Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

φανταζομαι,ειναι δυσκολο τωρα πια!!!εχεις παρει πολλα κιλα?μετα θα κατσεις ή θα πας για δουλεια στο 2μηνο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η αληθεια βεβαια ειναι πως το εχω παρακανει τελευταια

εχθες μετα το νοσοκομειο πηγαμε για καφεδακι με τη μαμα μου (ως εδω οκ) και κατα τις 11 ακουσαμε φασαρια κατω απτο σπιτι μου...ηταν ο διαχειριστης μας με τον τρελο απο κατω (ο οποιος ακουσον ακουσον (πλενουν πιατα σε λεκανη και πετανε τα νερα στον δρομο χωρις να ελεγξουν αν περναει κανεις απο κατω...εκεινη την ωρα περνουσε η κορη του διαχειρηστη)και σκοτωνοντουσαν...αλλο που δεν ηθελα εγω...μπριζωσα τον διαχειρηστη μας και φωναξαμε το 100, ειχε κατεβει ολη η πολυκατοικια και περιμεναμε 1,3 ωρα για να ερθει...τελικα ηρθε και το βλακομουτρο δεν ανοιξε καν για να του κανουν συσταση...χεστηκε απτον φοβο του λεμε αλλα το φχαριστηθηκα...να καταλαβει πως πλεον δεν αστιευομαστε...απο χθες δεν εχει ακουστειο κιχ

σημερα πηγα πηρα τα αποτελεσματα των καλλιεργειων(ουρων και κολπικου...κολπικου σουπερ αλλα των ουρων εγραφε "ακαταλληλο δειγμα-βρεθηκαν 3 ειδη μικροβιου...που στο κορακα βρεθηκαν αυτα, οποτε επαναληψη απο βδομαδα).

μετα πηγα ψωνισα δωρα για τον βαφτησημιο μου (γεννεθλιων και χριστουγεννων γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται) και αυριο θα στειλω τον καλο μου να τα στειλει με το κτελ...εγω δεν βγαινω ουτε για ψωμι........αυριο φεεεεεεεεετα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

φανταζομαι,ειναι δυσκολο τωρα πια!!!εχεις παρει πολλα κιλα?μετα θα κατσεις ή θα πας για δουλεια στο 2μηνο?

εως τωρα +14 και ευχομαι να παρω κανα 2 ακομα το πολυ

θα κανω αιτηση για το 6μηνο (νομιζω πως το δικαιουμαι...3 χρονια ειμαι εκει μεσα...και μολις ληξει good bye my love good byeeeeeeeee)

IB5Vp2.png

ασε εσυ μη βγαινεις καλυτερα!!γιατι στην αθηνα φοβασαι πια και να κυκλοφορησεις!!κατσε στα αυγα σου και κανε χαδακια στο μικρο!

καλα του κανετε,πολυ μου τη δινουν αυτοι που δε σεβονται τιποτα και κανεναν!!

δωρο για το βαφτηστηρι,ε??δεν εχω οργανωθει εγω ακομα!ελεγα για παιχνιδι αλλα η μαμα του προτιμα ρουχο,οποτε θα αφησω το παιχνιδι για τα γενεθλια του,μολις γυρισει ο χρονος δηλ.

Καλα πηγα τις προαλλες και το σκατο με φωναζε νονα!!!!!!!!μου εδινε και φιλακια,αγκαλιτσες!!!!!!αστα,αλοιφη η νονα!!!!!!!!!!!!!!!και εχει και ενα λακακι οταν γελαει,να το φας σου ερχεται!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

εως τωρα +14 και ευχομαι να παρω κανα 2 ακομα το πολυ

θα κανω αιτηση για το 6μηνο (νομιζω πως το δικαιουμαι...3 χρονια ειμαι εκει μεσα...και μολις ληξει good bye my love good byeeeeeeeee)

καλα πρεπει να εχεις κλεισει 3ετια για να το παρεις??τελικα θα φυγετε απο Αθηνα??

