χαλια κυκλο κανε υπομονη κουκλα μου και ολα θα ερθουν...

1 κιλόοοοοοοοοοοοοοοοο?

Αμάν. Πόσα είσαι δηλαδή?

Καλημέρα Αννιώ :P:p

άσε είχα απο πριν.........τωρα πως εχω παρει μονο 1 , ουτε εγω ξερω και τρώω κανονικά ....φαγητό μεσημερι - βραδυ και κανα γλυκάκι...

τι να πω ....απο τα ανεξηγητα της φύσης.....χαχαχχαχαχαχαχα

Κιττυ μου εμενα δεν μου λεει γεννας με καισαρικη παρε οσα θες μου λεει χασε οσα θες......κλαψ αλλα εχει δικιο επειδη εχω παραπανω για να μην ζορηστει η καρδια μου και να μην ανεβασω καμια πιεση

Διαφημίσεις

άννα καλά μου τα λες εσύ....κανένα πρόβλημα, αν δεν μου μιλήσετε εσείς έτσι που τα λέμε ποιός θα μου μιλήσει.

Μη νομίζεις ότι είμαι σε όλη μου την καθημερινότητα έτσι. Μάλλον στο φόρουμ βγάζω πιο πολύ τις αγωνίες μου. Και κυρίως την εβδομάδα που περιμένω περίοδο. ΝΑ πω ότι έκανα και συντονισμένη προσπάθεια πάει στα κομμάτια. Απλά με πιάνει ώρες ώρες.

Τζενάκι ο κύκλος μου είναι από 30-35. Όμως αυτό το μήνα αισθάνομαι το στήθος μου πρήσμένο από την 14η μέρα που σημαίνει ότι έκανα ωορρηξία (την οποία φυσικά και έχασα), νωρίτερα. Γενικά έχω μεγάλη διάρκεια κύκλου. Αλλά δεν έχω πολυκυστικές ή κάτι ορμονικό. Ετσι είναι. Εσύ??

mIdZp3.png

Κιττυ μου εμενα δεν μου λεει γεννας με καισαρικη παρε οσα θες μου λεει χασε οσα θες......κλαψ αλλα εχει δικιο επειδη εχω παραπανω για να μην ζορηστει η καρδια μου και να μην ανεβασω καμια πιεση

καλέ δεν μου το είπε σοβαρά.....κι εγώ έχω παραπάνω κιλά

χάσε όσα θές ε?:P:p:p

τωρα γιατι δεν εχω παρει ....δεν εχω ιδέα:confused::confused:

και η κοιλιά φαίνεται μόνο αν φοράω κατι που ακουμπαει πανω της.....

την περασμενη βδομαδα λεω στον αντρα μου ....στο μετρο ειχε παρα πολυ κοσμο και κανείς δεν σηκωνόταν να καθίσω.......ε...μα δεν φαίνεσαι εγκυος λεει....λίγο χοντρούλα.....χαχαχαχαχ

καλως το αννιω!!!τοι κανει ςκαλομου?σε μενα επεσ εμεσα!η δουλειαπως παει,τα μικρα?εγω περιμενω τη μικρηνα ξυπνησει ειναι η ωρα της!

Πως πάτε με θηλασμούς και τα ρέστα?

mIdZp3.png

Kαλημερα και καλη βδομαδα,σε ολεςςςςςςς!!!!!

Καποια με ζητησε;;;;;;;Τσουπ εμφανιστηκα κι εγωωωωωω

Αννιω μου εσυ εισαι δικια μου,κι εγω τον ιδιο κυκλο εχω,αν εξαιρεσουμε τον προηγουμενο που εφτασε τις 37 και λαλησαααααα....γι'αυτο κι εγω για να την εκδικηθω δεν ασχοληθηκα καθολου μαζι της.Ηρθα σε επαφη,οποτε ηθελα πραγματικα κι ουτε ξερω ποτε περιμενω,οποτε και δεν θα αγχωθωωωωωωωωω....ετσι θα το παιξω τρελλιτσα απο εδω και στο εξης:tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημερα και καλη βδομαδα,σε ολεςςςςςςς!!!!!

Καποια με ζητησε;;;;;;;Τσουπ εμφανιστηκα κι εγωωωωωω

Αννιω μου εσυ εισαι δικια μου,κι εγω τον ιδιο κυκλο εχω,αν εξαιρεσουμε τον προηγουμενο που εφτασε τις 37 και λαλησαααααα....γι'αυτο κι εγω για να την εκδικηθω δεν ασχοληθηκα καθολου μαζι της.Ηρθα σε επαφη,οποτε ηθελα πραγματικα κι ουτε ξερω ποτε περιμενω,οποτε και δεν θα αγχωθωωωωωωωωω....ετσι θα το παιξω τρελλιτσα απο εδω και στο εξης:tongue::tongue::tongue:

εγώ , εγώ :P:p Καλημέραααα !!!!

πολύ καλά θα κάνεις !!!! τι άλλα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...