Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Σου εχω στηλει πμ το εχεις δει?

ναι , το ειδα .

απλά , εχω και φαγητο στο φουρνο να παρακολουθω:D

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4,5 κιλα απο την αρχη που το εμαθα θελω να τρωω πολλα φρουτα και εγω που ημουν η νο1 γλυκατζου δεν τα θελω καθολου τωρα....

κι εγω τρωω πολλά φρούτα;)

ααα....την τελευταία δεν ξερω:-(

μονο στην αυχενική ξερω που ηταν 8 Οκτωβρη

μμμμ....βλέπω άλλες κοπέλες που τα ακουνε νωρίτερα.....και εσυ βεβαια που εχεις εμπειρία

Καλε μην αγχωνεσαι θα το ακουσεις δεν ειναι σε ολες το ιδιο....

γεια σου γυναικακι μου καλα εισαι;;;;

κιττυ πως παει ολα καλα;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Ετσι λεω αν εξαιρεσεις πως με 3 λουκουμαδες το στομαχι μου βγηκε νοκ αουτ.....αχ εχω συνηθησει να φτοιαχνω ελαφρια τα φαγητα μου και σημερα το τηγανιτο καπως μου ηρθε ηταν πρωτη φορα που εφαγα κατι τηγανητο σε ολη την εγκυμοσυνη α και καλαμαρακια

γεια σου γυναικακι μου καλα εισαι;;;;

κιττυ πως παει ολα καλα;;;

Γεια σου !!!!!!:P:p:p:p καλά είμαι κοριτσάκι μου , εσύ ?

Ετσι λεω αν εξαιρεσεις πως με 3 λουκουμαδες το στομαχι μου βγηκε νοκ αουτ.....αχ εχω συνηθησει να φτοιαχνω ελαφρια τα φαγητα μου και σημερα το τηγανιτο καπως μου ηρθε ηταν πρωτη φορα που εφαγα κατι τηγανητο σε ολη την εγκυμοσυνη α και καλαμαρακια

σε καταλαβαινω κι εγω ειμαι καπως!

καλα εγω ειμαι και στην αρχη και ολη μερα δεν καθε μερα ανακατευομαι αλλα εμετο ευτυχως οχι ακομα!

απλα θελω να τρωω ελαχιστα και πολυ συγκεκριμενα πραγματα γιατι σχεδον ολα μου φερνουν αναγουλα!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εγω νομίζω οτι τρωω λιγότερο απο πριν - εχω ενα αγχος με τα κιλα - και γενικα δεν με πειράζει τίποτα....

Μονο μια μερα εφαγα χοιρινο μα πιπεριες κ καρυ και μετά ειχα λίγο καούρα

Διαφημίσεις

Γεια σου !!!!!!:P:p:p:p καλά είμαι κοριτσάκι μου , εσύ ?

ετσι κι ετσι κιττυ μου το στομαχι πλυντηριο αλλα οκ!για καλο ειναι!!

566b716e1f.png?html%22

Καλως το γυναικακι καλε μην φυγεις ψαχνω κατι και θελω την γνωμη σου....

τι ψάχνεις Αννούλα ?

Ασε παπακι μου εχω καμια βδομαδα που θελω να φαω καρπουζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αχαχα καλο εγω εδω και 10 μερες ξυπναω και κοιμαμαι και θελω συκα!

566b716e1f.png?html%22

ετσι κι ετσι κιττυ μου το στομαχι πλυντηριο αλλα οκ!για καλο ειναι!!

ναι....!!!! όλα θα περάσουν:P:p:p

εγω αυτο που εχω τελευταία , ειναι οτι πονανε οι καρποι στα χερια κ μουδιαζουν λιγο. θα παρω την γιατρο τηλ , μηπως πρεπει να αυξησω το μαγνησιο

κουκλες την κανω να αραξω στο καναπε να ισιωσω γιατι δεν την παλευω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...