Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγα και πηρα κουλουρι θεσσαλονικης να φαω.....μμμμμμμμμμμμ

μαρη σταματα μου τρεχουν τα σαλια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Αφου πηναγα καλε τι να κανω....

Παντως πολυ πεινα αυτον τον μηνα ρε κοριτσια ολη την ωρα θελω κατι να τρωω και ειδηκα πορτοκαλια σας ειπα ειχα 4 κιλα απο την δευτερα και εχτες τελειωσαν........θελω πορτοκαλι πρεπει να παρω την δωση μου......

Επισης εχω και αλλο προβλημα θελω γυναικα για το αλλο σουκου και δεν βρησκω καμια ειναι ολες κλεισμενες μεχρι τα χριστουγεννα.....τι θα κανω πρεπει να στρωσω ειπε η μαμα μου πως θα ερθει αλλα δεν θελω να την κουραζω συνεχεια......Ειχα κλεισει γυναικα και με πηρε τηλ η κακομοιρα να μου ανακοινωσει οτι της βρηκαν ογκο στο στηθος και παει για εγχειρηση...την λυπηθηκα πολυ γιατι ειναι σε πολυ δυσκολη θεση η συγκεκρημενη γυναικα

αυτα ειναι τα ασχημα αννα μου..τεσπα ,εσυ κοιτα μην το παιξεις μαγκας κ πας να κανεις καμια δουλεια,αν δεν βρεις γυναικα επιστρατευσε το σοι.στο κατω κατω της γραφης η οικογενεια για τις δυσκολες στιγμες ειναι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ποιο σοι μαρηηηηηηηη ολο το σοι μου ειναι στην χαλκιδα μονο η μαμα μου μπορει να ερθει...οσο για το σοι του Θαναση ψωνησα απο σβερκο αν περιμενω απο αυτους θα βγαλουμε αραχνες ασε

Οχι εγω δεν κανω τιποτα αυτο το μωρακι πρεπει να μεινει οπωσδηποτε εκει που ειναι....

Διαφημίσεις

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=rJlcipP0vDM?fs=1&hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=rJlcipP0vDM?fs=1&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

γιουχουυυυυυυυ

καλημερα οοοοοολη μερα!!!

τι τελειος καιρος ειναι αυτος?για βολτουλα χαχαχχα

δεν μαζευομαι λεμε!χαχαχχαα

συμπεθεραααααα ετσι την θελω την νυφουλα μου, σεμνη και να αγαπαει τον γιοκα μου, δεν με νοιαζει τιποτε αλλο...και προικες δεν ζηταμε ετσι?μονο ενα σπιτακι χιχιχι

γυναικαααααααα κατσε σε λιγο να δεις οταν θα τεντωνεται η νταφλουκο...θα σε ριμαζει και δεν θα γελας καθολου χαχαχα

ο δικος μου δινει ρεστα λεμε, αφου φοβαμαι καμια φορα πως θα πεταχτει κανα ποδι απτην κοιλια χαχαχαχα

τζενακι μου ουουυυυ φατσουλεεεεεες, καλε ποτε θα ερθεις αθηνα να τα πουμε απο κοντα?

καλα εχθες εφαγα δυο δαχτυλακια μπαμπα με κρεμα ζαχαροπλαστικης και ελιωσα λεμε, αν μπορουσα θα ετρωγα και το ταψι μουχαχαχαχα, ο καλος μου με κοιτουσε με μισο ματι...μα καλα δυο μπουκιτσες εφαγα δεν εκανα κι εγκλημα (και η μετρηση σουπερ 96) βρε λετε να ειχε γινει λαθος στη καμπυλη?αααααααχ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Επισης εχω και αλλο προβλημα θελω γυναικα για το αλλο σουκου και δεν βρησκω καμια ειναι ολες κλεισμενες μεχρι τα χριστουγεννα.....τι θα κανω πρεπει να στρωσω ειπε η μαμα μου πως θα ερθει αλλα δεν θελω να την κουραζω συνεχεια......Ειχα κλεισει γυναικα και με πηρε τηλ η κακομοιρα να μου ανακοινωσει οτι της βρηκαν ογκο στο στηθος και παει για εγχειρηση...την λυπηθηκα πολυ γιατι ειναι σε πολυ δυσκολη θεση η συγκεκρημενη γυναικα

στα λογια μου ηρθες...πριν λιγο καιρο με κοροιδευες χαχαχα

αλλα ετσι ειναι, οτι κοροιδευεις το λουζεσαι χαχαχα

πωπω ρε συ η γυναικα, περαστικα να ειναι, να βαλει το χερι Της Η Παναγιτσα!

Δειτε τι κανει ο ανθρωπος.....

μου τοχει δειξει ο καλος μου, μιλαμε ο τυπος δεν παιζεται

στο προηγουμενο μνμ τι ειχες βαλει ρε αννουλι, ενα κενο βλεπω...ενα κενοοοοοοοοο...ενα κενο που μεγαλωνει τα ρα τα τα τα τα τα τα τα χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...