Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ασε παπακι μου εχω καμια βδομαδα που θελω να φαω καρπουζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

χαχαχαχααχ.........εγω για την ωρα , δεν εχω ζητησει κατι....

και να σας πω την αληθεια ...αν ζητησω ποιος θα μου το φερει ? χαχαχαχχαχαχ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλες την κανω να αραξω στο καναπε να ισιωσω γιατι δεν την παλευω!

Οκ καλό βράδυ κ καλή εβδομάδα !!!!!!!!!!!!!

Κιτυ μου ψαχνω να σας δειξω μια μπουρτουρα που εχω βρει για παιδικο δωματιο να μου πειτε την γνωμη σας.....

Παπακι μου καλη ξεκουραση!!!

για βαλε το λινκ , αν το εχεις

Διαφημίσεις

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=14053

Αυτη ειναι η μπορτουρα ειναι αρκετα φαρδια οποτε σκεφτομαι να κανω μονοχρωμο τον τοιχο σε πολυ απαλο ροζ και να κανω μια κατασκευη στις κουρτινες με μονοχρωμη απο μεσα και μετα βγαινει σαν τεντα προς τα εξω ταφτας με μυτες σαν καστρο.....

Δεν ειναι ωραιο για κοριτσιστικο και δεν ειναι και μπεμπε για την Εβελινα ειναι πριγκιπικο

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=14057

Αν δεις εδω ειναι αρκετα φαρδια οποτε δεν θελει κατι αλλο το δωματιο θα γινει βαρη

αλλα λεω μηπως τους κανω κατι στις κουρτινες ή να βαλω ουρανους στα κρεβατια.....δεν ειναι ονειρικο?Εγω παντως σαν κοριτσακι ονειρευομουν παντα κρεβατι με ουρανο απο το καινουριο ετος θα αρχησω να το φτοιαχνω σιγα σιγα

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=14053

Αυτη ειναι η μπορτουρα ειναι αρκετα φαρδια οποτε σκεφτομαι να κανω μονοχρωμο τον τοιχο σε πολυ απαλο ροζ και να κανω μια κατασκευη στις κουρτινες με μονοχρωμη απο μεσα και μετα βγαινει σαν τεντα προς τα εξω ταφτας με μυτες σαν καστρο.....

Δεν ειναι ωραιο για κοριτσιστικο και δεν ειναι και μπεμπε για την Εβελινα ειναι πριγκιπικο

απλά τέλειο !!!! θα τρελαθεί η Εβελίνα και με την σειρά της η μπουμπού :P:p:p

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=14057

Αν δεις εδω ειναι αρκετα φαρδια οποτε δεν θελει κατι αλλο το δωματιο θα γινει βαρη

αλλα λεω μηπως τους κανω κατι στις κουρτινες ή να βαλω ουρανους στα κρεβατια.....δεν ειναι ονειρικο?Εγω παντως σαν κοριτσακι ονειρευομουν παντα κρεβατι με ουρανο απο το καινουριο ετος θα αρχησω να το φτοιαχνω σιγα σιγα

απίστευτο είναι !!!! εγω δεν ημουν απο τα κοριτσάκια που επαιζαν με κούκλες και θέλανε κρεββατάκια με ουρανό.....η αδερφή μου αντίθετα τρελή κ παλαβή για τέτοια

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες.Συγγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι χθες,αλλα ειχα μπει μονο για να παρω τα πμ. μου,αλλα δεν μπορουσα να μην ευχηθω στο κουκλακι.Δεν ημουν και πολυ καλα,με επιασε μια ημικρανια στα ξαφνικα,επεσε το ζαχαρο,εμετοι και τα σχετικα και σερνομουν.Και σημερα πριν λιγο σηκωθηκα και με βλεπω να παω παλι για ξαπλαααα.

Αννουλα ωραια η μπορντουρα,νομιζω οτι με την καταλληλη διακοσμηση οι κορουλες σου θα νιωθουν σαν πραγματικες πριγκηπισσες!!!

Φιλια κοριτσια,τα λεμε!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...