Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μια γρήγορη καλημέρα.Άλλαξα γραφείο κάθομαι δίπλα από την προισταμένη μου και βλέπει την οθόνη μου συνέχεια οπότε δεν μπορώ να μπαίνω συν ότι έχω και τρελή δουλειά.....Βλέπω είσαστε όλες καλά...Φιλιά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια γρήγορη καλημέρα.Άλλαξα γραφείο κάθομαι δίπλα από την προισταμένη μου και βλέπει την οθόνη μου συνέχεια οπότε δεν μπορώ να μπαίνω συν ότι έχω και τρελή δουλειά.....Βλέπω είσαστε όλες καλά...Φιλιά...

καλημερα ξανθη μου, και σε σκεφτομουν πολυ εντονα...που χαθηκε λεω αυτη η ψυχη

της προισταμενης να της πεις να κοιταει τον δικο της υπολογιστη, αντε τωρα μας στερει την φιλεναδα μας.

ο μικρουλης καλα ειναι?να μου τον φιλησεις!

η ιωαννα καλα ειναι?μερες εχει να μπει κι εκεινη, θελω να την παρω τηλ αλλα δεν εχω αξιωθει να βαλω καρτα και στη δουλεια δεν προλαβαινω να την παρω γιατι με βαραινει το παπλωμα χιχιχι

πολλα φιλια και καλημερα σε ολες σας!

σε λιγο θα φυγω κι εγω, θα παω σε μια φιλη που γενναει την παρασκευη, να προλαβω να την δω τουλαχιστον γιατι μεταααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημέρα!!!! τι ερημιά είναι αυτή?ελπιζω ολες να ειστε καλα!

συγχαρητήρια σε παπάκι και κουκλάκι! όλα να συνεχίσουν υπέροχα και για τις δύο!

φιλιά στις υπόλοιπες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα !!!!

Χρόνια Πολλά Ανδριανή και στον Ανδρέα φυσικά !!!!! πάτε πακέτο.....

ποιος άλλος γιορτάζει ρε παιδιά ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κιττυ μου, τι να πω ρε κοπελα μου σας εχουν βαλει στο ματι, μα ελεος για πιο λογο δευτερη φορα διαρρηξη...εμας μας εχουν ανοιξει ουκ ολιγες φορες το αυτοκινητο, λες και θα βρουν χρυσαφι μεσα...και να πεις πως αφηνουμε το σιντι πλειερ μεσα να το ανοιξουν, τουλαχιστον δεν μας εχουν πειραξει τα χαρτια του τουτου

εσεις δεν μιλατε με τον ιδιοκτητη για καμια σιδερια?

αλλα σε παρακαλω μη στεναχωριεσαι, οτι εγινε εγινε...καταλαβαινω...ειναι ψυχολογικος βιασμος αλλα δεν καταφερνεις κατι με το να στεναχωριεσαι

το μπεμπακι σου τι κανει?

απο την σήμανση μου είπαν οτι ανοιξαν αρκετα αυτό το βράδυ με τον ίδιο τρόπο.τεσπα....το τακτοποιήσαμε τωρα,( θα σου πω ισως απο κοντα , να μην ζαλίζω όλο τον κοσμο ) , αλλά ασε μην τα συζητάς..............

τι να κάνει κι αυτό το μπεμπάκι ? υπομονή...............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες χρόνια πολλά άντριανη να χαίρεσαι και τον άντρα σου και με tο καλό tο παιδάκι σου. Τι κάνετε οι υπόλοιπες;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες και στις εορταζουσες!!!!!!!!!!!!!!!!

μεγαλη γιορτη σημερα!

αχ βρε κιττυ μου τι πραγματα ειναι αυτα ρε σεις κοριτσια;;;;;τι να πω;;;δε σεβεται πια ο κοσμος τελικα παρολο που ειμαι αθηναια και χρονια ολοκληρα εμενα αθηνα και την αγαπω πολυ την πολη μου δεν αξιζει πια να μενεις εκει!εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα!

επαρχια και παλι επαρχια ειδικα αν εχεις παιδια δεν το συζητω!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

http://www.youtube.com/watch?v=fMaGFi32dKA

αφιερωμενο σε οσες ειναι τρελες με τα χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσια

ευχαριστω για τις ευχες σας

εγω μολις ξυπνησα τι ειναι αυτο το πραγμα δεν μπορω να ανυξω τα ματια μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια προσπαθω να διορθωσω το ανοιξω στο πανω μνμ κ δεν με αφηνει λες κ ειναι χθεσινο δεν εχει ψαλιδακι γιατι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανη μου χρονια πολλα,πολυχρονη,να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου,του χρονου με το καλο θα γιορταζετε μαζι με το μωρακι σας!!!

Κιτυ μου δεν το πιστευω,βρε κοριτσι μου,αν ειναι δυνατον....για κανε κανενα ευχελαιο.

Κουκλακι μου γιατι ειπες βρε κοπελια οτι δεν ξεκινησατε καλα,τι συμβαινει,ολα καλα;

Κισακι υπομονη,ειναι μικρουλα ακομα,θα το βρειτε το προγραμμα σας.

Εγω κοριτσια παλι σημερα ειμαι με ελαφρια ημικρανια,που ευχομαι να μη χειροτερεψει γιατι λειπει κι ο αντρας μου ταξιδι και θα ειμαστε μοναχουλες το βραδυ......να παρει κι ηθελα σημερα να αρχισω το στολισμα....

καλημερα σε ολες

Αστερια μου χαθηκες παλι,τι κανεις κορτισακι πως τα περνας;

Καλημερα σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα μανου και αντριανηηηη χρονια πολλα και στους δυο σας!οτι καλυτερο στην οικογενεια σας!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον εγω σας αφηνω παω να μαγειρεψω μακαρονια με κιμα αν και το στομαχι δε με βοηθαει και πολυ αλλα οκ κατι πρεπει να φαει κι αυτος ο χριστιαννος οταν γυρισει!

καλο μεσημερι να εχετε κουκλες!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...