Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις σημερα πηγαμε βολτουλα σε εναν παιδοτοπο την μικρη και μετα για ψαρακι αλλα τωρα ειμαι χωμα......

Οσο για το αλλο θεμα ενα θα σου πω θεωρω οτι ο νονος με το παιδι πρεπει να εχει μια τελεια σχεση και οχι τηλεγραφικη σορυ αν ειμαι σκληρη αλλα ετσι πιστευω και απισης θα μου την εδινε απιστευτα αν ο νονος μου ελεγε τι ονομα θελει αυτος και να το επιβαλει εμας τωρα η καινουρια μας νονα δεχτηκε το ονομα αλλα επειδη δεν εχει καταφερει να κανει παιδι και μετα απο 3 εξωσωματικες μας ζητησε σαν χαρη αν θελουμε να πουμε και ενα δευτερο και δεχτηκαμε γιατι το ζητησε πολυ ευγενικα και ειπε σαν δευτερο οχι σαν κυριο

Εμεις σημερα πηγαμε βολτουλα σε εναν παιδοτοπο την μικρη και μετα για ψαρακι αλλα τωρα ειμαι χωμα......

Οσο για το αλλο θεμα ενα θα σου πω θεωρω οτι ο νονος με το παιδι πρεπει να εχει μια τελεια σχεση και οχι τηλεγραφικη σορυ αν ειμαι σκληρη αλλα ετσι πιστευω και απισης θα μου την εδινε απιστευτα αν ο νονος μου ελεγε τι ονομα θελει αυτος και να το επιβαλει εμας τωρα η καινουρια μας νονα δεχτηκε το ονομα αλλα επειδη δεν εχει καταφερει να κανει παιδι και μετα απο 3 εξωσωματικες μας ζητησε σαν χαρη αν θελουμε να πουμε και ενα δευτερο και δεχτηκαμε γιατι το ζητησε πολυ ευγενικα και ειπε σαν δευτερο οχι σαν κυριο

Οχι οχι ετσι ειναι , εχεις απολυτο δικιο :P

Δεν θελει να επιβάλει κατι , γενικα ειναι πολυ διακριτικος ωρες - ωρες , μεχρι βλακειας που λεει ο λογος και ειμαι - θελω να ειμαι- σιγουρη οτι θα εχει μια ουσιαστικη σχεση με το παιδι . ειναι ο πιο κοντινος μας φιλος , το εχει αποδειξει σε πολλες περιπτωσεις. Την γυναίκα του απλώς την αγνοώ:rolleyes:

τωρα να πω..εξαρταται κι απο το παιδι...η βαφτιστηρα μου πχ ειναι πολυ απομακρο παιδακι και το εχουμε συζητησει και με την κοπελα που την βαφτισαμε μαζι.

προσπαθουμε και οι 2 αλλά με το ζορι να μας μιλησει λιγο....θα παρει τα δωρα της και εξαφανιζόλ.....

απο μικρό...δεν πηγαινε σε κανεναν...ξερω γω την ειχε και η κουμπαρα μου κολλημενη πανω της

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλα αυτο ειναι διαφορετικο και παλι ομως εσυ δεν την εχεις αφησει...

Απο εκει και περα ειναι θεμα γονιου να μαθει να σεβεται το παιδι τον νονο του αν η μανα δεν λεει τιποτα για την σχεση νονου παιδιου αστο

Διαφημίσεις

Ασχετο εφαγα κατι λουκουμαδες και μου εχουν πεσει τουβλο.......

μμμμ...εφαγα 3-4 την περασμενη Κυριακη , σε κατι φιλους.

τρωω κι αρκετα γλυκα γμτ, αλλα ευτυχως δεν εχω παρει κιλα:tongue:

Βρε παιδι μου , δεν μπορω να πω οτι νιωθω καλά καλά το μωρό. Αυτη την εβδομάδα ενιωσα κατι σαν κουνημα , σαν ΄΄φλουπ΄

καθε μερα περιμένω.....

Εγω δεν τρωω πολλα γλυκα και γι αυτο εχω χασει κιλα...... για β επιπεδου ποτε πας?

21 Δεκεμβρίου.

καμπύλη πότε κάνουμε ?

Εγω δεν τρωω πολλα γλυκα και γι αυτο εχω χασει κιλα...... για β επιπεδου ποτε πας?

ααα.....πόσα κιλά εχεις χάσει ?

Διαφημίσεις

Λογικο ειναι να μην το νιωθεις ακομα καλα βρε ειναι μικρο δεν μου λες θυμασαι τι υψος ειχε τελευταια φορα που το ειδες?

Καμπυλη οχι ακομα μετα την 25η εβδομαδα αν θυμαμαι καλα ποιο νωρις μονο αν εχεις πολυ υγρο

καλησπερα αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε;;δεν μπηκα καθολου απο την παρασκευη εκανα μαζι με τον καλο μου το σπιτι στρωσαμε και τωρα μεσα στη βδομαδα θα στολισουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια στο κουκλακι~!μια υπεροχη εγκυμοσυνη κουκλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να δω τις ευχες σας και επανερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Λογικο ειναι να μην το νιωθεις ακομα καλα βρε ειναι μικρο δεν μου λες θυμασαι τι υψος ειχε τελευταια φορα που το ειδες?

Καμπυλη οχι ακομα μετα την 25η εβδομαδα αν θυμαμαι καλα ποιο νωρις μονο αν εχεις πολυ υγρο

ααα....την τελευταία δεν ξερω:-(

μονο στην αυχενική ξερω που ηταν 8 Οκτωβρη

μμμμ....βλέπω άλλες κοπέλες που τα ακουνε νωρίτερα.....και εσυ βεβαια που εχεις εμπειρία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...