Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα δεν παιζονται με τιποτα τα παιδια......ειναι ολα τα λεφτα.......

Καλημερα μαριαθ τι κανεις,πως πανε τα κεφια;Καλα οχι μονο ειναι στη θεση τους,χορευουν,τραγουδανε,παιζουν καθε λογης μουσικο οργανο και μας κανουν λιγο κεφαλι(ειναι η αληθεια...)αλλα κανουμε υπομονη για τα παιδακια μας:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

μια χαρά ειμαι κι εγω και ο μπεμπης. Αύριο εχω και γιατρο για να το επιβεβαιωσω κιόλας! χαχαχα Λίγο κουραση με τα διαβασματα αλλα απο τεταρτη θα παρω μια ανασα... Εμένα στόλισε ο μεγάλος μπέμπης που έχω ήδη στο σπίτι, δεν μπορούσε να κρατηθεί μεχρι τεταρτη που θα εχω περισσοτερο χρονο και χθες τα κατεβασε ολα απο το παταρι και στολισε.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Όντως δεν παραπονιέμαι... Καλύτερα που στόλισε και έφυγε από πάνω μου αυτή η δουλειά γιατί εγώ σαν δουλειά το έβλεπα...Καλά μανού εδώ και τώρα βιάζονταν να στολίσει λόγω του μπέμπη που δε βλέπει και τίποτα, σκέψου του χρόνου...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

εμείς πρέπει να αρχίσουμε τις ετοιμασίες σιγά-σιγά, να οργανωθούμε για τα ψώνια γιατί περνάει ο καιρός και βλέπω στο τέλος να τρέχω να γεννήσω και να μην είμαστε έτοιμοι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Αρχησε σιγα σιγα να κανεις λιστα με το τι χρειαζεσαι και ξεκινα μην ξεχνας μετα εχεις πλυσιμο και σιδερο.....να σου πω και εγω με την μαμα μου αυτο το σαββατοκυριακο τα κατεβασαμε ποιο χαμηλα στην αποθηκη γιατι αν δεν μπορεσει να παρει αδεια να τα εχω ολα μαζεμενα και να μου τα βγαλει ο αντρας μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...