Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Α καλα οσο για καλλιτεχνικη βλεφα....ενω γενικα ειναι πολυ καλογουστη,οσον αφορα το στολισμα,σε καθε εποχη(βλεπε αποκριες και Πασχα) γινεται το ελα να δεις,γεμιζει τον τοπο με οτι μπορεις να φανταστεις...αφου της λεω συνεχεια εγω:αμαν παιδι μου,τσιρκο το εκανες το δωματιο.......και εκεινη γελαει:tongue::tongue::tongue::tongue: επισης εννοειται οτι τρελαινεται με τον καθε Αι-Βασιλη που χορευει,τραγουδαει,περπαταει και κανει το οτιδηποτε....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ανετακι και ξανθη.Ασε ανετ,κατι τετοια μου ελεγε χθες ο καλος μου και του ελεγα μεινε μακρυα,γιατι θα μας ακουσει ολη η γειτονια.Μιλαμε για να ντυθω να παμε στην κουνιαδα μου,ημουν ολο αχ και βαχ,αφου καποια στιγμη μου λεει:ηρεμησε παιδακι μου,θα σ'ακουει και κανεις και θα λενε τι σου κανω;;;;;:tongue:

Ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα....τωρα οσο για το καλοκαιρι,καλα να'μαστε και θα δουμε;)

Καλα αν τρελαθηκες τωρα που να δεις τι εχει να γινει,οταν θα τον εχεις στην αγκαλια σου:-P

ε κι εσυ να του λες...τι μου κανεις?τι μου κανειιιιιιιιιιις?χαχαχα

περαστικα βρε μανου μου (αχ με ταραξε στον κλωτσο το αγορι μου :D)

το καλοκαιρι καλα θαμαστε μανου μου!πολυυυυυυυυυ καλα!!!

οταν θα ερθει στον κοσμο ειπαμε ΣΛΙΠΑΝΤ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΧ χαχαχαχα

Καλημερα Αννετακι και Ξανθη!!!!

Αννετακι μαρη θα παρενοχλεις το παιδι?απαπαπα κανονησε ε μαμακια δεν θελουμε...

χαχαχχαα ακου εκει μαμακια!!χαχαχαχα

βρε για την νυφουλα μου θα τον εχω απο κοντα...να μη μας τον τυλιξει καμια αλλη!;) για σας δουλευω χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Α καλα οσο για καλλιτεχνικη βλεφα....ενω γενικα ειναι πολυ καλογουστη,οσον αφορα το στολισμα,σε καθε εποχη(βλεπε αποκριες και Πασχα) γινεται το ελα να δεις,γεμιζει τον τοπο με οτι μπορεις να φανταστεις...αφου της λεω συνεχεια εγω:αμαν παιδι μου,τσιρκο το εκανες το δωματιο.......και εκεινη γελαει:tongue::tongue::tongue::tongue: επισης εννοειται οτι τρελαινεται με τον καθε Αι-Βασιλη που χορευει,τραγουδαει,περπαταει και κανει το οτιδηποτε....

εδω τρελενομαστε εμεις ρε μανου μου, το παιδι δεν θα τρελαθει?

Ασε Αννετακι απο την μεση και πανω το δεντρο μας ειναι πολυ μινιμαλ....χαχαχαχαχα

και αν το βγαλει και σε κανα you tube θα γινει μοδα...γιατι τα αναποδα δεντρα ειναι καλυτερα?εεεεεεεεε?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εχω ομως ενα θεμα ρε κοριτσια και δεν ξερω πως να το λυσω....

Η μικρη εχει κολλησει με ενα συγκεκριμενο αγορακι στο σχολειο και θελει να κανει παρεα μονο με αυτον αλλα αυτος την χτυπαει και η δικια μου ολα κλεει...τι να κανω?????

Σημερα πηγε ο αντρας μου και μιλησε στην δασκαλα και της ειπε οτι την χτυπαει και η απαντηση ηταν ε παιδακια ειναι και μετα ρωτουσε καλα ολα αυτα γινοντε εν ωρα μαθηματος?Δηλαδη αυτη που ειναι?Αχ κοριτσια δεν ξερω πως να φερθω απο την μια δεν θελω να πω στην μικρη να μην κανει παρεα νε αυτο το παιδακι αλλα απο την αλλη να καθεται και να τρωει ξυλο?

Αυτο καλε να διαβασεις...χαχαχα συνενοειση μπουζουκι...

