Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ειδες στα λογια μου ερχεσαι....χαχαχαχαχα Που να δεις οτααν ειχα γεννησει την Εβελινα και την επαιρνα παντου μαζι με τον μαρσιπο εκει πια κανανε ολοι στην ακρη χωρις καν να πει καποιος μα καλα δεν βλεπετε την κοπελα.....χαχαχαχα

Το καλο ειναι οτι χανω κιλα και εχω αδυνατησει στο προσωπο και πεταει η κοιλια...χαχαχαχα

μου θυμησες την μικρη που ειναι σαν λελεκι κ εχει μια κοιλια τουμπανο.αν κρυψει την κοιλια της δεν καταλαβαινεις οτι ειναι στον 8.μη σου πω δεν καταλαβαινεις καν οτι ειναι εγκυος

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα εγω δεν ειμαι λελεκι...μαλλον φακλανα με λες...χαχαχαχα αλλα τωρα που χανω κιλα αλλα μεγαλωνει η κοιλια ειναι πολυ περιεργομακαρι μεχρι το τελος να μην εχω παρει κιλα και να βγω απο το μαιευτηριο ποιο αδυνατη αποτι πριν μεινω εγκυος..θα με φτοιαξει ψυχολογικα για να συνεχησω να χανω

Διαφημίσεις

ειναιστρωμενη το βραδυ κι αυτο μου φτανει αννιουλι μου!ξυπναει 3-6-9 ,τημερα ας κανει οτι θελει δε με ενοχλει!εχει ηρεμησει πολυ,δεν ποναει,ισως σημερα τηνπιασει το εντερακιτης λογω καιρου βεβαια,αλλα ειναιπολυ καλη!χτε ςτην ειχα ςπισκεψη ολη μερα στους νονους της!καθοταν κοιτουσε ελεγε μονη της διαφορα,σα να μην ειχαμε παιδι!πολυ τη χαρηκα!οταν δενποναει ειναι μια γλυκα!και οταν ποναει εννοειται,αλαλ επειδη δενμππορω να κανω κατι απελπιζομαι!εσυ ολα σουπερ ετσι?το εβελινακι τι κανει?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ελα τζενη μου,ολα καλα!εσυ στην αναμονη ε?[πτε περιμενεις να δουμε τι εκανες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ολα μια χαρα Κισακι εχουμε πεθανει στα γελια με τον αντρα μου γιατι οταν καθομαι και γερνω προς τα μπρος η μικρη στροιμωχνεται και αρχηζει το κλωτσομπουνιδι και μετα που ξαπλωνω δεν κουνιεται καθολου.....χαχαχαχαχα

Μπραβο παντως στην μικρη σου καλα δεν το συζητω το να εχει προγραμμα το βραδυ ειναι το καλυτερο!!!

ρε κοριτσια θα μου λυσετε μια απορια?εκατσα κ μετρησα τις μερες κ ειδα οτι ειχα ωορηξια στις 10 του μηνος με βαση οτι στις 24 περιμενω να αδιαθετησω.η απορια μου ειναι η εξης.αφου ωορηξια εχουμε μονο μια μερα.πχ στις 10,εγω γιατι ποναω απο τις 8 του μηνος κ εξακολουθω να ποναω,κοιλια κ μεση.λογικα μετα την ωορηξια δεν σταματας να πονας?κ κατι αλλο.το στηθος μου ειναι πλακα.δεν πρηστηκε καθολου.υγρα ωορηξιας δεν μπορεσα να καταλαβω αν εχω γιατι ετσι κ αλλιως απο τοτε που αρχισα να εχω ελευθερες επαφες ειμαι συνεχεια με σερβιετακια..καταλαβαινετε γιατι.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ναι ναι στρωμενη απο την αρχη οπως την παρηγγειλα!αραχτη θελει να ναι η μικτη ε?αχαχαχχα1κι εγω μεχρι τοο τελος της εγκυ,οσυνης γυρνουσα μπρουμυτα στον υπνομου καταλαθος κι αυτη κλωτσια που επεφτε συννεφο!!!!και γυρνουσα πλαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

υζενακι μπορει να εκανε ςκαι στις 8 ωορρηξια...στα σαιτ που σου βγαζουν ποτε εχεις δενε ιδες τιποτα???σε μενα πονουσα και το ιδι ο απογευμα μαλλον εκανα ωορρηξια..το ωαριο μεχριιτην επομενη μερα θα ηταν γονιμο θεωρητικα παντα...αφου πονουσες επρεπενα ερθεις σε επαφη 8 και 9 του μηνος...θεωρητικα παντα οκ?ποτε δεν ξες!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κ κατι αλλο.μπηκα σε μια σελιδα που λεει βρειτε τις γονιμες μερες σας.εβαλα την ημερομηνια της προηγουμενης περιοδου μου κ ποσες μερες κραταει ο κυκλος μου κ μου εβγαλε γονιμες απο τις 7 του μηνος μεχρι εχτες.εγω ηρθα σε επαφη στις 9 του μηνος υπαρχει περιπτωση η ωορηξια να ηταν στις 7 η πρεπει να βγαλω ενα μεσο ορο των πεντε ημερων?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δεν μπορω μπρουμητα καθολου με ενοχλει η κοιλια...εσυ πως μπορουσες?

Ασε σημερα εβλεπα στον υπνο μου πως γεννησα στον 5ο μηνα ενα παιδι 3 κιλα.....χαχαχαχα αλλα ενιωθα λεει στην κοιλια ακομα κατι να με κλωτσαει και οταν ξυπνησα καταλαβα πως ηταν η μικρη που κλωτσαγε...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...