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

αννετακι τα μικροβια που βρισκουν στα ουρα πως θα τα αντιμετωπισεις,με αντιβιωση??επειδη παλια παθαινα συχνα ουρολοιμωξη σου λεω οτι οτι φαρμακα και να παρεις αν δεν πινεις πολυ νερο δεν γινεται τιποτα!!!

tJd1p3.png

αννετακι μου την κανω σιγα σιγα,θα αρχισει σε λιγο και το master chef στο οποιο ειμαι φανατικη!!!!παω να παρω θεση στον καναπε και να φωναξω:Ακης,Ακης,Ακης......!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα αγαπουλα!!!!!

tJd1p3.png

ασε εσυ μη βγαινεις καλυτερα!!γιατι στην αθηνα φοβασαι πια και να κυκλοφορησεις!!κατσε στα αυγα σου και κανε χαδακια στο μικρο!

καλα του κανετε,πολυ μου τη δινουν αυτοι που δε σεβονται τιποτα και κανεναν!!

δωρο για το βαφτηστηρι,ε??δεν εχω οργανωθει εγω ακομα!ελεγα για παιχνιδι αλλα η μαμα του προτιμα ρουχο,οποτε θα αφησω το παιχνιδι για τα γενεθλια του,μολις γυρισει ο χρονος δηλ.

Καλα πηγα τις προαλλες και το σκατο με φωναζε νονα!!!!!!!!μου εδινε και φιλακια,αγκαλιτσες!!!!!!αστα,αλοιφη η νονα!!!!!!!!!!!!!!!και εχει και ενα λακακι οταν γελαει,να το φας σου ερχεται!!

και δεν τοχεις φαει ακομα?χαχαχα θα το ειχα μασησει κανονικοτατα λεμε...ο μεγαλος εχει περασει τεοιες καταστασεις μαζι μου, τον εχω εκπαιδευσει καλα (αλλα τωρα ειναι σε επαρχια και οταν τον βλεπω τον κατσιαζω)..ο μικρος (1 χρονο μικροτερος αυτος) ειναι μιμουαπτου...μια φορα τον φιλησα λιιιιιιιγο πιο ζουμπηχτα και δεν με πλησιαζε για 2 χρονια...

εγω του πηρα 2 παιχνιδια (1 που συνδεεται στη tv και ενα ελικοπτερο και ενα πολυ ωραιο μπουφαν...ηθελα και γαλοτσες αλλα δεν μου αρεσαν πολυ τα σχεδια κι ετσι το ανεβαλα...αυτα για φετος, εχουμε εξοδα τωρα δεν με παιρνει)

καλα πρεπει να εχεις κλεισει 3ετια για να το παρεις??τελικα θα φυγετε απο Αθηνα??

δεν ξερω αλλα φανταζομαι πως τη δικαιουμαι...θα δειξει

το καλοκαιρι ο μπεμπουκος μου θα βολταρει στις πλατειες και στις προκυμαιες!!!

δεν μενω αλλο εδω...σιχαθηκα

αννετακι τα μικροβια που βρισκουν στα ουρα πως θα τα αντιμετωπισεις,με αντιβιωση??επειδη παλια παθαινα συχνα ουρολοιμωξη σου λεω οτι οτι φαρμακα και να παρεις αν δεν πινεις πολυ νερο δεν γινεται τιποτα!!!

επαιρνα μια εβδομαδα αντιβιωση και εκανα επαναληπτικη αλλα δεν εβγαλε αποτελεσμα...τωρα παλι απο βδομαδα

νεροοοοοοοοο?νεροοοοοοοο?αν εριχνα το νερο που πινω στην μπανιερα μου θα εκανα αφρολουτρο καθε μερα...και το κατουρημα (συγνωμη κιολας) παει συννεφο

Ο Θεος βοηθος τωρα

IB5Vp2.png

αννετακι μου την κανω σιγα σιγα,θα αρχισει σε λιγο και το master chef στο οποιο ειμαι φανατικη!!!!παω να παρω θεση στον καναπε και να φωναξω:Ακης,Ακης,Ακης......!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα αγαπουλα!!!!!

καληνυχτα καλη μου, πολυ χαρηκα που τα ειπαμε

καλο βραδυ και οπως ειπαμε!!!μακια

IB5Vp2.png

άσε αστέρια μου δεν την αλλάζω με τίποτα λέμε... Άντριανη κι εγώ έκανα ενέσεις κορτιζόνης για ωρίμανση πνευμόνων. Καληνύχτα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου καλημεραααααααααα!!!!!!!

