Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα αν μαζευα τα μπουκαλια απο τις μπυρες που πινουν οι οδηγοι ολο τοχρονο σιγουρα το εφτιαχνα το δεντρακι μην σας πω οτι θα εδινα και σε εσας.....χαχαχαχα

Γεια σου κουφετακι με τα ωραια σου,εσυ εχεις βαλει σκοπο να μας φτιαχνεις τη διαθεσηηηηηηηη,ωρε ποσα ατομα τις ηπιαν και ποσο διαστημα,τις μπυρες:confused::confused::confused:

δυο ελεγε στο τελος και αλλοι δυο νομιζω βοηθοι χαχααχαααα

Καλα αν μαζευα τα μπουκαλια απο τις μπυρες που πινουν οι οδηγοι ολο τοχρονο σιγουρα το εφτιαχνα το δεντρακι μην σας πω οτι θα εδινα και σε εσας.....χαχαχαχα

χαχαχαααχααχαχαααα

δεν ειμαι για πολυ κοριτσια παω να ανψω τζακι και να καθαρισω λιγο τα πολυφωτα το θελω εδω και μερες αλλα δεν το κανω,ποναει και η πλατη μου παλι μαμωτο αλλα απο διαθεση ενταξει χαχαχαααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

παντος το καλοριφερ δεν το χω αναψει καθολου και απο ξυλα πολυ λιγα εχουμε ξοδεψει μονο χτες απο τις 1 το μεσ. το αναψαμε και σημερα μια απο τα ιδια αφου δεν ειχε κρυα καθολου φετος.αλλα η ζεστη που κανει δεν εχει καμια σχεση με την ζεστη του καλοριφερ

921477wc2fyvv2y2.gif

αγαπες μουυυυυυυυυυυυυ!!!καμια δεν ειναι μεσα ε?

δεν πειραζει, αργοτερα

εγω παω να παρω ενα δωρακι για μια φιλεναδιτσα μου και θα ξαναμπω μολις γυρισω (αν δεν ταβλιαστω χιχιχι)

σας φιλω ολες τοοοοοοοσο γλυκα οσο γλυκες ειναι οι τουλουμπιτσες μιαμ μιαμ!

αδερφακι ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι!!!το βατραχακι ηρθε και θα μεινει!!!ηρεμια λοιπον και μη μου ταραζεις το παιδι οκ?

γυναικακι εσυ δεν νομιζω να ταραζεις τα γλυκα και τις μερεντες γιατι θα σε λιανισω χεχεχε

ερακι οποτε θες κουκλα μου!

φιλια στα ζουζουνακια σου!!!

φιλια σε ολες, θα τα πουμε αργοτερα, ελπιζω, αλλιως θα παρω το απουσιολογιο οκ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Λοιπον τωρα γυρησα ολα πανε πολυ καλα ο πλακουντας μου μια χαρα δεν εχει αιματομα εκει που κοψαμε κομματι και η μικρη ειναι μια χαρα δηλαδη ολοκληρη γαιδουρα ειναι τουλαχιστον 1 βδομαδα ποιο μεγαλη απο το κανονικο γι αυτο και εχω και μεγαλη κοιλια κορες ειναι ηδη απο τον κωλο μεχρι το κεφαλι 12 εκατοστα +6 τα ποδια........ενω επρεπε να ειναι κοντα στα 12 ολη με βαση την ημερομηνια που ειμαι!!!!!

Συμπεθερα που εισαι καλε ολοκληρη γυναικαρα σου ετοιμαζω....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Α ξεχασα εχω χασει και μισο κιλο γιουπι!!!!! ολα πανε τελεια!!!! κοριτσια ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιατι μεχρι τωρα εκανα υπερηχους αλλα προσπαθουσα να μην δενομαι τωρα ρελαθηκα τωρα το ειδα και ηξερα οτι ειναι καλα και οτι ειναι δικο μου.....αχ υπεροχο συναισθημα

τελικα μπηκα αποψε γιατι ανακατευομαι κι ετσι δε θα παω στη γιορτη της φιλης που γιορταζει πηγε μονο ο καλος μου!αφηστε που θα εκανε τη γιορτη σε μπαρακι μεσα στους καπνους τωρα και στο ορθιο και νταπα ντουπα η μουσικη που να παω;;!

αχ κοριτσια το ειδαμε και το ακουσαμε επιτελους εκανε η καρδουλα του σαν τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τελειο ο αντρας μου ειχε μεινει ακινητος και κοιτουσε δε μιλουσε!λεξη δεν εβγαλε!

ειχαμε 159 παλμους παρακαλω!!!!!!!!!!ειπε πως θα αυξηθουν κι αλλο!

εχουμε ραντεβου σε 15 μερες παλι!οποτε υπομονη τωρα μεχρι να το ξαναδω!χιχιχιχ!αχ τι καλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπακι μου ειδες ολα καλα μπραβο κ κατι μου λεει οτι κ συ κοριτσαρα θα χεις αν κρινω απο τους παλμους τωρα ηρεμια κ ξεκουραση!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μπραβο βρε κοριτσια,πολυ χαρηκα με τα νεα σας και συγκινηθηκα ταυτοχρονα,αντε τωρα να ζησετε το ονειρο,σε ολο το μεγαλειο του!!!Μη σκεφτεστε τιποτα,μονο απολαυστε την καθε μαγικη σστιγμη!!!!

Καλο βραδυ με ονειρα γλυκααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...