Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννα25 είπε:
Καλα μου εκανε?????Ε τοτε να μην ζητα και ακροβατικα στο κρεβατι.......χαχαχαχαχα

τι:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπες μου τι κανετε;;;;

εγω μια χαρα λεμε τωρα εχω ανακατωσουρες μου μωρε γι αυτο δε μπαινω ολο ξαπλα ειμαι και σηκωνομαι μονο για να παω στη δουλεια κι αυτο με τα χιλια ζορια!

εμετους δεν κανω μονο εναν εχω κανει μεχρι τωρα.το στηθος ποναει λιγο ζαλιζομαι που και που αν σηκωνομαι αποτομα ε αυτα!μια χαρα ειναι το βατραχακι μου την παρασκευη θα παμε να το ξαναδουμε!αχ τι καλα!η κοιλιτσα λιιιγο φουσκωσε ισα ισα βεβαια τιποτα σπουδαιο ακομα!κιλα ακομα τιποτα ουτε γραμμαριο και το ζαχαρο την τελευταια φορα που εκανα αιματολογικες επεσε στο 90 απο το 110.τι να πω αβυσσος!

σας σκεφτομαι συνεχεια απλα δε μπαινω γιατι ειμαι απο διαθεση ψιλοχαλια λογο στομαχικων αναταραξεων!

θα σας γραψω νεα μου την παρασκευη που θα παμε ξανα στη γιατρο αν προλαβω αλλιως απο δευτερα ναι;;;

σας φιλω πολυ γλυκα να ειστε ολες καλα και να ετοιμασετε ολες ενα τελειο χριστουγεννιατικο κλιμα!

α δε σας ειπα εγω εφτιαξα ηδη το προγραμμα για το ρεβεγιον θα ερθουν ολοι οι κουμπαροι μου και πολυ χαιρομαι!θα ειμαστε 8 ατομα και εχω φτιαξει λιστα με υποχρεωσεις πολυ τρεξιμο και πολλα λεφτα για δωρα κρασια κρεοπωλειο μαναβικο μελομακαρονα βασιλοπιτες σουπερ μαρκετ και αλλα πολλα αλλα δε βαριεστε μια φορα το χρονο το κανουμε και πολυ μου αρεσει ευχομαι μονο να εχω καλυτερευσει λιγο για να εχω και τη διαθεση να τα κανω ολα αυτα και πανω απ ολα να μπορω να μπω στην κουζινα γιατι τις τελευταιες 2,5 εβδομαδες δεν εχω πατησει εκει μεσα!δεν αντεχω!ολο ο καλος μου μαγειρευει και κανει ολα μεσα στο σπιτι!εγω κοιμαμαι κοιμαμαι κοιμαμαι!αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπαι!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερουδιααααααααααα!

τζενακι μου, οκ δεν σε παρεξηγουμε που χαθηκες αλλα μπαινε για ενα τσα κι εσυ!

αντε με το καλο να ερθει αλλο ενα μωρακι στην οικογενεια σας και για τα χριστουγεννα αλλο ενα..το δικο σου!!!οσο για τη μανουλα σας της ηρθαν ολα τα μπεμπε απανωτα, που να αντεξει τοση συγκινηση η γυναικα!!!χαχαχα

συμπεθεραααααααααααα, μαρηηηηηηηη τη νυφη μου και τα ματια σου γιατι θα γινουμε απο δυο χωρια, ακους εκει στο παταρι............δεν πας καλα

αδερφι κανε λιγο υπομονη βρε κουκλιτσα μου, σε κανα μηνα το αργοτερο θα περασουν ολα και θα απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

και μη τα κανεις ολα μονη σου για το ρεβεγιον οκ?καμια κουμπαρα δεν μπορει να ερθει να βοηθησει?πολλα πολλα πολλα γλυκα φιλια στο ανηψουδι μου

μανου μου, αχ τι νοικοκυρα εισαι εσυ κοπελα μου, μακαρι να σου εμοιαζα εστω και στο μικρο σου δαχτυλακι χιχιχι σου ομιλει η τεμπελια προσωποποιημενη!!!χαχαχαχαχαχαχα

πολυ αγαπη και πολλα φιλια σε ολες τις φιλεναδιτσες μου!

καλο μεσημερι!μακια μακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...