Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ να πω οτι δεν μου το χεις ξαναπει!!!!αλλα το αλτσχαιμερ σου με κολλησε κ μενα

αη μαρη νταφλουκο χαχαχα, την αλλαξαμε την καραμελα...καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα ειπαμε (εντελως φυσιολογικο για τις εγκυους χιχιχι)

τι κανεις μωρο μου?

η τσουπιτσα μας τι κανει?

η μικρη με την χοριακη?αυριο θα την κανει?δεν θυμαμαι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσακια καλησπερα τι κανετε???? Εμεις μια χαρουλα καθε ωρα που περναει και πιο καλα αρχισαμε και λυνουμε παλι και ησυχια δεν εχουμε αλλα δεν πειραζει ταλαιπωριθικαμε λιγακι!!!! ΑΝΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

αν και τα ευχαριστω στα ειπα τηλεφωνικως...θα τα γραψω κιολας μη με περασετε και για γαιδουρα :tongue:

ευχαριστουμε μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

φιλακια στα μουτρακιααααααααααααααα ιδιαιτερως στης κουτσουνας!!!:D

IB5Vp2.png

παω να χαζεψω big brother να γελασω λιγο!!!

γυναικακι μου, κουκλι μου, σκ@τουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

μακια μακια μακια!!!θα σε παρω αργοτερα αφου σου κανει νουμερα η συσκευη!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους ηρθε στα χέρια μου , το λαπ τοπ

Αννα , χρόνια πολλά , με το καλό η μπουμπού !!!!!!!!!!!!

Αννέτ , Χρόνια πολλά !!!!! φτάνει η ωρα για τον παίδαρο !!! Με το καλό !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αη μαρη νταφλουκο χαχαχα, την αλλαξαμε την καραμελα...καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα ειπαμε (εντελως φυσιολογικο για τις εγκυους χιχιχι)

τι κανεις μωρο μου?

η τσουπιτσα μας τι κανει?

η μικρη με την χοριακη?αυριο θα την κανει?δεν θυμαμαι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η τσουπιτσα μας ειναι μια χαρα κανει κολωτουμπιτσες ολη μερα κ γω κλασικα ολη μερα γελαω σαν το χαζο

η << μικρη>> κοντευει να γεννησει η μεγαλουλα ειναι που εμεινε τωρα εγκυος κ ναι εκανε απο 215 σε 2 μερες πηγε 490 μια χαρα διπλασιαστηκε θα κανει αλλη μια την δευτερα κ μετα θα κλεισει ραντεβου να δει σακουλακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!!!

Να ειστε ολες καλα, οι εγκυουλες μας να φερουν στον κοσμο υγιεστατα μωρακια και οι μανουλες να χαιροντε τα παιδακια τους και με το καλο να μεγαλωσουν την οικογενεια τους!!!!

Διαφημίσεις

μπράβο κίττυ!αγοράκι κι εσυ! Άντριανη για ποια μικρή λέτε;δεν κατάλαβα!φιλία καλή κυριακή

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κιττυ μου αγοραρος ε? χιχιιχ καμαρι ο δικος σου τωρα ε? χαχαχ το μουστακι το στριβει?

κισακι μου η ανετ μπερδευτηκε που της ειπα οτι κ η αλλη αδερφη μου οτι ειναι εγκυος κ νομιζε οτι ειναι η μικρη αλλα η μικρη ειναι 32 εβδομαδων κ αυτη που παντρευτηκε τωρα (που μικρη δεν την λες αλλα ουτε κ μεγαλη)ειναι 4-5 εβδομαδων

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου.θελω να πω χρονια πολλα στις αννουλες που γιορταζανε εχτες .δεν μπορεσα να μπω μεσα το γιατι θα σας το πω αυριο.μολις εκτελεσα τα συζυγικα μου καθηκοντα κ ειμαι σε σταση.................κατακορηφου.......χεχεχεχε.τα υπολοιπα αυριο,καληνυχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......επεσαααααααααααααααααααααααα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τα ρα τα τα ..................

Με στοιχεία πλέον , σας λέω ότι έχουμε ΜΠΕΜΠΗ !!!!!!

ουαουυυυυυυυυυυ, με το καλο ο μπεμπαρος κιττυ μου!!!

να μου τον προσεχεις κοριτσακι!!!!!!!!περιμενουμε λεπτομερειες, κιλα, καμωματα κτλ!!!

κιττυ μου αγοραρος ε? χιχιιχ καμαρι ο δικος σου τωρα ε? χαχαχ το μουστακι το στριβει?

κισακι μου η ανετ μπερδευτηκε που της ειπα οτι κ η αλλη αδερφη μου οτι ειναι εγκυος κ νομιζε οτι ειναι η μικρη αλλα η μικρη ειναι 32 εβδομαδων κ αυτη που παντρευτηκε τωρα (που μικρη δεν την λες αλλα ουτε κ μεγαλη)ειναι 4-5 εβδομαδων

μαρη δεν μπερδευτικα, ολες τις αδερφες σας θεωρω μικρες, αντε χ*σου χαχαχα

πολλα φιλια, παω να κανω το μποτε μου γιατι εχω συναντιση με τις αλλες εγκυουλες (βασδελι, φαγκρι,ευακι,νικακι)

καλησπερα κοριτσακια μου.θελω να πω χρονια πολλα στις αννουλες που γιορταζανε εχτες .δεν μπορεσα να μπω μεσα το γιατι θα σας το πω αυριο.μολις εκτελεσα τα συζυγικα μου καθηκοντα κ ειμαι σε σταση.................κατακορηφου.......χεχεχεχε.τα υπολοιπα αυριο,καληνυχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......επεσαααααααααααααααααααααααα

μαρη και το λαπτοπ που το εχεις κρεμασμενο στο ταβανι? μη χειροτερα χαχαχα

καλο τσακωμα κοριτσακι!!!φιλακιααααααααααα!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...