Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανού πάντως προλαβαίνεις να έχεις και εσύ ενα μωρό στο σπίτι τα επόμενα χριστούγεννα!

Ναι καλα,οσο για αυτοοοοοοοοοοο..........τι να σου πω......παντως κοριτσια,μετα απο μια συζητηση,αποφασισαμε να μην ασχοληθω για λιγο καιρο με γονιμες και τα σχετικα.Γιατι μετα τον τελευταιο μηνα,που ηταν λιγο κατραπακια,δε νομιζω να μπορω να το ξαναπερασω αυτο.......οποτε ελευθερα και μονο για απολαυση;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

μανού καλά θα κάνεις γιατί αυτό είναι το μυστικό! ελεύθερα και για απόλαυση. όποτε σας έρθει, όποτε προλαβαίνεται. Πέρα από τη συνταγή της κίσας, κάθε μέρα και δύο φορές την ημέρα, πετυχαίνουν κι άλλες συνταγέςς καμιά φορά. Εγώ τον μήνα που έμεινα είχαμε ίσως τις λίγότερες από τότε που είμαστε μαζί...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

εμάς επειδή το γεγονός έγινε σχετικά πολύ σύντομα μετά τον γάμο πολλοί μας έχουν πει μπράβο που τα καταφέραμε τόσο γρήγορα, άσχετα που δεν ξέρουν πόσο καιρό προσπαθούσαμε και τι προβλήματα είχαμε... και ο άντρας μου γελάει και λέει ε αφού τον ξεζούμισα πως να μην γίνει.... Και φυσικά το λέει αστειευόμενος γιατί οι επαφές ήταν πολύ λίγες...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα σας κορίτσια;;είσαστε όλες καλά;;εμείς μια χαρά...Χάθηκα λίγο αλλά σήμερα λείπει η ντεντέκτιβ οθόνης και μπήκα...

Ανετακι όλο με ρωτάς και όλο εξαφανίζομαι.Η Ιωάννα μια χαρά είναι ελπίζω να συναντηθούμε μέσα στην εβδομάδα....Άντε τον έφαγες τον γάιδαρο!!!

Μάνου όλα καλά;;Αννούλα;;;;

Χρόνια πολλά Κίττυ.

Από το παπάκι κανένα νέο έχουμε;;;

Μαράκι μόνο 13 εβδομάδες μείνανε ε;;;;Άντε να περάσουν με το καλό.

Ανδριανή τζενάκο;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα ξανθη.Τι κανεις,επιτελους να ανασανεις λιγο ελευθερα βρε παιδι μου,με το μπαστακα πανω απο το κεφαλι σου:tongue::tongue:

Μια χαρα ειμαστε,ολες.Απο το παπακι δε νομιζω να ειχαμε κανενα νεο...

Εσυ τι κανεις ,το παιδι καλα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλά είμαστε βόλτες βόλτες και βόλτες....Στολίσαμε και εχθές γιατί με είχε φάει.Του είπα ότι τα δώρα θα έρθουν όταν έρθει ο άγιος Βασίλης και από τότε με ρωτάει κάθε μέρα τώρα τώρα τώρα θα έρθει ο άγιος Βασίλης; μόλις λέω όχι απογοητεύεται και λέει γιατί;ε του έλεγα αφού ούτε δέντρο δεν έχουμε ακόμα καλέ που να έρθει και έτσι αν δεν στολίζαμε χθες θα έσκαγε....Και μόλις τελειώσαμε μου λέει έπρεπε καλέ είκοσι μέρες μείνανε μόνο(από την διαφήμιση του τζάμπο μετράει μέρες χαχαχα)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...