Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο για την δασκαλα ετσι εγινε πηγε ο αντρας μου και την επιασε οποτε μιλησε και αυτη στο παιδι...

Οσο για την Εβελινα της τα λεμε συνεχεια αυτα και χωρις να εχει γινει κατι στο σχολειο, της μιλαμε καθε μερα για να αρχησει να ανεβαινει σιγα σιγα...

Εσεις τι κανετε?Η μικρη?

το τικερακι σου αυτο δειχνει!

καλα εκανε ο αντρας σου! και πολυ σωστα που της μιλατε!

εμεις καλα εν αναμονη...σε 2 βδομαδες Max.

η Εφη ανυπομονει και δεν συμμετεχει στο σχολειο παρα μονο οταν την ρωταει η δασκαλα βεβαια παντα της απανταει σωστα απλα δεν σηκωνει χερι λεει οταν ρωταει γενικα η δασκαλα.Εχει το μυαλο της στο μωρο

εεε??? Εγω βλεπω οτι δειχνει 18 εβδομαδων οσο ειμαι δηλαδη.....τεσπα θα φτοιαξει...χαχαχαχα

Αχ μωρε η Εφη ανυπομονει να το δει...Με το καλο τωρα παει τον εφαγες τον γαιδαρο μη σου πω και την μιση ουρα...!!!Αντε εσυ θα το κανεις χριστουγεννιατικο εγω πασχαλιατικο...

Διαφημίσεις

495032t7g3zah26e.gif

Κιτυ μου χρονια πολλααααααα,πολυχρονη αντε και με το καλο,του χρονου θα εχεις στη γιορτη σου και το μωρακι σου αγκαλια!!!Παντα γερη και ευτυχισμενη να'σαι κοπελα μου,τα καλυτερα ερχονται.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα,τι κανετε κουκλισες μου,ολα καλα;

Αννουλα πιστευω να μαζευτηκε λιγο νταης του σχολειου,και ν'αφησει ησυχο το κοριτσακι σου.

Μαριαεφη μου,αρχισε η αντιστροφη μετρηση,αντε με το καλο!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα Μανου μου να σου πω την παρασκευη την κλωτσησε αλλα και η Εβελινα δεν καθησε με σταυρωμενα χερια του τα ειπε ενα χερακι και απλα σηκωθηκε και εφυγε και τον αγνωησε....για να δουμε σημερα....

Κιτυ μου χρονια πολλα!!!!Καλε ξεχαστηκα με το νικ σου και δεν θυμηθηκα οτι γιορταζεις.....Να εισαι γερη και δυνατη και με το καλο να ερθει το μωρακια σου!!!!

Διαφημίσεις

Μια χαρα ειμαστε αννα μου.Η μικρη ειναι περιοδος που τρεχει και δε φτανει,αλλα πολυ το ευχαριστιεται,ολη αυτη η προετοιμασια για τις γιορτες της αρεσει παρααααα πολυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ μωρε οι ψυχουλες τρελαινοντε αυτες τις μερες.... η δικια μου ξυπνησε πηρε αγκαλια τον αγιο βασιλη και τραγουδησε τα καλαντα...το χαρηκα ομως ηταν τοσο κεφατη και εφυγε τοσο χαρουμενη για το σχολειο

Πραγματικα νιωθω οτι αυτες οι μερες ειναι για τα παιδια και για οσους αισθανονται παιδιααααααααα.Εγω πηγα πρωι πρωι και πηρα σετ χειροτεχνιας για ν'αρχισουμε τις καρτες μας σιγα σιγα.Καλα εμας η μικρη χθες το βραδυ εκατσε και μας εκανε μια καρτα για μενα και το μπαμπα της.Κι εννοειται οτι λιωσαμεεεεεεεε.......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπραβο το κοριτσακι !!!! Εμενα δεν μπορει ακομα να κανει μονη της θα τις φτοιαξουμε μαζι θελει και λιγη προσοχη με τα ψαλιδια ακομα....Δεν πειραζει θα τις φτοιαξουμε μαζι....

Εμενα μου εχει φτοιαξει λεει ενα δωρο για τα χριστουγεννα και επειδη δεν ηξερε να το τηληξει το εβαλε μεσα σε ενα δικο της κατσαρολακι και το εχει δεσει.....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...