Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Τζενακι ευχαριστουμε για τις ευχες....!!!! Ωστε κατακορυφο ε????Κομανετση μου εσυ!!!!! Αννετακι καλα να περασεις!!!

Ανδριανουλα τι κανεις?

Εγω κοριτσια εχω τραπεζι σημερα το βραδυ σε κατι φιλους οχι πολλα πραγματα ομως μια μανιταροπιτα θα φτοιαξω και μοσχαρι με λαχανικα και ρυζι....αλλα ειμαι χωμα πηγα σουπερ μαρκετ και παγωσα εχει απιστευτο κρυο....!!!!

Παω τωρα να μαζεψω το σπιτι για να αρχησω μαγειρεματα μετα...Φιλακια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενακι ευχαριστουμε για τις ευχες....!!!! Ωστε κατακορυφο ε????Κομανετση μου εσυ!!!!! Αννετακι καλα να περασεις!!!

Ανδριανουλα τι κανεις?

Εγω κοριτσια εχω τραπεζι σημερα το βραδυ σε κατι φιλους οχι πολλα πραγματα ομως μια μανιταροπιτα θα φτοιαξω και μοσχαρι με λαχανικα και ρυζι....αλλα ειμαι χωμα πηγα σουπερ μαρκετ και παγωσα εχει απιστευτο κρυο....!!!!

Παω τωρα να μαζεψω το σπιτι για να αρχησω μαγειρεματα μετα...Φιλακια πολλα σε ολες

η βολτουλα συμπεθερα ηταν απολαυση και τα κοριτσια πολυ γλυκα!

μακαρι να καταφερναμε να συναντηθουμε κι ολες εμεις καποια στιγμη!!!

καλα να περασετε το βραδυ και χαλαραααααααα, κανεις δεν θα σε παρεξηγησει αν κατι δεν ειναι στην εντελεια!

θελω κι εγω μοσχαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!μα τι λιχουδω που ειμαι...απαπαααα!!!

πολλα φιλια σε ολες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα!κοριτσακια σημερα εχει πολυ κρυο τα καλοριφερ δουλευουν στο φουλ

να εχετε μια ομορφη κυριακη!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρααα !!!!!!

Κορίτσια , ευχαριστώ πολύ για τις ευχές !!!!!

Αυτή την φορα πήγα με την μαμά μου , να δει κι εκείνη το μπεμπε............και της έλεγε η γιατρός να να ....εδώ βλέπεις το τσου@@νάκι του ? που , ελεγε η μάνα μου ? καλά πολύ γέλιο....κάποια στιγμή που εκαναν την χάρη να μου δείξουν κι εμένα......χαχαχαχαχχ γύριζε συνέχεια και κυρίως μας έδειχνε τα .....απόκρυφα...........αχχαχαχααχαχ

Βαρος , θα σας πω την αλλη εβδομάδα , με την Β επιπέδου

Ανδριανή , ο δικός μου για την ωρα το παίζει ψύχραιμος ...αλλά πετάει

΄ο γιος μου΄, βάζει το χερι στην κοιλιά κ προσπαθεί να τον ακούσει.

Καλή Κυριακή , καλά να περασετε !!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα κι απο μενα να περασετε μια ομορφη Κυριακηηηηηη.

Κιτυ με το καλο ο μπεμπης σου,αντε θα γινουν φιλαρακια με το μπεμπη της αννετ.:P

αν δεν μας φύγουν ..........που την Αννετ , την βλέπω έτοιμη να την κάνει απο Αθήνα , και καλά θα κάνουν:P

καλημερουδια ομορφες κι εξαφανισμενες φιλεναδες!!!

πωπω κρυο και δεν θελω να ξεμυτισω!!!

μανου μου σιγουρα θα τις παμε τις βολτουλες μας με το μπεμπακο της κιττυ αλλα ειπαμε, το σωμα ειναι αθηνα και η ψυχη ξερετε που, δεν αντεχω αλλο λεμεεεεεεεε!

κιττυ μου φιλακια κοριτσακι μου, ο μπαμπας χ*σμενος ετσι??????οχι που δεν θατανε με τον γιο...ο δικος μου αστα να πανε...βρωμαει ολη η γειτωνια χαχαχχα

γυναικακι, κατσε στα ζεστα!!!κουκουλωσου και απολαυσε τις τουμπιτσες της νταφλουκος!

καλη κυριακη να εχετε και χρονια πολλα αν εχετε εορταζοντες!!!

θα μπω αργοτερα, μακαρι να πετυχω καμια σας αν και χλωμο το κοβω...αντε το διαλυσαμε το καφε...για μαζευτειτε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερουδια ομορφες κι εξαφανισμενες φιλεναδες!!!

πωπω κρυο και δεν θελω να ξεμυτισω!!!

μανου μου σιγουρα θα τις παμε τις βολτουλες μας με το μπεμπακο της κιττυ αλλα ειπαμε, το σωμα ειναι αθηνα και η ψυχη ξερετε που, δεν αντεχω αλλο λεμεεεεεεεε!

κιττυ μου φιλακια κοριτσακι μου, ο μπαμπας χ*σμενος ετσι??????οχι που δεν θατανε με τον γιο...ο δικος μου αστα να πανε...βρωμαει ολη η γειτωνια χαχαχχα

ναι .ναι κι ας το παίζει ""βαρύ πεπόνι"" :P:p:p:p κάτσε να φάει την πρώτη κλοτσιά και θα πρέπει να του βάλω pampers.............

του λέει σήμερα η αδερφή μου ΄γιος ε ? και καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι

καλά θελανε να βγάλουν κ φωτο την κοιλιά μου ............πολύ γελιο.........!!!!

Καλημερα κουκλες!!!!

Τι κανετε?

Αννετακι μια χαρα το σαββατο περασαμε τελεια αλλα πολυ κουραση καθαρησα ολο το σπιτι μονη μου,μαγειρεψα ολομοναχη και ειχα και την Εβελινα που ετρεχε απο πισω μου για να τις φτοιαξω καρτες.....αααααααααααα σκετη τρελα!!!!Εχτες ομως ξεκουραστηκα οποτε ειμαι παρα πολυ καλα!!!!

Σημερα εδω εχει παρα πολυ κρυο....η μικρη εφυγε σαν χιονανθρωπακι για το σχολειο με τον πατερα της πεθαναμε στα γελια!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις κουκλες!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε;;;εγω χαθηκα ειχαμε πολυ κοσμο το σουκου και ειμασταν ολο εξω!!!!!!!!!!

μιλαμε για πολυυυυυυ κρυο αλλα μου αρεσει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να ριξει και χιονακι την τεταρτη που ειπαν!

λοιπον τα νεα μου ειναι πολυ καλα!

πηγαμε την παρασκευη στη γιατρο μας ειδε ειμαστε 3 ολοκληρα εκατοστα και εχουμε 189 παλμους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεγαλωνουμε με πολυ καλο ρυθμο και στις 29 δεκεμβριου θα κανουμε αυχενικη διαφανεια!αυτα τα νεακια μου!

νιωθω λιγο καλυτερα οχι τελεια ακομα αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα!

αχ ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!

ερχονται και τα χριστουγεννα και ολο το κλιμα ειναι τοσο μα τοσο τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα τζενακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...