Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 59 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Νέος κύκλος ξεκινά και η προσπάθεια συνεχίζεται.. Μόλις βγήκαν οι αιματολογικές με Ε2 57 και FSH 10,7.  Ελαφρώς καλύτερη  FSH από τον προηγούμενο μήνα αλλά λίγο πιο αυξημένη Ε2. Περιμένω οδηγίες από τον γιατρό..

Expand  

Νομίζω είσαι καλά! Καλή επιτυχία!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημέρα κούκλες. Κερναω καφέ φίλτρου φουντουκί. Στο γιατρό όλα καλά. Σα να μη γέννησα είναι μήτρα και κοιλιά. Μόλις σταματήσω να θηλαζω και μου έρθει 2 φορές περίοδος να παω για τεστ παπ. στόλισα και δεντρακι. Ιανουάριο φεύγω από tο σπίτιθα παω κάτω από τι καλά μου υπάρχει ένα σπίτι προς εκμετάλλευση του ξαδέρφου μου αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και θα παω εγώ τώρα. Η μικρή σηκώθηκε 12.30 και 5.30 και τώρα στις 8. Θα συμμαζέψω θα παω για νύχι. Μετά θα έρθουν οι κουμπάροι κι εχω να παω και για αποτρίχωση..

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κισακι μου,μπραβο κοπελα μου,ημουν σιγουρη οτι ολα θα ηταν μια χαρααααααααα!!!!!!Δεν καταλαβα,που ειναι το νεο σπιτι παιδακι μου,αντε με το καλο η μετακομιση.Τι ωραια που στολισες το σπιτακι σου.Καλα εγω ακομα να συννενοηθω με το κουφετακι..........

OPYIp3.png

vez3p2.png

στην οικοδομή της μαμάς μου πάνω στην κεράσουντος. Από κάτω μένει η γιαγιά και πιο κάτω έμενε η θεία της μαμάς μου που πέθανε πιο 2χρόνια tο οποίο σπίτι ανήκει στον ξαδέρφο μου...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα κουκλες τι κανετε?

Κισακι μια χαρακαλυτερα κοντα στην μαμα σου!!!!

Εγω ειμαι χαλια πονανε τα κοκαλα της λεκανης μου...και επισης ειχε η μικρη μπαστακωθει ολο το βραδυ πανω στην κυστη και καθε μια ωρα πηγαινα τουαλετα...δεν εχω κοιμηθει καθολου

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Δεν εχω ορεξη να μαγειρεψω κιολας λειπει ο αντρας μου και θα ειμαι μονη με την μικρη...

Ευτυχως δεν εχει και μπαλετο σημερα οποτε εχω ολο το μεσημερι δικο μου να κοιμηθω οσες ωρες θελω.

Τα νευρα μου οπου και να κοιταξω βλεπω καρπουζια........θελω καρπουζι τωραααααααααααααααα

Ειπε ο αντρας μου σημερα που θα ειναι αθηνα θα ψαξει σε ολα τα ντελικατεσεν που φερνουν περιεργα μακαρι να βρει!!!!!

Ωραια κοιτα να ξεκουραστεις τοτε σημερα,εμεις παλι εχουμε μπαλετο σημερα και θα πρεπει σιγα-σιγα να αρχισουμε και τις καρτες και τις χειροτεχνιες.Αντε να δουμε που θα βρουμε χρονοοοο........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αννα25 είπε:
Τα νευρα μου οπου και να κοιταξω βλεπω καρπουζια........θελω καρπουζι τωραααααααααααααααα

Ειπε ο αντρας μου σημερα που θα ειναι αθηνα θα ψαξει σε ολα τα ντελικατεσεν που φερνουν περιεργα μακαρι να βρει!!!!!

Πλακα κανειςςςςςςςς,που τα ειδες παιδακι μου τα καρπουζια;;;;

Α ρε τι τραβαει ο ανθρωπος,με τις ορμονες της εγκυου;;;;;;:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πρωτων καθε βραδυ στους τιτλους αρχης του μαστερ σεφ..και τωρα βλεπω μεγκα και ελεγαν τις τροφες που ανεβαζουν την λιμπιτο και ειχαν και καρπουζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Παντως ειναι πολυ περιεργο στην Εβελινα δεν ειχα ζητησει τιποτα και τωρα εχω πανω απο μηνα που ζηταω καρπουζι μεχρι και στον υπνο μου τα βλεπω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...