Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες

Σας ευχαριστω για τις ευχες απο εδω και περα ειμαστε ολο γιορτες σημερα γιορταζει και ο αδερφος μου....!!!!!

Μανου μου ναι θελει προσοχη...Εσυ πως εισαι η κορουλα σου?

Ανδριανουλα πως εισαι?Πως αισθανεσαι στο καινουριο σπιτι?

Αννετακι αντε τωρα να το στολησεις το σπιτακι μη σου πω οτι εγω θα το αφηνα και στολησμενο μεχρι να ερθει το μωρο για φωτο....αλλα δεν με παιρνει μεχρι τελος απριλιου??????χαχαχαχαχα

Παπακι χαθηκες αντε να μπεις οταν μπορεσεις να μας πεις ευχαριστα!!!!

Εγω τωρα καταλαβα οτι απο την δευτερα μεχρι σημερα εχω φαει 3 κιλα πορτοκαλια....

Πολυ πορτοκαλι ρε κοριτσια αλλα ειναι απο την αυλη στην χαλκιδα χωρις φαρμακα οποτε τα τρωω αφοβα!!!!

Δυστηχως η γυναικα ομως που ειναι να καθαρησει θα ερθει το αλλο σαββατο οποτε μεχρι τοτε δεν μπορω να στολισω γιατι δεν εχω στρωσει.....τα νευρα μου δεν μπορω να εξαρτουμε απο αλλους......κλαψ

Καλα ολο ασυναρτησιες εχω γραψει...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα στις εγκυουλες,τι κανετε.Εμεις μια χαρα λεω απο βδομαδα να στολισουμε και να αρχισω σιγα σιγα και τις λιστες οσον αφορα τα εορταστικα τραπεζια και τις αγορες......μου φιταχνει τη διαθεση ολη αυτη η προετοιμασια.

Αχ κοριτσια μου να απολαυσετε τα μαγικα Χριστουγεννα που θα ζησετε τωρα με την εγκυμοσυνη και του χρονου θα εχετε τα μωρακια σας στις αγκαλιες σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κουκλες μου!!!!τι κανετε;;δεν εχω διαβασει τιποτα!

εχω να μπω μερες γιατι ημουν χαλια~!

πολυ ανακατεμα αλλα ευτυχως οχι εμετους!

απλα σου χαλαει ολη τη διαθεση ολο αυτο και δε μπορω να κανω τιποτα το σπιτι ειναι λιγο αστα να πανε αν και ο αντρας μου κανει πολλα πολλα ομως αλλα οχι οπως θα τα εκανα εγω!λογικο ε;δεν ζηταω τοσα πολλα!

σημερα εχω πολυ αγωνια γιατι δεν ξερω αν θα ακουσω την καρδουλα μας!αν παλι δεν την ακουσω θα σκασω απο τη στεναχωρια μου!

αν και να σας πω την αληθεια δεν ειμαι ακομα στην εβδομη εβδομαδα βαση αυτων που πιστευω εγω!

η γυναικολογος μου ειπε οτι αλλαζω καθε 9 του μηνα αλλα πως γινεται αυτο αφου η ωορρηξια εγινε βαση υπερηχου μετα τις 12 οκτωβριου!δεν ξερω θα της μιλησω σημερα μηπως εκανε λαθος.

αω στις 6 η ωρα εχω ραντεβου και οι ωρες δεν περνανε!σε λιγο θα παω να παρω τις εξετασεις μου απο το μικροβιολογικο αν και ρωτησα χτες και μου βρηκαν ενα μικροβιακι στην καλλιεργεια κλασικα μου ειπε ο μικροβιολογος σε καθε εγκυμοσυνη λογο του ph του κολπου που αλλαζει υπαρχουν πολλα μικροβια θα τα δει σημερα η γυναικολογος και θα μου πει αν θα παρω η οχι αντιβιωση!αντε λεω αρχισαμε!

αχ τι αγωνια ρε κοριτσια ευτυχως σημερα ειμαι λιγο καλυτερα!

το στηθος ποναει αρκετα οταν κοιμαμαι και το πλακωνω η οταν σηκωνομαι το πρωι παλι ποναει!εχει πρηστει κι ολας!

αχ μακαρι να πηγαινουν ολα καλα παναγιτσα μου να χαρω κι εγω λιγο γιατι ακομα ειμαι λιγο μαγκωμενη!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα Μανου ειναι ωραιες οι προετοιμασιες αυτες!!!!!Εμεις ομως φετος δεν θα κανουμε τιποτα στο σπιτι λογω πενθους αλλα με το που κλεισουν τα σχολεια θα παμε στην μαμα μου να κατσουμε οποτε εκει οτι κανει η μαμα μου αλλα καλυτερα δεν θα κουραστω κιολας και θα ευχαριστηθει η μικρη την παρεα απο τα ξαδερφακια της γιατι τα εδω ξαδερφακια της ειναι στην δικια μου ηλικια

καλημερα μανου!

καλημερα γυναικακι μου!

καλημερα αντριανη!

κι εγω σημερα αυριο θα στρωσω και θα στολισω το δεντρακι μας!!!!!!!!!!!

να κανει και λιγο κρυο ομως να το χαρουμε ρε σεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

σε κανενα 10 λεπτο θα την κανω!παω να παρω τις εξετασεις μου και μετα κατευθειαν στη δουλεια!

η αληθεια ειναι πως οταν ειμαι εξω απο το σπιτι ξεχνιεμαι και ανακατευομαι λιγοτερο!

566b716e1f.png?html%22

Καλημερα γυναικακι μου ολα καλα θα πανε!!!!Το στηθος ειναι πολυ καλο οτι ποναει!!!!

Εγω παω στις 7 και μια μικρη αγωνια την εχω για να ελεγξουμε τν πλακουντα απο την εξεταση ελπιζω να μεγαλωνει κανονικα

παπακι μου ολα καλα θα πανε θα μπω το απογευμα να διαβασω νεα σου

αννουλα σε 17 μερες εχω γιατρο θα περασουν που θα παει

μανου μου θα ερθεις στο νεο σπιτι? κερναω καφε χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...