Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες!!!

Γυναικακι μου μεγαλωνει μια χαρα το σπορακι σου!!!!

Να σου πω σε βλεπω για κορη.....χαχαχαχαχα

καλημερα γυναικακι μου πωα τα πας εσυ;;;

κι εγω να σου πω κοριτσακι λεω και δε με χαλαει καθολου!

βεβαια η κουμπαρα μου που τωρα μπηκε στον εκτο οπως κι εγω πρν λιγο μπηκα στον τριτο εχει αγορακι και ολο μου πεταει προστυχα υπονοουμενα!

α λεω θα σ αρχισω.....

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ παπι 3 εκατοστα...πωπω...τι ψιλο παιδι που θα κανεις παναγια μου...χιχιχι.μπραβω κουκλαρα μου.η κοιλιτσα εχει φουσκωσει καθολου?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε συ παπι 3 εκατοστα...πωπω...τι ψιλο παιδι που θα κανεις παναγια μου...χιχιχι.μπραβω κουκλαρα μου.η κοιλιτσα εχει φουσκωσει καθολου?

ασε ασε 3 ολοκληρα εκατοστα το βατραχακι!

αχ τι καλα!

ναι αλλα πολυ λιγο ισα που φαινεται.αλλα ξερω πως λογο σωματοτυπου θα κανω μεγαλουτσικη κοιλια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Μια χαρα ειμαι αυτην την εβδομαδα ειναι να παω να κανω κατι εξετασεις και να κλεισω ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε την μπουμπου!!!!Να τον ρωτησω κιολας αν μπορω να παω Αλεξανδρουπολη το σαββατο...λογικα θα με αφησει αφου ολα πανε καλα και οι επικινδυνοι μηνες περασαν....Αυτα τα νεα μου...Εσυ?

καλυτερα παπι.οι μεγαλες κοιλιες εχουν αλλη χαρη.κ στο κατω κατω της γραφης να φαινεται οτι εισαι εγκυος οχι σαν κατι αλλες που ειναι στον 8 και ειναι λες κ φαγανε γιγαντες την προηγουμενη.......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Παπακι μου η μεγαλη κοιλια ειναι ατου.....ρωτα και εμενα παω σουπερ μαρκετ μου δινουν ολοι την σειρα τους σε δημοσιες υπηρεσιες το ιδιο....δεν περιμενω πουθενα....χαχαχαχαχα

Μια χαρα ειμαι αυτην την εβδομαδα ειναι να παω να κανω κατι εξετασεις και να κλεισω ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε την μπουμπου!!!!Να τον ρωτησω κιολας αν μπορω να παω Αλεξανδρουπολη το σαββατο...λογικα θα με αφησει αφου ολα πανε καλα και οι επικινδυνοι μηνες περασαν....Αυτα τα νεα μου...Εσυ?

εγω μια χαρα εχω ψιλοσυνελθει που και που μονο με πιανει καμια αναγουλα και με το φαγητο θελω πολυ ελαφρια πραγματα ολα μου μυριζουν.κρεας δε θελω να ακουσω.

μου εκοψε και τα χαπια η γιατρος και μου αυξησε μονο το σιδηρο.αυτα.

566b716e1f.png?html%22

καλυτερα παπι.οι μεγαλες κοιλιες εχουν αλλη χαρη.κ στο κατω κατω της γραφης να φαινεται οτι εισαι εγκυος οχι σαν κατι αλλες που ειναι στον 8 και ειναι λες κ φαγανε γιγαντες την προηγουμενη.......

ναι σωστο κι αυτο.αλλα οι μικρες κοιλιτσες που ειναι και σαν μπαλες ολοστρογγυλες ειναι πολυ γλυκες!!!!!αχαχαχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

λοιπον χαιρετω σας!

παω να κανω καμια δουλεια γιατι σε λιγο θελω να βγω εξω στην αγορα μεχρι να παω στη δουλεια να ψωνισω χριστουγεννιατικα!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Παπακι μου η μεγαλη κοιλια ειναι ατου.....ρωτα και εμενα παω σουπερ μαρκετ μου δινουν ολοι την σειρα τους σε δημοσιες υπηρεσιες το ιδιο....δεν περιμενω πουθενα....χαχαχαχαχα

το παιδι σου το ξερει οτι το χρησιμοποιεις ως μεσον για να κανεις εσυ τις δουλειες σου............

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παντως εγω καποτε που ειχα ενα πρησιμο στην κοιλια ..αλλα πρησιμο μιλαμε οχι αστεια φαινομουν σαν εγκυος..ειχα παει στην εφορια για κατι δουλειες κ με εξυπηρετησανε στο αψε σβησε.ακομα το θυμαμαι κ γελαω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ειδες στα λογια μου ερχεσαι....χαχαχαχαχα Που να δεις οτααν ειχα γεννησει την Εβελινα και την επαιρνα παντου μαζι με τον μαρσιπο εκει πια κανανε ολοι στην ακρη χωρις καν να πει καποιος μα καλα δεν βλεπετε την κοπελα.....χαχαχαχα

Το καλο ειναι οτι χανω κιλα και εχω αδυνατησει στο προσωπο και πεταει η κοιλια...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...