Παντως περα απο την πλακα εχει κολλησει η δικια μου με αυτο το αγορακι και μονο καλο δεν της κανει αυτη η φιλια

Αχ αννουλα σορρυ ηταν τελευταιο ποστ στην προηγουμενη σελιδα και δεν το ειχα δει.....κοιτα κι εγω θυμαμαι στον παιδικο ηταν ενα που τη χτυπουσε,το ειχα κανει θεμα στη δασκαλα και ειχε ληξει εκει.Αν πιασεις εσυ και μιλησεις στη μικρη σου και της δωσεις να καταλαβει οτι αυτο που κανει ο φιλος της δεν ειναι σωστο και τα σχετικα,λες δεν θα καταλαβει;Επισης,δε γνωριζεις τη μαμα του παιδιου για να μπορεσεις να μιλησεις μαζι της;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αυτο καλε να διαβασεις...χαχαχα συνενοειση μπουζουκι...

Παντως περα απο την πλακα εχει κολλησει η δικια μου με αυτο το αγορακι και μονο καλο δεν της κανει αυτη η φιλια

απαπαααααα μα καλα η δασκαλα δεν κανει τιποτα?ειναι αυτη η ηλιθια που ειχες αναφερει στις αρχες της χρονιας?αν ναι χωστης τα χοντρα (γνωμη μου) και να ενημερωσεις τους γονεις του μικρου...οχι και να βαραει το κοριτσι μας...καλα κι αυτη η σκατουλα μαζοχα ειναι?τετοιο κολλημα πια

τωαρ για τις συμβουλες ειδικου τι να σου πω, μηπως πρεπει πρωτα να μιλησεις με τους γονεις και τη δασκαλα του μικρου?και μετα.........

αχ κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω λιγο γιατι ποναει η μεση μου, περιμενουμε και το κλεβατακι μας σημερα!

πολλα φιλια κουκλες μου!θα μπω το απογευματακι στα σιγουρα!

IB5Vp2.png

Αχ Μανου μου την εχω πιασει την μικρη και της μιλαω γι αυτο καθημερινα και η απαντηση της ειναι ναι αλλα εγω αυτον θελω για φιλο εννοειτε ομως οτι σε καμια περιπτωση δεν της λεω να μην τον εχει φιλο απλα προσπαθω να της πω οτι οι φιλοι μας πρεπει να μας αγαπανε και οχι να μας χτυπανε.....

Οσο για την μανα του δεν την νοιαζει καθολου αγορι ειναι λεει και τα αγορια αυτο κανουν μονο να παλευουν και αν δεν μου αρεσει αυτο να μαζεψω εγω την κορη μου...Τι να πω και τι να συζητησω μαζι της οταν δινει τετοιες απαντησεις καταλαβαινεις πως σκεφτεται

Φιλακια Αννετακι μου καλη ξεκουραση και με το καλο να γεμησει το κρεβατακι σας!!!!

Αννετακι τις συμβουλες τις θελω για να ξερω αν εχω κανει κατι λαθος και η μικρη δεν εχει αυτοπεποιθηση....Ειληκρινα κοριτσια η μιρκη μου ειναι ενα ενοχικο και ευαισθητο παιδακι και δεν πειραζει αν την δερνει τον δικαιολογει

Αχ Μανου μου την εχω πιασει την μικρη και της μιλαω γι αυτο καθημερινα και η απαντηση της ειναι ναι αλλα εγω αυτον θελω για φιλο εννοειτε ομως οτι σε καμια περιπτωση δεν της λεω να μην τον εχει φιλο απλα προσπαθω να της πω οτι οι φιλοι μας πρεπει να μας αγαπανε και οχι να μας χτυπανε.....

Οσο για την μανα του δεν την νοιαζει καθολου αγορι ειναι λεει και τα αγορια αυτο κανουν μονο να παλευουν και αν δεν μου αρεσει αυτο να μαζεψω εγω την κορη μου...Τι να πω και τι να συζητησω μαζι της οταν δινει τετοιες απαντησεις καταλαβαινεις πως σκεφτεται

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χωρις λογια

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: ωραια μανα...το παιδι και το σκυλι οπως τα μαθεις...

τι να σου κανει το αγορακι...οτι βλεπει

IB5Vp2.png

Φιλακια Αννετακι μου καλη ξεκουραση και με το καλο να γεμησει το κρεβατακι σας!!!!

Αννετακι τις συμβουλες τις θελω για να ξερω αν εχω κανει κατι λαθος και η μικρη δεν εχει αυτοπεποιθηση....Ειληκρινα κοριτσια η μιρκη μου ειναι ενα ενοχικο και ευαισθητο παιδακι και δεν πειραζει αν την δερνει τον δικαιολογει

παντως η συζητηση που της εκανες της μικρης ηταν οτι καλυτερο..τι αλλο θα σε συμβουλευσει η ψυχολογος...καλυτερα απτη μανα αγαπη μου!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...