Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ασε αννουλα κι εδω μια απο τα ιδια ο καιρος,το βραδυ ειχε 23 βαθμους.....τελειως αφυσικο βρε παιδι μου.Βεβαια κανουμε οικονομια,οσον αφορα το πετρελαιο,αλλα αρρωστημενη κατασταση.........

Καλα εκανες και του τα ειπες του συζυγου,ετσι μπραβο να δωσει την πρεπουσα προσοχη στην εγκυμονουσα συζυγο!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε Μανου μου εχω γινει πολυ παραπονιαρα και κλαψαρια...αλλα θελω κι αυτος να με καταλαβαινει τωρα που οι ορμονες μου χωρευουν και τα νευρα μου τσαταλια μονο τρυφεροτητα ζηταω...

Η γοργονουλα τι κανει?

Tι λες παιδι μου,ειναι πολυ φυσικο να νιωθεις ετσι,εγω ετσι ειμαι που δεν ειμαι και εγυος.....καποια στιγμη,πρεπει να το καταλαβουν,οτι αυτα που ζηταμε ειναι τοσοοοοοοοοοο λιγα και τοσοοοοοοοοο απλα........

Καλα ειναι το κοριτσακι μου,τρελαθηκε χθες με το στολισμενο σπιτι,τωρα ετοιμαζουν χορογραφια,για το μπαλετο και διαφορα στο σχολειο για το χριστουγεννιατικο παζαρι και ειναι πολυ χαρουμενη.Ετσι κι εγω χαιρομαι με τη χαρα της!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ Μανου μου και η δικια μου μια απο τα ιδια μαθαινει το πρωτο της χορευτικο στο μπαλετο...θα κανουν παρασταση για τα χριστουγεννα επισης με εχει φαει για το ποτε θα στολησουμε αφου φετος το καθηστερησαμε με την εγκυμοσυνη....αλλα την κυριακη που θα ειναι ετοιμο το σπιτι θα της τα βγαλω να στολησει το δεντρο και την δευτερα που θα ειναι στο σχολειο θα το διορθωσω γιατι βαζει ολες τις μπαλες μεχρι εκει που φτανει....χαχαχαχα

Αχ μπραβο το πουλακι μου,καλη επιτυχια να εχει.Καλα σιγουρα θα χαρει πολυ,καλα μη φανταστεις κι εγω βαζω τα περισσοτερα κι εκεινη κανει τις λεπτομερειες.Απο βδομαδα ομως θα στολισει στο δωματιο της,οπως θελει εκεινη,οποτε ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερα καλε στροιμωξατε τον παιδαρο? αχ μωρε σιγα σιγα ερχεται η ωρα που θα τον παιρνεις αγκαλια και θα κοιμαται πανω σου αχ θα μυρηζεις μωρουδιλα....απλα μαγεια!!!!

χαχαχα μωρε τον ακινητοποιησαμε κανονικοτατα

ρουπι δεν μπορουσε να κανει χαχαχχα

να μαθει απο τωρα τι τον περιμενει μεζρι να παει φανταρος...η ουρα του θα γινω χιχιχι :tongue::tongue::tongue:

Οσο για τη μικρη μου,οχι για να το παινευτω (η γνωστη μαμα κουκουβαγια) ειναι αριστο το πουλακι μου,γερο να ειναι μονο κι ολα τ'αλλα θεληση να υπαρχει και θα τα καταφερει.

Ανετακι ποιος τη χαρη σου,εσυ βασιλισσα κι οι υπολοιποι γυρω σου,καθε επιθυμια σου,διαταγη:tongue:Αντε να στολισετε το σπιτακι σου,γιατι του χρονου σας βλεπω να στολιζετε παραδοσιακα,καραβακι,και το καλοκαιρακι να σου ερθουμε επισκεψηηηηη:P:p

Φιλια σε ολες,εχω πιαστει απο χθες με τη μεση,με την κουραση που τραβηξα και ειπα σημερα,να σιδερωσω μονοοοοοοοοο:mad:

περαστικουλια μανουτιτακι μου, γιατι ετσι μωρε, δεν λες στον συζυγο να σου κανει γυμναστικουλα (ξερει αυτος ;)) να ξεπιαστεις!!!

