Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελεια Ανδριανουλα εμας εχτες ηταν πολυ ησυχη καθοταν μπρουμητα με κατεβασμενο καφαλι και λιγο κουναγε τα ποδαρακια της......τωρα θελω να ψαξω τα χαρτια της Εβελινας να δω τι υψος ειχε σε αυτες τις εβδομαδες.....

εχω μεγαλη περιεργεια να δω την φατσα της πως θα ειναι ενα παιδι απο μενα κ τον αντρεα που εξωτερικα ειμαστε η μερα με την νυχτα

εγω η μερα κ αυτος η νυχτα χιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλα που με ειδες οτι ειμαι μεσα?

ολα τα βλεπω εγω...ειμαι το ματι του μπιγκ σιστερ......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εμας απο καποια βδομαδα κ μετα δεν μας μετρανε υψος μονο βαρος διοτι ειναι κουλουριασμενο μεσα το μωρο κ δεν γινεται να μετρησοπυν υψος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

ολα τα βλεπω εγω...ειμαι το ματι του μπιγκ σιστερ......

του βουδα να μην εισαι κ της σιστερ ας εισαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχα Ανδριανουλα ολες τις ιδιες αποριες εχουμε....εγω σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι αυτη η μικρη ειναι ιδια με τον Θαναση ξανθια με πρασινα ματια....Ενω η Εβελινα μοιαζει σε μενα.

Τζενη σου εχω στηλει πμ

εγω πιστευω οτι θα μιαζει στον πατερα της μια φωτο στην β επιπεδου τρισδιαστατη του εμοιαζε πολυ τωρα στην ντοπλερ θα την ξαναδω εγχρωμμα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Εγω θα παω μετα απο δυο εβδομαδες να την ξαναδω να δουμε μηπως κανουμε και την β επιπεδου

Παντως την Εβελινα οπως την ειδαμε στον εγχρωμο υπερηχο ηταν ιδια οταν γεννηθηκε

Διαφημίσεις

Ανδριανουλα και στην Εβελινα απο 18η και μετα μου ειπαν παντως δεν νομιζω να την κανουμε γιατι ειναι απο πανω της ο πλακουντας και λιγο την κρυβει οποτε θα πρεπει να μεγαλωσει κι αλλο...

εμενα στην β επιπεδου η κυρια ειχε κατσει πανω στον πλακουντα ειχε βαλει κ το χερι στο στομα κ δεν μας αφηνε να κανουμε δουλεια 1,5 ωρα με ειχε μεσα

εβγαζε λιγο το δαχτυλο που την κουναγε η γιατρος χασμουριοταν κ το ξαναβαζε μετα α!κ το ενα ποδι σφηνομενο καπου στον πλακουντα κ αυτο κ δεν μπορουσαμε να μετρησουμε δαχτυλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...