Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανετακι καλη ξεκουραση και με το καλο να ερθει η προικα σας,και να γεμισει με παραμυθενια ονειρα τον πριγκηπα σας.

Αννα ετσι ακριβως ειναι κι η δικια μου και παντα ετσι ηταν απο μικρη,βλεπω τωρα καποια που τη ζηλευει και της φερεται ασχημα κι η δικια μου εκει να μην καταλαβαινει τιποτα.......μιλησα ομως μαζι της.Πρεπει να κανεις τη μικρη να καταλαβει οτι καποια στιγμη θα πρεπει να μαθει να υπερασπιζεται τον εαυτο της και να δειχνει κι εκεινη τη δυναμη της στους αλλους ακομα και λεκτικα.

Εγω θυμαμαι στον παιδικο,ηταν ενα μικροτερο που τη δαγκωνε,να φανταστεις ουτε που μου το ειχε πει,αναγκαστηκε να μιλησει επειδη το ειδα.Στην αρχη δεν αντιδρουσε,αλλα καποια στιγμη της ειπε ο αντρας μου να υψωσει λιγο το αναστημα της κι εκεινη το εκανε.Ε αυτο ηταν,μιλησε στο αλλο παιδακι,του χωθηκε λιγο και τελος καλο,ολα καλα....

Τωρα οσο για την αλλη μανα,τι να πω....αν ειναι δυνατον,φουρκιζομαι οταν βλεπω τετοιες συμπεριφορες,δηλαδη αν αυτος αυριο μεθαυριο χτυπαει τη γυναικα του,η μανα του θα το βρισκει φυσιολογικο;Ας ειχε κορη και θα της ελεγα εγω........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αυτο κανω Μανου μου προσπαθω να της μιλαω καθε μερα ελπιζω να εχει αποτελεσμα αυτο μετα θα απαιτησω απο την δασκαλα να την απομακρινει λιγο απο το αγορακι να την βαζει να κανει εργασιες με αλλα παιδακια....Δεν μπορω να κανω και κατι αλλο πια...να σκεφτεις οτι εχτες την στροιμωξε με το θρανιο στον τοιχο και της εκανε μελανια στην κοιλια και δεν μου ειπε τιποτα...Με σταματησε ενα αλλο παιδακι οταν φευγαμε απο τοσχολειο και μου ειπε "κυρια ο ....ταδε χτυπαει δυνατα την Εβελινα και την λυπαμε γιατι μετα κλεει..." Η δικια μου τσιμουδια οταν ειρθαμε σπιτι την πιασαμε μαζι με τον μπαμπα της και της μιλησαμε αντε να δουμε τι θα γινει σημερα...

Τι να πω βρε παιδι μου,αυτα τα παιδια δεν παυουν ποτε να μας εκπλησουν.Εσυ παντως εκανες οτι ειναι δυνατον απο μερους σου,ευχομαι να στρωσουν τα πραγματα συντομα.

Κοριτσακι θα σε αφησω κι εγω,να παω να σιδερωσω σιγα-σιγα,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

αννούλι τα χω πάρει με αυτή τη σκύλα και tο παλιόπαιδο της... Πολύ άγρια όμως. Στειλε τον άντρα σου σχολείο να φοβερήςει τη δασκάλα και tο μικρό.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισακι μου αυτο εγινε σημερα και το μεσημερι θα πιασει και ο αντρας μου την μανα και την διευθυντρια να τελειωνει το θεμα στο κατω κατω ας της αλλαξουν τμημα αν ειναι να ηρεμησει το παιδι γιατι ολη αυτη η κατασταση συνεχιζεται και στο σπιτι το παιδι ερχεται με νευρα και γκρινια και στεναχωριεμαι να την βλεπω ετσι...Τεσπα θα βρεθει λυση που θα παει στο χερι μας ειναι

αααα.....δεν συντονιζόμαστε τελευταία !!!!!

Φιλιά σε όλες !!!!

Αννετ , με γεια τα επιπλάκια..............πω πω.........έφτασε η μερα................

Φιλενάδα , νομίζω αν μπορούσες θα κοιμόσουν στην κούνια του μπέμπη ε ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αααα.....δεν συντονιζόμαστε τελευταία !!!!!

Φιλιά σε όλες !!!!

Αννετ , με γεια τα επιπλάκια..............πω πω.........έφτασε η μερα................

Φιλενάδα , νομίζω αν μπορούσες θα κοιμόσουν στην κούνια του μπέμπη ε ?

χαχαχαχα βρε κιττυ μου νασαι καλα, με εκανες και γελασα πολυ

με φανταζεσαι μεσα στη κουνια του μωρου χαχαχαχχαα

ηρθε κοριτσια, μολις χτυπησε το κουδουνι ανοιξα και ετρεξα κατω να κραταω την εισοδο ανοιχτη...περιττο να σας πω πως με πηραν τα ζουμια!!!

αχ σε κανα μηνα ο αντρακος μου θα κουνιεται/κοιμαται/κλαιει εκει μεσα!!!

ανυπομονωωωωωωωωωωω!!!

εσυ κιττυ μου τι κανεις κοριτσακι?διαβασα ακουσες το μπεμπε σας!!!

με το καλο και οι κλωτσιες!!!εκει να δεις...σαν χαζη θα γελας!!!

για καφε ποτε θα παμε?οεο?κανονησε ποτε μπορεις οκ?

την καλησπερα μου σε ολα τα επομενα κοριτσακια που θα μπουν

εγω δεν θα ξαναμπω αργοτερα γιατι θα φυγει το πισι γιατι κολλησε ιωση χαχαχαχα ελπιζω να το εχω πισω το βραδυ και να μη σας στερηθω για μερες!

παω να χαζεψω το κρεββατακι μας!!!

καλο μεσημερι, σας φιλωωωωωωωωω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

εσυ κιττυ μου τι κανεις κοριτσακι?διαβασα ακουσες το μπεμπε σας!!!

με το καλο και οι κλωτσιες!!!εκει να δεις...σαν χαζη θα γελας!!!

για καφε ποτε θα παμε?οεο?κανονησε ποτε μπορεις οκ?

ααα....το διάβασες στο parents ε ? ναι , ναι , ναι :P:p:p

θα πάμε για καφεδάκι , απλά με όλα αυτά τελευταία αποσυντονίστηκα:(

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα κουκλες μου! Σημερα εχουμε γενικη καλα εμενα δεν θα με αφησουν να κανω τιποτα... Πολυ πολυ να τακτοποιησω τα σιντι μου καθιστη στον καναπε. Εχτες ημουν χαλια κοριτσια. Ειχα ζαλη πονοκεφαλο και εκανα και εμετο λιγο αναποδο αυτο το παιδι αντι να τα κανει αυτα στο 1ο τριμηνο τα κανει τωρα... Αλλα ημουν χωμα χωρις να εχω κανει κατι ελπιζω να μη με πιασει παλι σημερα. Λοιπον αυτα σας αφηνω καλη σας μερα!!!

καλημερα!

Ρε Αννουλα τι διαβαζω!

κοπελα μου βαλε καμμια φωνη στην δασκαλααα!! οσο για την μανα το παιδι ειχε να παρει τι φταιει αυτο!!

κ οσο για την μικρη σου απλα μιληστε της πιο ανοικτα θα ελεγα! δηλ οτι ατομα που μας κανουν και κλαιμε και μας πονανε δεν ειναι φιλοι μας και πρεπει να τους απομακρυνουμε!!

ανεβασε της την αυτοπεποιθηση!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...