α εγω τωρα απολαμβανωωωωωωω γιατι ποσος καιρος εμεινε?

μεχρι να σαραντισω θα με εχουν στα πουπουλα...μετα δεν ξερω :rolleyes:

ουαουυυυ επισκεψη, γουσταρωωωωωω!!!αχ μακαρι ρε κοριτσια!!!αλλα μανου μου μπορει να μη μπορεις να ερθεις το καλοκαιρι που θα μας ερθει!!!

θυμασαι τι εγινε με μενα?καπως ετσι θα γινει και με σενα!!!:D:D:D

καλημέρα κούκλες αννούλι τις δίνω συνέχεια άρχισε και μου γελάει όταν με βλέπει και παθαίνω. Αννετ κι εγώ με τον ακη είμαι στο μάστερ σεφ είναι ξαδέρφος τις φιλης μου

αχου την την σκατουλα, δηλαδη κυκλοφορεις με πανες ακρατειας?χαχαχαα

να μου την φιλησεις πολυ πολυ πολυ τρυφερα και στοργικα την κουκλιτσα σου!

κισακιιιιιιιιιι, εγω μαστερ σεφ δεν βλεπω, μου την δινει η μανωλιδου, ουτε την φωνη της δεν μπορω να ακουω μπλιαξ

αλλα περα απαυτο ευχομαι και με τη νικη στον ξαδερφο της φιλης σου!

Τωρα τα δικα μου νεα εχτες τα ξημερωματα σφαχτηκα με τον αντρα μου γιατι δεν ημουν καλα ψυχολογικα και γιατι αυτος βγαινει συνεχεια με τους φιλους του και εγω μενω σπιτι με την μικρη κλεισμενη.....

Τεσπα καταλαβε την μακακια του και εχτες με ειχε ολη μερα μαζι του πηγαμε μαζι την μικρη στο σχολειο μετα για τυροπιτουλα και μετα για καφεδακι στο γραφειο απο εκει φυγαμε στις 2 το μεσημερι.....αλλα ρε κοριτσια τι ζεστη ηταν αυτη?Πηγα την μικρη σχολειο και οταν τελειωσε πηγαμε βολτα στις πλατειες που τις ειχαν στολησει και πεθανα...ειχε 7 η ωρα το απογευμα 27 βαθμους......γυρησα σπιτι και ημουν λιωμα εφαγα και ξεραθηκα μεχρι σημερα που ξυπνησα απο το ιδιο πλευρο που κοιμηθηκα....τουβλο λεμε.

Σημερα ομως ερχεται η μαμα μου θα κανει γενικη στο σπιτι μαζι με την γυναικα και θα στρωσουν αλλα με αυτην την ζεστη δεν μου κανει καρδια

ρε θηριο χαρα στο κουραγιο σου απτο πρωι εξω...μωρε μπραβοοοοοο!!!

αλλα φχαριστησου τωρα γιατι οταν ερθουν τα κρυα και βαρινεις κιολας αντιος μουτσατσος!

καλως να δεχτεις τη μανουλα σου κοπελα μου και πες της πως η συμπεθερα θελει πιττουλα...απο τοτε την σκεφτομαι :mrgreen:

το νυφουλακι μου τι κανει?

το εβελινακι μας?πολλα φιλακια να της δωσεις!

Καλως τες Μανου ξεκουραση σημερα....

Κισακι τι ωραια σε αναγνωρηζει η σκατουλα αχ ανυπομονω και εγω θελω να δωσω φιλακια στα μπουτακια...μονο που εγω θα εχω 4 μπουτακια να φιλαω...χαχαχαχα

εγω εκτος απο μπουτακια θα φιλαω και κατι αλλοοοοοοοοοοοοοο!!!χιχιχι (εμ τι, οσο θα μπορω γιατι μετα δεν θα με αφηνει!!!:D

πωπω κοριτσια θα τρελαθω!ανυπομονω αλλα και τρεμω ταυτοχρονα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλε παει χαζαψα, καλημερα δεν ειπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

IB5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Όλες καλά;;;;Πολλά φιλιά σε όλες σας..είμαστε καλά σας διαβάζω όσο μπορώ....

καλημερα ξανθουλα μου, τι κανεις?ο μικρος?

