Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες. Κερναω καφέ φίλτρου φουντουκί. Στο γιατρό όλα καλά. Σα να μη γέννησα είναι μήτρα και κοιλιά. Μόλις σταματήσω να θηλαζω και μου έρθει 2 φορές περίοδος να παω για τεστ παπ. στόλισα και δεντρακι. Ιανουάριο φεύγω από tο σπίτιθα παω κάτω από τι καλά μου υπάρχει ένα σπίτι προς εκμετάλλευση του ξαδέρφου μου αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και θα παω εγώ τώρα. Η μικρή σηκώθηκε 12.30 και 5.30 και τώρα στις 8. Θα συμμαζέψω θα παω για νύχι. Μετά θα έρθουν οι κουμπάροι κι εχω να παω και για αποτρίχωση..

καλημερα κισακι μου, τελεια τα νεα απτον γιατρο

δεν ηξερα πως οσο θηλαζεις δεν ερχετε περιοδος, κατι ειναι κι αυτο...ελευθερο σεξ χιχιχι

με το καλο να μετακομησετε στο νεο σας σπιτακι!!!

φιλακια στη μπουμπου!

Καλημερα κουκλες τι κανετε?

Κισακι μια χαρακαλυτερα κοντα στην μαμα σου!!!!

Εγω ειμαι χαλια πονανε τα κοκαλα της λεκανης μου...και επισης ειχε η μικρη μπαστακωθει ολο το βραδυ πανω στην κυστη και καθε μια ωρα πηγαινα τουαλετα...δεν εχω κοιμηθει καθολου

απο που θα παρει η μικρη αγαπη μου? η μαμα της πανω στα παταρια η μικρη πανω στη κυστη χαχαχα

καλως ορισες στο κλαμπ των συνεχοκατρουλιαριδων χαχαχα

εγω το πρωι εβηξα μια και μου φυγανε λιγα, αλλα η εννοια μου ηταν μην τυχον κι εσπασαν τα νερα χαχαχα και μες τον υπνο του καλου μου θα τον τρομοκρατουσα χαχχαχα

Ωραια κοιτα να ξεκουραστεις τοτε σημερα,εμεις παλι εχουμε μπαλετο σημερα και θα πρεπει σιγα-σιγα να αρχισουμε και τις καρτες και τις χειροτεχνιες.Αντε να δουμε που θα βρουμε χρονοοοο........

μανου μου, μαρεσει πολυ που ασχοληστε οι ιδιες με καρτουλες και χειροτεχνιες, τελεια ειναι!

αλλα σιδερο δεν εχει σημερα?αααααααα τεμπελιαζεις μου φενεται χαχαχχα

εγω σημερα θα σιδερωσω του μπεμπινου μου τη προικα και κατι λιγα ζιπουνακια που ειχα αφησει χαχαχα

σας φιλω γλυκα και με πολυ αγαπη!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσαρες, μολις μιλησα με το μινακι και μπηκα να σας πω τα νεα τους!

η μικρη εγχειριστηκε και χαιρει ακρας υγειας!!!εχει πλακωσει τα παγωτακια και απορει με τη φωνουλα της που ειναι πολυ διαφορετικη, το μινακι μας εχει ξεραθει στο γελιο!!!

θα μπει αυριο αν τα καταφερει...πολλα φιλακια μου ειπε να σας δωσω!!!

ματσα μουτσα στα μουτρακια σας!!!

IB5Vp2.png

αδερφακι μου πολυ χαρηκα με το μινακι!αντε επιτελους να ησυχασει το μωρο!

λοιπον χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αδερφακι

μου γλυκο να σε χαιρομαστε και με το καλο ο μπεμπουκος σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γυναικαρα μου χρονια πολλα και σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο η δευτερη σου κορη να σε τρελανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σαι παντα γερη και δυνατη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω πολυ γλυκα κουκλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ακομα συνεχιζω με τα ιδια συμπτωματα αλλα οκ δε με πειραζει τι να κανω;;;;αχαχαχα!ελπιζω τα χριστουγεννα να αρχισουν να υποχωρουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα αννετακι χρονια πολλα,πολυχρονη κοπελα μου με το καλο να κρατησεις τον πριγκηπα σου,στην αγκαλια σου και να ζησεις μαζι του τις πιο ομορφες στιγμες.