Αστεριακο μου θα ξεκινησω απο εσενα εχουμε πολυ καιρο να μιλησουε και μας εχεις λειψει!!!! Καλα κανεις κουκλα μου και χαλαρωσες τωρα ολα εχουν παρει το δρομο τους....!!!! Χαιρομαι τοσο για σενα που εισαι καλα. Η εγκυμοσυνη μου προχωραει μια χαρα βεβαια η μπουμπου μου ειναι γερη.

Συμπεθερα καλε στροιμωξατε τον παιδαρο? αχ μωρε σιγα σιγα ερχεται η ωρα που θα τον παιρνεις αγκαλια και θα κοιμαται πανω σου αχ θα μυρηζεις μωρουδιλα....απλα μαγεια!!!!

Κισσακι μου καλα κανεις και την βγαζεις εξω οσο εχει καλο καιρο.Δωστης ενα φιλακι αναμεσα στα μπουτακια τρελαινομαι!!!!!

Μανου,Γυναικακι,Τζενακι,Ανδριανουλα,Ξανθουλα,Μαριαθ και οποια αλλη ξεχασα ελπιζω να ειστε καλα!!!!

Καλημερουδιαααα,αστερια μου πολυ χαιρομαι που σε βλεπω μια χαρα,μεγεια τα ρουχαλακια,κοιτα να απολαυσεις τις γιορτες κουκλιτσα μου,κι ολα θα γινουν.Να το χαιρεσαι το βαφτιστηρι σου και να σου δινει παντα χαρες.

Οσο για τη μικρη μου,οχι για να το παινευτω (η γνωστη μαμα κουκουβαγια) ειναι αριστο το πουλακι μου,γερο να ειναι μονο κι ολα τ'αλλα θεληση να υπαρχει και θα τα καταφερει.

Για τη γεωργια δεν ξερω,εγω παντως τελευταια δεν μπορω να μπω εκει,δεν ξερω γιατι......

Ανετακι ποιος τη χαρη σου,εσυ βασιλισσα κι οι υπολοιποι γυρω σου,καθε επιθυμια σου,διαταγη:tongue:Αντε να στολισετε το σπιτακι σου,γιατι του χρονου σας βλεπω να στολιζετε παραδοσιακα,καραβακι,και το καλοκαιρακι να σου ερθουμε επισκεψηηηηη:P:p

Φιλια σε ολες,εχω πιαστει απο χθες με τη μεση,με την κουραση που τραβηξα και ειπα σημερα,να σιδερωσω μονοοοοοοοοο:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημέρα κούκλες αννούλι τις δίνω συνέχεια άρχισε και μου γελάει όταν με βλέπει και παθαίνω. Αννετ κι εγώ με τον ακη είμαι στο μάστερ σεφ είναι ξαδέρφος τις φιλης μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Τωρα τα δικα μου νεα εχτες τα ξημερωματα σφαχτηκα με τον αντρα μου γιατι δεν ημουν καλα ψυχολογικα και γιατι αυτος βγαινει συνεχεια με τους φιλους του και εγω μενω σπιτι με την μικρη κλεισμενη.....

Τεσπα καταλαβε την μακακια του και εχτες με ειχε ολη μερα μαζι του πηγαμε μαζι την μικρη στο σχολειο μετα για τυροπιτουλα και μετα για καφεδακι στο γραφειο απο εκει φυγαμε στις 2 το μεσημερι.....αλλα ρε κοριτσια τι ζεστη ηταν αυτη?Πηγα την μικρη σχολειο και οταν τελειωσε πηγαμε βολτα στις πλατειες που τις ειχαν στολησει και πεθανα...ειχε 7 η ωρα το απογευμα 27 βαθμους......γυρησα σπιτι και ημουν λιωμα εφαγα και ξεραθηκα μεχρι σημερα που ξυπνησα απο το ιδιο πλευρο που κοιμηθηκα....τουβλο λεμε.

Σημερα ομως ερχεται η μαμα μου θα κανει γενικη στο σπιτι μαζι με την γυναικα και θα στρωσουν αλλα με αυτην την ζεστη δεν μου κανει καρδια

Καλως τες Μανου ξεκουραση σημερα....

Κισακι τι ωραια σε αναγνωρηζει η σκατουλα αχ ανυπομονω και εγω θελω να δωσω φιλακια στα μπουτακια...μονο που εγω θα εχω 4 μπουτακια να φιλαω...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...