Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αχ βρε ξανθη μου,αυτα ειναι τα ωραια με τα παιδια,αυτη η αθωοτητα που εχουν ειναι φοβερηηηηηηη.Παντως ειναι πολυ ωραια να τα βλεπεις τοσο χαρουμενα κι ευτυχισμενα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε ευτυχώς μου έκοψε και του είπα προχθές την ιστορία του φαταούλα που τα ήθελε όλα δικά του και τελικά του πήραν όλα τα παιχνίδια του και τα δώσανε στα παιδιά που δεν έχουν και έτσι μαζεύτηκε και λέει μόνο ένα μικρούλη παιχνίδι θέλω δεν είμαι 'φαταλούλας"

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Α και πολυ καλα εκανες,θα πρεπει να μαθουν τα παιδακια μας να ειναι ολιγαρκη και να βλεπουν και λιγο γυρω τους τις γινεται.Κι εμενα φετος μονο ενα παιχνιδι ζητησε απο τον Αι-Βασιλη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μανου μου να σου πω την παρασκευη την κλωτσησε αλλα και η Εβελινα δεν καθησε με σταυρωμενα χερια του τα ειπε ενα χερακι και απλα σηκωθηκε και εφυγε και τον αγνωησε....για να δουμε σημερα....

Κιτυ μου χρονια πολλα!!!!Καλε ξεχαστηκα με το νικ σου και δεν θυμηθηκα οτι γιορταζεις.....Να εισαι γερη και δυνατη και με το καλο να ερθει το μωρακια σου!!!!

Καλημέραααα

Ευχαριστώ πολύ !!!! κι εσύ με το καλό να υποδεχτείς την μπουμπούκα σου και να χαίρεσαι φυσικά την Εβελίνα σου !!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κιττυυυυυυυυυυυυυ χρονια πολλα και καλααααααααααα!!!

να σε χαιρομαστε συγγενεις και φιλοι και με το καλο το μπεμπουλινακι σου!!!

καλε που εισαι σημερα, σε επαιρνα τηλεφωνο αλλα τζιφος, θα ξαναπαρω το απογευματακι να τα πουμε!!!

την καλησπερα μου και τα χρονια μου πολλα σε ολες σας (ολο και καποιος νικολαος θα υπαρχει στην οικογενεια...εμεις εχουμε 5...γεροι να ειναι...και θα πηξω στις επισκεψεις σημερα...και δεν μπορω να φαω και γλυκο...παλι θα μου τρεχουνε τα σαλια χαχαχα)

σας φιλω και σας αγαπωωωωωωωωωω!!!

και καλη εβδομαδα!!!μουατς!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

495032t7g3zah26e.gif

Κιτυ μου χρονια πολλααααααα,πολυχρονη αντε και με το καλο,του χρονου θα εχεις στη γιορτη σου και το μωρακι σου αγκαλια!!!Παντα γερη και ευτυχισμενη να'σαι κοπελα μου,τα καλυτερα ερχονται.

αααχχχχχ.......σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου !!!!!!!!!!!

κι εσύ να χαίρεσαι κ να καμαρώνεις την κόρη σου !!!!!!!!!!!!

και σύντομα με ένα μπεμπάκι !!!!!!!! άντε ....δεν μείνατε πολλές......

διάβασα και τις αποφάσεις σου , καλά θα κάνεις......χαλλλαρααααά:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Κίττυ.

Ευχαριστώ πολυ Ξανθή μου !!!! και εσύ να χαίρεσαι τον μπομπιράκο σου !!!1

Ξεχάστηκα...

ΚΙΤΤΥ χρόνια πολλά και απο μένα! Να είσαι γερή και με το καλό να φέρεις στο κόσμο το μωράκι σας!

Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου:P:p:p και εσύ με το καλό , να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά !!!!!!!!!!!!!!!

ελπίζω να τα κάνω λίγο γρηγορότερα από το κισάκι!χαχαχα

ξεκινάω με λίστα και έρευνα αγοράς και μετα τις γιορτές θα αρχίσω τα ψώνια...

ααα......εγώ έρευνα αγοράς απο internet εχω κάνει σούπερ !!!! κοντεύω να τα μάθω απ εξω:P:p

καλημερα κ χρονια πολλα σαυτες που γιορταζαν εχτε τους ευχομαι να ειναι πολυχρωμες κ εντιχισμενες..εμπλεξα αυτον τον καιρο κ δεν μπαινω ουτε για να μαθω νεα σας..καλα...ειμαι κ πολυ γαδουρα λεμεεεεεε.τι κανετε βρε,ολα καλα?εχω να σας πω κ ενα ευχαριστο αν κ ειναι νωρις ακομα....η νιοπαντρη ειναι εγκυος!!!!!!!!εκανε τεστ κ βγηκε θετικο μαλλον αυριο θα παει στο γιατρο.αντε να δουμε.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...