Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Helloooooo ανδριανη τι κανεις κοριτσακι μου,μαλλον οι εγκυουλες ξεκουραζονται,οι εργαζομενες εχουν πεσει με τα μουτρα στη δουλεια και τωρα ειμαστε σε εορταστικη περιοδο,οποτε εχουμε κι αλλα πραγματα να ασχοληθουμε,φανταζομαι........Το τζενακι τι κανει,συνηλθε με το δοντακι της;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιουχουυυυυυυυυυυ

καλο μηνα ομορφες!!!παλι καμια δεν ειναι μεσα...αν και δεν μπορω να μεινω, εχω καρδιοτοκογραφο στις 6:30 ελπιζω να ειναι ολα καλα

θα μπω μολις επιστρεψω...ως τοτε σας στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου!μουατς!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

πωπω περονοσπορος επεσε, καλεεεεεεε που ειστε?

εγω γυρισα, το καρδουλινακι μου χτυπουσε σαν τρελο!!!απο συσπασεις μηδεν (αν και μου ειπε πως ηταν νωρις) και το επομενο ραντεβου 16 δεκεμβρη!αυτααααααααα

σας αγαπω και σας καληνυχτιζω!

IB5Vp2.png

Καλημερα στις απουσεςςςςςςςςςς,καλα ε μου φαινεται το'χουμε κλεισει το μαγαζακιιιιιιι........αλλα χαλαλι ειστε τοσες οι εγκυουλες που ετσι οπως παει θα εκλεινε απο μονο του σιγα-σιγα......

Αννετακι μια χαρα ολα,καλα ειδα το τικερακι σου σημερα και τα'χασα,πλησιαζει ο καιρος,αντε με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!!!

Εγω σημερα ετοιμαζω το σπιτι για να στολισουμε το δεντρο,αντε κοριτσια και του χρονου γερες κι ευτυχισμενες με οτι ποθει η καθε μια!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις κουκλες κ καλο μηνα ..εχουμε χαθει εγω εχω μπλεξει τα μπουτια μου με το μαγαζι κ με το σπιτι...ουτε καν εχω στρωσει......τωρα θα ερθει η μανα μου να φυγω μπας κ κανω καμια δουλεια..δεν σας εχω διαβασει καθολου,τι κανετε βρε?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλό μήνα και από μένα όμορφες. Έχω μπλέξει με τρελές δουλειές, άσε που κάνω και τρεις μέρες να στολίσω το σπίτι, τσου-κου-τσου-κου. Επίσης, καλό είναι ρε αδριανούλα να κάνουμε και λίγο αποτοξίνωση από το καφέ. Για τον εαυτό μου μιλάω, διότι το πολυπόθητο δεν έρχεται και το καφέ μου το θυμίζει. Σας αγαπώ πολύ όλες. Μπήκα ένα χρόνο πριν και έχουμε περάσει πολλά μαζί, έστω και εξαποστάσεως. Αλλά δεν λέει και να στρώσει...

mIdZp3.png

Καλησπερα,παλι δεν πετυχα καμιααααααα,τι πρωτοτυπο........

Τελοσπαντων εγω σημερα εκανα δουλειες και αρχισα να στολισω,αρχισα απο τις 8 και καθησα στις δυο και τεταρτο,αφου πρωτα τηγανισα και γλωσσες....

η χαρα της μικρης μου ομως μολις αντικρυσε το σπιτι,ηταν η καλυτερη ανταμοιβη.Κι ας πονανε τωρα χερια και μεση και να μην ξερω που να τα βαλω...παω για ντους και ξαπλα.

Φιλια σε ολες,αννιω για αλλη μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου,η αληθεια ειναι οτι κι εγω απεχω λιγο,μπαινω στις 30αρες μανουλες που κανουμε και λιγο χαβαλε για να ξεχνιεμαι.........Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ξεχνω καμια,γιατι εδω μεσα εκανα δυνατους δεσμους και εχω περασει πολλα με ολες,εστω και μεσω διαδυκτιου......και για να μη γινω γραφικη,και με δει η ελενηκ,ως αλλη Μαρια Αλιφερη:ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

OPYIp3.png

vez3p2.png

μόλις γύρισα από τη βόλτα με τη μικρή τώρα κοιμάται σε ένα μαξιλάρι πάνω δίπλα μου. Χιχι αννετ μου σε 2 εβδομάδες μπαίνεις τελική ευθεία. Μπράβο σε κούκλα κι εσυ άντριανη μου τελειώνεις. Άντε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλε που ειστε ολες???

τι νεκρα ειναι αυτη,τωρα που ειπα να ξαναμπω χαθηκατε ολες!!!!σνιφ,σνιφ!!!

παπακι τι κανεις?πως πανε τα πραγματα με το νινι?εχεις πολλες αναγουλες?

