Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κοπελιτσες παω για κουτσομπολιο απεναντι στη γειτονισσα που πηρε σασι!Τα λεμε το βραδυ με νεες περιπετειες!μακιαααααααααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζουζουνες φευγω παω να ξυπνησω των μικρο γτ κοιματε ακομη....επειδη κοιμηθηκε 5 η ωρα και εμενα δεν με αφησε να χαλαρωσω ντιπ και να παμε καμια βολτουλα!!1καλα δεν σας ειπα τι μου κανε!!!εκανε κακα και ερχετε περνει το ξυπνητηρι το γυρναει τστο ντιντιντι ντιτ το ανοιγει το βαζει στο αυτι μου και μου λεει ξυπνα εκανα κακααααα!!!και το αφηνει και φευγει τρεχοντας στο δωματιο της αδερφης του!!!!!!!μετα απο κανα λεπτο ερχετε με ενα μπειμπιλινο και μου λεει αλλαξε με και μετα κοιμηθηκε..................

γεια σου κουφετο μου!με το ζωηρο το γιοκα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ηθελα να τον ρωτησω 5 πραγματα,105 για την ακριβεια,αλλα μετα σκεφτηκα οτι να τον αφησω ησυχο τον ανθρωπο κυριακατικα!μα ουτε την ενεση να μην κανω!!???!!!οτι και να ελεγα οχι μου απαντουσε!

δεν καταλαβες με το τικερακι τι παιζει!τοτε σταματαω τη δουλεια,αλλα θα παω μονο Αθηνα τελος του μηνα να κανω μια γυρα σε 2-3 γιατρους:evil::evil:

το ποτε θα παμε καπου και το που ειναι αγνωστο!!:evil::evil:

κοιτα ο δικος μου ο γιατρος μου ειπε πως θα σου εδινε κλομιφεν η καπως ετσι (που ειναι πιο ελαφριες ορμονες), αν θες σου δινω διευθυνση και τηλ να παρεις μια δευτερη γνωμη.ειναι πολυ καλος..πολυ ομιλητικος (θα θες να φυγεις και δεν θα σαφηνει)..και οικονομικος!

εγω παντως εμεινα 2 μηνες αφου εκοψα τα σερπαφαρ..ο οργανισμος παιρνει μονος του μπροστα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

οι 2 μας μειναμε αννετ??

για πες μου πως θα βαλω φωτο αλλα να τις βλεπουν μονο οι φιλεναδες μου?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Κοπελιτσες παω για κουτσομπολιο απεναντι στη γειτονισσα που πηρε σασι!Τα λεμε το βραδυ με νεες περιπετειες!μακιαααααααααααααα

γεια σου κοπελια..εγω θα μπω αργα γιατι θα παω για φαι στη γιαγιουλα μου!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

οι 2 μας μειναμε αννετ??

για πες μου πως θα βαλω φωτο αλλα να τις βλεπουν μονο οι φιλεναδες μου?

λοιπον, αποτι θυμαμαι..πας στο αλμπουμ και κανεις επιλογη για πριβε δημοσιευση..κανεις αντιγραφη κι επικολληση τις φωτο που θες!

μη κανεις κινηση αν δεν συγουρευτεις πως θα ειναι πριβε γιατι δεν ξερω πως σβηνονται..παω να κανω ενα τεστακι με την ιδια φωτο και σου λεω με σιγουρια

IB5Vp2.png

τον ρωτησες για μενα??τι του ειπες?

κοιτα μου αρεσει αυτος ο γιατρος που εχω,εγω βεβαια ειμαι ανυπομονη και ειπα μπας και χαπακωθω κι αλλο υπαρξει αποτελεσμα,αλλα σιγουρα εκεινος ξερει καλυτερα,μη βαζω σε κινδυνο και την υγεια μου!ασε που μαλλον τελικα θα κινηθουμε διαφορετικα.

tJd1p3.png

στον πινακα ελεγχου εχει pictures & albums, σιγουρεψου για τις πριβε,,περιμενω με αγωνια να σε δω!!!