Αννα μου χρονια πολλα και σε'σενα να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη και του χρονου τετοια μερα να εχεις και τις δυο νεραιδες σου,στην αγκαλια σου και να ζεις την απολυτη ευτυχια.

Μινακι μου περαστικα σας και καλη αναρρωση στη μικρουλα σου,να ειναι παντα γερο το πουλακι μου και να περασει τα πιο ομορφα Χριστουγεννα!!!

Παπακι υπομονη,που θα παει θα περαει ο καιρος και θα νιωσεις καλυτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ανετ χρόνια πολλά και καλά κούκλα μου και με το καλό να πάρεις τον αντράκο σου αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!

Αννούλα μου χρόνια πολλά να χαίρεσαι την όμορφη κοράκλα σου και με το καλό και η δεύτερη!!!

Τι κάνετε κορίτσια όλες καλά;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσακια τι κανετε?

ανετακι μου χρονια σου πολλα οπως καταλαβαινεις το καλο μου τηλ παλι το επιασε κ δεν δουλευει η οθονη κ δεν βλεπω νουμερο να σε παρω τηλ να σου ευχηθω!

αννουλα μου να σε χαιρεται η οικογενεια σου κ με το καλο το νεο μελος!

εμενα το μπουμπουκακι μου ολο κλωτσιες μου δινει ολο κουνιεται κ εγω τοσο ανυπομονω να δω την φατσουλα του αν κ ειμαι σιγουρη στον αντρα μου θα μοιαζει η φωτο απο την β επιπεδου δεν μου εδωσε κ πολλες ελπιδες οτι μπορει να παρει κ απο μενα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσαρες μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

αν και σημερα δεν δεχομαι κοσμο στο σπιτι αλλα στις 25 ιουλιου, το τηλ δεν εχει σταματησει να χτυπα!!!

σας ευχαριστω και παλι και σας ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου η αγια αννα να προστατευει τα σπορακια σας, τα παιδακια σας και να μην αφησει καμια παραπονεμενη!!!

το 2011 να εχουμε ξορκισει την ακατανομαστη και ολες στο φορουμ να περιμενουμε τις ημερομηνιες τοκετου και οχι της αχωνευτης!!!

συμπεθερουλα μου, χρονια πολλα και καλα και σε σενα, με το καλο να υποδεχτεις την γλυκεια μου την νυφουλα, να χαιρεσαι και να σε χαιρετε η οικογενεια σου αγαπη μου!!!θα σε παρω το απογευμα για τις υπολοιπες ευχες!!!

σας φιλω ολες πολυ πολυ πολυ και σας αγαπω ακομα περισσοτερο!!!καλες γιορτες να εχουμε κουκλιτσες μου με υγεια αγαπη και ευτυχια στις οικογενειες μας!

IB5Vp2.png

κοριτσακια καλησπερα τι κανετε???? Εμεις μια χαρουλα καθε ωρα που περναει και πιο καλα αρχισαμε και λυνουμε παλι και ησυχια δεν εχουμε αλλα δεν πειραζει ταλαιπωριθικαμε λιγακι!!!! ΑΝΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κοριτσαρες μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

αν και σημερα δεν δεχομαι κοσμο στο σπιτι αλλα στις 25 ιουλιου, το τηλ δεν εχει σταματησει να χτυπα!!!

σας ευχαριστω και παλι και σας ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου η αγια αννα να προστατευει τα σπορακια σας, τα παιδακια σας και να μην αφησει καμια παραπονεμενη!!!

το 2011 να εχουμε ξορκισει την ακατανομαστη και ολες στο φορουμ να περιμενουμε τις ημερομηνιες τοκετου και οχι της αχωνευτης!!!

συμπεθερουλα μου, χρονια πολλα και καλα και σε σενα, με το καλο να υποδεχτεις την γλυκεια μου την νυφουλα, να χαιρεσαι και να σε χαιρετε η οικογενεια σου αγαπη μου!!!θα σε παρω το απογευμα για τις υπολοιπες ευχες!!!

σας φιλω ολες πολυ πολυ πολυ και σας αγαπω ακομα περισσοτερο!!!καλες γιορτες να εχουμε κουκλιτσες μου με υγεια αγαπη και ευτυχια στις οικογενειες μας!

κ να πω οτι δεν μου το χεις ξαναπει!!!!αλλα το αλτσχαιμερ σου με κολλησε κ μενα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...