Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε αννα μου,τωρα θα σε μαλωσω κι εγωωωωωωωωω,ε οχι και στο παταρι βρε κοριτσι μου........

Παπακι υπομονη το 1οτ τριμηνο ειναι το δυκολο,μετα θα περασουν ολααα.Κοιτα χαλαρα με τις δουλεις και το ρεβεγιον.

Αννετακι μου τι κανεις;Απο που το συμπερανες παιδακι μου οτι ειμαι τοοοσο χρυσοχερα,σιγα δεν κανω και τιποτα ιδιαιτερο.

Εγω τελειωσα με τη βιβλιοθηκη και τωρα τηγανιζω γλωσσες,μιαμ μιαμ....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ε ναι βρε κοριτσακι μου,ειπαμε,πρεπει να προσεχετε οι εγκυουλες μας.Τοσες σας εχουμε και πρεπει να σας εχουμε στα πουπουλα........για το καλο σας μαλωνουμε:tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Συθμπεθερα μη μαλωνεις......

μη μαλωνωωωωωωω?να λες καλα που δεν δερνω κιολας, αλλα να ευχαριστεις τη νυφουλα μου, μονο αυτο σου λεω, οσο σε σκεφτομαι στο παταρι κοκκινιζω απτη συγχηση να ξερεις

καλα σου εκανε ο συμπεθερος και σταχωσε χοντρα, τουλαχιστον εχω συμμαχο

Αχ τι εχω παθει φτοιαχνω μπιφτεκακια, λουκανικο και πατατουλες στο φουρνο και θελω να τα φαω τωραααααααα μεσα απο τον φουρνο μοιρηζουν τοσο ωραια

αλλα με ενα ταπερακι απτα παραπανω θα τα ξεχασω ολα χαχαχαχα

κοιλιοδουλη που ειμαι ε?χαχαχχαα

η μικρη τι κανει?με τον ταρζαν τελικα τι γινετε?ηρεμισε καθολου η την παρενοχλει ακομα?πες του μην ανεβω γιατι θα βουτιξω τη μανα του απτο μαλλι (αυτος δεν φταιει, ετσι τον εχουν μαθει) και θα την τσουρομαδησω

πω πω νευρα πουχωωωωωω :lol:

Βρε αννα μου,τωρα θα σε μαλωσω κι εγωωωωωωωωω,ε οχι και στο παταρι βρε κοριτσι μου........

Παπακι υπομονη το 1οτ τριμηνο ειναι το δυκολο,μετα θα περασουν ολααα.Κοιτα χαλαρα με τις δουλεις και το ρεβεγιον.

Αννετακι μου τι κανεις;Απο που το συμπερανες παιδακι μου οτι ειμαι τοοοσο χρυσοχερα,σιγα δεν κανω και τιποτα ιδιαιτερο.

Εγω τελειωσα με τη βιβλιοθηκη και τωρα τηγανιζω γλωσσες,μιαμ μιαμ....

ελα βρε μανου μου, μια μερα δεν σε εχω διαβασει χωρις να κανεις κατι, ειδικα το σιδερο (δεν το εχεις σιχαθει?)

πριν μεινω εγκυος κι εγω ασχολιομουνα πολυ με το σπιτι, τωρα βρηκα ευκαιρια και μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιι, να δω οταν με το καλο γεννησω (γεννησω?αχ αχ αχ με λουζει κρυος ιδρωτας, δεν το πιστευω χιχιχι) πως θα ξαναμπω στη βολη μου που με εχουν καλομαθει οεο?

η τσουπιτσα σου τι κανει?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αμαν κοριτσια επιστρεφω, εχω βαλει το μωρου τη προικα και το πλυντηριο εβγαλε αφρους.αμαν αμαν αμαν

IB5Vp2.png

Αννετακι να σου πω την αληθεια μου,μπορει το σιδερο να το βαριεμαι ωρες-ωρες,αλλα για μενα δρα και λιγο αγχολυτικα........οσο παραξενο κι αν ειναι αυτο,βαζω και μουσικουλα και μια χαρα.........

Μια χαρα ειναι το κοριτσακι μου,ετοιμαζεται με αγωνια για ολα τις εορταστικες εκδηλωσεις που θα λαβει μερος κι ειναι μες τη χαρα της,οπως ολα τα παιδακια,αλλωστε:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

πωπω τα χρειαστηκα, δεν ειμαστε για επισκευες τωρα, εχουμε αλλα εξοδα, ευχαριστα!

μαλλον μου επεσε λιιιιιιιγο παραπανω απορρυπαντικο και το ξερασε απο κατω (εκει που ανοιγουμε και βγαζουμε τα χνουδια)

θα δειξει.ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...