αννα βλεπω η εγκυμοσυνη σου προχωραει μια χαρα!!!μπραβο κοριτσακι μου,αλλα δε θα μπορουσε να ειναι αλλιως τα πραγματα,αυτο το μωρακι ηρθε για να μεινει!!!

μανου μου τι κανεις??η μικρη σου καλα?αριστευει και φετος στο σχολειο της??

κισακιιιι τι κανεις μωρομανουλα???η μπουμπουκα καλα??καλα ειδα και τις φωτο,τι κουκλι ειναι αυτο??βαζω στοιχημα οτι ουτε με τους γιους ολου του κοσμου δεν θα την αλλαζες!!!κανω λαθος???

ανδριανη μου να εισαι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!να εισαι γερη και με το καλο να σφιξεις στην αγκαλια σου τη μικρουλα σου!!!!φετος οι γιορτες θα ειναι τελειως διαφορετικες!!!!

αννετακιιιιιιιιιι τι αντρακλας ειναι αυτος στο τικερακι!!!!!!ε,ρε θα καουν καρδιες!!!!!καλα για σενα δεν το συζητω θα γινεις λιωμα με το γιο!!αλλα τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να εισαι αλοιφη απο τωρα!!!!αντε τυχερουλα,η αντιστροφη μετρηση πλησιαζει!!!!!

να δωσω τα φιλια μου και σε ολες τις υπολοιπες δεν γραφω ονοματα γιατι σιγουρα ξεχναω καποια.

εγω κοριτσακια διανυω μια περιοδο απολυτης ησυχιας,ηρεμιας και βαρεμαρας.Δεν πειραζει βεβαια,καλη ειναι η ηρεμια.Απο αυτα που συνεβησαν τελευταια την προτιμω με 1000!!!!

Φετος ειπα να φερω νωρις τα χριστουγεννα και εχω στολισει κιολας!Βασικα στολισα πριν τη γιορτη μου!!!!εγινε πολυ καλο φετος το δεντρακι!!!

Επισης το εχω ριξει στα ψωνια,παλτο,μπλουζες,παπουτσια,φορεματα!!!!τωρα θελω μια φουστιτσα και ενα παντελονακι αλλα θα τα παρω στις γιορτες.

Εχετε κανονισει τιποτα για τις γιορτες?εμεις το εχουμε αφησει τελειως φλου...

δεν εχω αλλα νεα να σας πω.

να ρωτησω :η γιωργια καλα ειναι?ουτε στο αλλο μπαινει.

επισης η ελενη τουρκ. τι κανει?ειχαμε κανενα νεο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλησπερουδιαααααααα

ωπ αστεριακο μου τι κανεις μαναρακι μου?σε πετυχα, ουτε ραντεβου να ειχαμε!

μεγεια τα ρουχαλακια και καλαααααααααα Χριστουγεννααααααααααα!!!

κι εμεις μαλλον το σαββατο θα στολισουμε...οχι εγω οι κουμπαροι και ο καλος μου χιχιχι

πως μαρεσει να τους βλεπω να δουλευουν κι εγω να κααααααααααθομαι χαχαχα

την καλησπερα μου σε κισακι και σε ολες τις απουσες!!!

IB5Vp2.png

γεια σου αννετ!!!

πως πηγε η εξεταση χθες,ηταν ζωηρος ο μικρος?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

καρδιοτοκογραφο εκανε και η αλλη κυρια προχθες.Τι εξεταση ειναι αυτη παλι,γιατι οπως περνουσα,ηταν η πορτα ανοιχτη και κοιταξα φυσικα(!) δεν της εκανε υπερηχο.

tJd1p3.png

γεια σου αννετ!!!

πως πηγε η εξεταση χθες,ηταν ζωηρος ο μικρος?

αστεριακο μου προσπαθουσε ο καημενος να κουνηθει αλλα τον ειχε εγκλωβισει η γιατρος με την ζωνη και ειχαμε ψωφισει στο γελιο

ολα καλα ομως

εχεις πμ

καρδιοτοκογραφο εκανε και η αλλη κυρια προχθες.Τι εξεταση ειναι αυτη παλι,γιατι οπως περνουσα,ηταν η πορτα ανοιχτη και κοιταξα φυσικα(!) δεν της εκανε υπερηχο.

ειναι δυο ακουστικα (να τα πω?) που στα περνανε στη κοιλια με ζωνη ελαστικη...καρδιογραφημα καρδιας το ενα (του μωρου) και το αλλο πιανει τυχον συσπασεις της μητρας (και τις αντιδρασεις του παιδιου σε αυτες)

με λιγα λογια προβλεπει αν πλησιαζει ο τοκετος...εμεις εχουμε καιρο ακομα...αλλα μεχρι τελος του χρονου θελω να γεννησωωωωωωω, εχω αρχισει να κουραζομαι πολυ κι επιπλεον εχουν αρχισει να πριζονται και οι αστραγαλοι μου, δεν τολμαω να περπατησω λιγο...τουμπανο...ευτυχως η πιεση μου ειναι 12 με 8

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...