καλα πρεπει να σου πω πως δεν συμπαθω καθολου την προισταμενη σου

κολλημα κι αυτο...τι κοιτας μαρη το πισι της φιλεναδας μας και μας την στερεις?σαρεσει?ουστ απο κει...

IB5Vp2.png

Ασε Μανου μου φετος καταλαβα οτι μεγαλωσε πολυ και η δικια μου μου ζητησε να της παρω στολιδια να κανει το δωματιο της....χαχαχαχα θα την παω μια μερα να ψωνησει οτι θελει!!!!!Καλα ετσι οπως ειμαι βλεπω στις χριστουγεννιατικες γιορτες της μικρης να γινω λιωμα.....

Διαφημίσεις

Καλημερα ανετακι και ξανθη.Ασε ανετ,κατι τετοια μου ελεγε χθες ο καλος μου και του ελεγα μεινε μακρυα,γιατι θα μας ακουσει ολη η γειτονια.Μιλαμε για να ντυθω να παμε στην κουνιαδα μου,ημουν ολο αχ και βαχ,αφου καποια στιγμη μου λεει:ηρεμησε παιδακι μου,θα σ'ακουει και κανεις και θα λενε τι σου κανω;;;;;:tongue:

Ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα....τωρα οσο για το καλοκαιρι,καλα να'μαστε και θα δουμε;)

Καλα αν τρελαθηκες τωρα που να δεις τι εχει να γινει,οταν θα τον εχεις στην αγκαλια σου:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αννα σε καταλαβαινω απολυτα,εγω πλεον εχω καταντησει γραφικη,γιατι συγκινουμαι απιστευτα σε καθε εκδηλωση που παιρνει μερος.....ε τι να κανουμε,ειμαστε ευαισθητουλες,λιγο περισσοτερο απ'οσο πρεπει καμια φορα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ Μανου μου και η δικια μου μια απο τα ιδια μαθαινει το πρωτο της χορευτικο στο μπαλετο...θα κανουν παρασταση για τα χριστουγεννα επισης με εχει φαει για το ποτε θα στολησουμε αφου φετος το καθηστερησαμε με την εγκυμοσυνη....αλλα την κυριακη που θα ειναι ετοιμο το σπιτι θα της τα βγαλω να στολησει το δεντρο και την δευτερα που θα ειναι στο σχολειο θα το διορθωσω γιατι βαζει ολες τις μπαλες μεχρι εκει που φτανει....χαχαχαχα

αντε μωρε το γλυκο μου!!!μεγαλωσε κι αυτη και παει μπαλετο!!!!!!!

φανταζομαι στο σπιτι, ολη την ωρα θα στριφογυριζει!!!:tongue:

καλα εχω ριξει πολυ γελιο με το στολισμα του δεντρου σας χαχαχα

Αχ μπραβο το πουλακι μου,καλη επιτυχια να εχει.Καλα σιγουρα θα χαρει πολυ,καλα μη φανταστεις κι εγω βαζω τα περισσοτερα κι εκεινη κανει τις λεπτομερειες.Απο βδομαδα ομως θα στολισει στο δωματιο της,οπως θελει εκεινη,οποτε ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι.

η χαρα του παιδιου το στολισμα του δεντρου!!!τελεια!!!

μολις στολισει το δωματιο της βαλε καμια φωτο να καμαρωσουμε την καλλιτεχνικη φλεβα της μπαλαρινουλας μας!!!

IB5Vp2.png

Εχω ομως ενα θεμα ρε κοριτσια και δεν ξερω πως να το λυσω....

Η μικρη εχει κολλησει με ενα συγκεκριμενο αγορακι στο σχολειο και θελει να κανει παρεα μονο με αυτον αλλα αυτος την χτυπαει και η δικια μου ολα κλεει...τι να κανω?????

Σημερα πηγε ο αντρας μου και μιλησε στην δασκαλα και της ειπε οτι την χτυπαει και η απαντηση ηταν ε παιδακια ειναι και μετα ρωτουσε καλα ολα αυτα γινοντε εν ωρα μαθηματος?Δηλαδη αυτη που ειναι?Αχ κοριτσια δεν ξερω πως να φερθω απο την μια δεν θελω να πω στην μικρη να μην κανει παρεα νε αυτο το παιδακι αλλα απο την αλλη να καθεται και να τρωει ξυλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...