IB5Vp2.png

δεν εισαι σιγουρη ε?για να μην κανω καμια βλακεια θα περιμενω να μου πει η ελενη που ξερει σιγουρα.θα σας βαλω ομως και εγω να με δειτε.

πρεπει να εχετε μια εικονα ποια σας πρηζει τοσο καιρο!!!!!!και αλλο τοσο ακομα!!!!!!

οταν λες οικονομικος τι εννοεις???ποσο εχει η επισκεψη?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

τον ρωτησες για μενα??τι του ειπες?

κοιτα μου αρεσει αυτος ο γιατρος που εχω,εγω βεβαια ειμαι ανυπομονη και ειπα μπας και χαπακωθω κι αλλο υπαρξει αποτελεσμα,αλλα σιγουρα εκεινος ξερει καλυτερα,μη βαζω σε κινδυνο και την υγεια μου!ασε που μαλλον τελικα θα κινηθουμε διαφορετικα.

η πρωτη μου κουβεντα ηταν πως εχω μια φιλη παιρνει σερπαφαρ και προσπαθει εδω και 16 μηνες και τιποτα..τον τελευταιο δεν εσπασαν τα αυγουλακια της και μεγαλωναν συνεχεια..

μου ειπε να πας αλλα του ειπα πως δεν γινεται.

θα σου εδινε κλομιφεν (νομιζω) γιατι ειναι πιο ελαφρια..αν και πιστευει πως μετα την θεραπεια θα πιασεις μονη σου (ετσι εγινε και με μενα)

με την προγεστερονη δεν καταλαβα πολλα.

μια δευτερη γνωμη ποτε δεν εβλαψε κανεναν.

τα σερπαφαρ και οι ενεσεις ειναι φαρμακο/ορμονες..δεν ειναι βιταμινες (που και αυτες σε μεγαλη ποσοτητα δεν κανουν παντα καλο)

με τη ρεγουλα τα φαρμακα.

IB5Vp2.png

ο καλος μου μου ειπε αφου δεν θα κανω τη ενεση να μην παρω ουτε τα χαπια αλλα εγω θελω να τελειωσω με αυτη τη θεραπεια για να παω στην μεθεπομενη,θα προσπερασω τη επομενη.

tJd1p3.png

δεν εισαι σιγουρη ε?για να μην κανω καμια βλακεια θα περιμενω να μου πει η ελενη που ξερει σιγουρα.θα σας βαλω ομως και εγω να με δειτε.

πρεπει να εχετε μια εικονα ποια σας πρηζει τοσο καιρο!!!!!!και αλλο τοσο ακομα!!!!!!

οταν λες οικονομικος τι εννοεις???ποσο εχει η επισκεψη?

επισκεψη, παπ, υπερυχος, ψιλαφηση στηθους, σμν και συζητηση στο γραφειο (οσο χρειαστει)50 ευρω, μια ξαδερφη που του ειχα παει της πηρε 40..κι εγω του τα εχωσα..

- γιατρε εγω γιατι 50? αααααααα θα παω αλλου να ξερεις.χαχαχα

τον εχω μουρλανει τον ανθρωπο

IB5Vp2.png

ο καλος μου μου ειπε αφου δεν θα κανω τη ενεση να μην παρω ουτε τα χαπια αλλα εγω θελω να τελειωσω με αυτη τη θεραπεια για να παω στην μεθεπομενη,θα προσπερασω τη επομενη.

η επομενη ποια ειναι?

παντως αν δεν γινει τιποτα με τα σερπαφαρ (που το απ'ευχομαι), να κανεις μια αποχη απο χαπια..για δυο μηνες..να δεις βρε παιδι μου, ξερω πως ανυπομονεις και σε καταλαβαινω απολυτα!!!

οτι ομως κι αν αποφασισετε τελικα να παει καλα και να εχετε τα επιθυμητα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενα νινακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

ο γιατρος ποσο καιρο σου ειπε?6 μηνες ο δικος μου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...