Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα αννουλι,το ξερω οτι χαθηκα.εμπλεξα με μαγαζι κ σπιτι.ειναι κ η περιοδος τετοια.μεχρι να βρω εποχιακα κ να τα στησω μου βγηκε το λαδι.ναι ειδες μια μια περνει σειρα.αν κ η συγκεκριμενη το ειχε αργησει λιγο το θεματακι.κ του γαμου κ του παιδιου.τεσπα τελος καλο ολα καλα.του χρονου ποιος μας πιανει.........εσυ τι κανεις..το μπεμπε?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποτε δεν ειναι αργα...

Εμεις ειμαστε μια χαρα και εγω εχτες στολησα και εχω πεθανει απο την αλλεργια μου γιατι αυτα τα χριστουγεννιατικα ολο σκονη μαζευουν...

Το μπεμπε καλα ειναι μεγαλωνει

Καλημερα,καλως το τζενακι,μαυρα ματια καναμε βρε........μακαρι για την αδερφουλα σου,αντε με το καλο και να εισαι η επομενη.Καλα φανταζομαι η μαμα σας θα εχει τρελαθει,θα γεμισει το σπιτι εγγονακια!!!

Αννουλα καλημερα,τι εγινε με τη μικρη χθες στο σχολειο,πως ηταν η κατασταση;

Αληθεια το παπακι ποτε ειχε γιατρο για καρδουλα,ειχατε κανενα νεο;

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα μανου..τη μανα μου την εχουμε καθησει σε μια καρεκλα γιατι μονη της δεν μπορουσε...δεν την εβρισκε δηλ γιατι την επιασε μια ζαλουρα μια θολουρα κ προσπαθουμε να την συνεφερουμε...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα Μανου μου εχθες ολα μια χαρα στο σχολειο...ο νταης ελειπε....χαχαχαχα

Το παπακι βρε απο την προηγουμενη παρασκευη ακουσε καρδια και ειχε μπει και το ειχε γραψει

Διαφημίσεις

Αμαν βρε παιδι μου τι επαθε η γυναικα,της ηρθαν ολα μαζεμενα και ζαλιστηκε.Αντε προσοχη στη μανουλα γιατι τη χρειαζεστε ολοι σας.Περαστικα ευχομαι.Η ανδριανουλα τι κανει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

τελικα μπηκα αποψε γιατι ανακατευομαι κι ετσι δε θα παω στη γιορτη της φιλης που γιορταζει πηγε μονο ο καλος μου!αφηστε που θα εκανε τη γιορτη σε μπαρακι μεσα στους καπνους τωρα και στο ορθιο και νταπα ντουπα η μουσικη που να παω;;!

αχ κοριτσια το ειδαμε και το ακουσαμε επιτελους εκανε η καρδουλα του σαν τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τελειο ο αντρας μου ειχε μεινει ακινητος και κοιτουσε δε μιλουσε!λεξη δεν εβγαλε!

ειχαμε 159 παλμους παρακαλω!!!!!!!!!!ειπε πως θα αυξηθουν κι αλλο!

εχουμε ραντεβου σε 15 μερες παλι!οποτε υπομονη τωρα μεχρι να το ξαναδω!χιχιχιχ!αχ τι καλα!

Οριστε και το σχετικο ποστ....

Αχ συγγνωμη αννα μου,δεν το θυμομουν....(ατιμο αλτσχαιμερ.........,εχω μια α' ηλικια,βλεπετε......).Χαθηκε γι'αυτο,ρωτουσε κι η ξανθη χθες.

Κοριτσια πρεπει να ετοιμαστω και να παω βιβλιοθηκη,να παρω τροφη για το πνευμα μας :).Μετα εχω σιδερο,οποτε τα λεμε αργοτερα,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

απο που να την πρωτο φυλαξουμε βρε....της ερχονται βροχη τα ..εγκεφαλικα....η ανδριανη καλα ειναι μια χαρα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχτες πηγα σπιτι της να παρω μια μπλουζα που ειχε στο παταρι.κ της ζητησα τη σκαλα κ αντι να μου πει που ειναι πηγε να τη φερει μονη της κ ηθελε να ανεβει αυτη να κατεβασει την κουτα......η γυναικα ειναι τρεληηηηηηηηηη.εχει γινει ομως τρομερα ευαισθητη.της ερχεται να βαλει τα κλαματα με το παραμικρο.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Για πια απο ολες σας τα εγραψες αυτα????Αν τα εγραψες για την μικρη καταλαβαινω

Παντως εκανα και εγω εχτες μια βλακεια μεσα στα χριστουγεννιατικα που μου εβγαλε η μανα μου απο την αποθηκη ελειπαν καποια και εψαχνα να τα βρω στο τελος ανεβηκα στο παταρι αλλα την ωρα που κοιμοταν ο αντρας μου για να μη με δει ελα ομως που μου επεσε μια κουτα με πασχαλινη κοτα και εσπασε οποτε με ακουσε ο αντρας μου ηρθε και με βρηκε σκαρφαλωμενη και εγινε το σωσε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...