Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κισσάκι μου, χρόνια πολλά αγάπη μου....να είσαι γερή και ευτυχισμένη, να χαίρεσαι όσους αγαπάς και να περάσεις έναν αξέχαστο χειμώνα με τη μπεμπίτσα σου....

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια....

Εγώ εδώ, ετοιμάζομαι να τους βάλω για υπνάκο και να αράξω λίγοοοοοοοοο....σας φιλώ όλες.

mIdZp3.png

Καλησπερα κουκλες τι κανετε?Εγω χαλια το μεσημερι μου επεσε το ζαχαρο γι αλλη μια φορα και λυποθημησα αλλα ευτυχως ημουν καθηστη και τρωγαμε εκεινη την ωρα και δεν επεσα αφηστε τωρα ζαλιζομαι τρελα.......ειμαι ξαπλα και αυριο παω για γιατρο και εξετασεις

Διαφημίσεις

Ναι Αννιω μου παντα ειχα και εχω χαμηλο ζαχαρο και καμια φορα πεφτει λιγο παραπανω σημερα επεσε στο 60 εφαγα γλυκακι και συνηλθα αλλα σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν τα θελω τα γλυκα καθολου και ειχα μερες να φαω κατι γλυκο οποτε την πατησα τωρα μου ειπε ο γιατρος να βαζω παντα ενα κουταλακι ζαχαρη στο γαλα για να μην το παθω ξανα οχι τιποτε αλλο να μην χτυπησω κιολας

Καλησπερα κι απο μενα! Ξερω εχω μερες να μπω αλλα διαβαζω νεακια σας οποτε μπορω!

Κισακι μου χρονια πολλα κι ευτυχισμενα, με υγεια κι οτι αλλο επιθυμεις! Κι οσο για τους πονους, υπομονη θα περασουν κι αυτοι! Τι αλλο να κανεις?

Χριστιανα μου διαβασα οτι παντρευεσαι οπου να'ναι, ε? Αντε με το καλο και ευχομαι τα καλυτερα για τη νεα σου ζωη με τον αντρουλη και το μωρακι σας!!!

Μανουτιτακι μου τι κανεις? Πως παει το ρολοϊ? Εμαθες να το χρησιμοποιεις? χι χι χι

Αντε να σου φερει γουρι αυτο το μηνα! Να δωσεις πολλα φιλια στην κουκλα σου!

Διαβασα κι οτι το σπορακι του παπακιου διπλασιαστηκε κι εγινε μεγαλος σπορος τωρα, ε??? χαχαχα αντε με το καλο να ακουσετε και καρδουλα τωρα! Μην ανησυχεις! Ολα καλααααα!

Εγω περιμενω με μια σχετικα μεγαλη ανυπομονησια και λιγο αγωνια να ερθει ο καιρος να κανουμε την αυχενικη και να ειναι ολα ενταξει...πω πω δεν ξερω γιατι ανησυχω τοσο βρε κοριτσια...ολο τα ασχημα σκεφτομαι αν και ξερω οτι δεν πρεπει! Σε 2 εβδομαδες θα παμε να την κανουμε. Περναει ο καιρος!

Διαφημίσεις

αγαπεςςςςςςςςςςςςςςςς μου, με χασατε...μη με μαλωνετε ομως ναι?εχθες τελειωσαμε με τη μανουλιτσα μου το σπιτι (εκεινη δηλαδη εγω ασχοληθηκα με ξεσκαρταρισμα...το τι πεταξα ρε κοριτσια αλλο πραγμα...πωπω)

κισακι μου αφου ειδα ευχες γραμμενες να σου ευχηθω κι απο δω...χρονια πολλα κουκλα μου, να εισαι παντα γερη και πολυ πολυ ευτυχισμενη!να σε χαιρεται η οικογενεια σου κι εσυ αυτους...και ιδιαιτερως την μπεμπουλα σας!!!και του χρονου τετοια μερα να εχεις αλλο ενα μπεμπακι στην κοιλιτσα σου αφου το επιθυμεις τοσο πολυ!!!

αδερφακι μου, αυριο τι θα κανεις?τι θα συμβει?το πρωτο μεγαλυτερο θαυμα σας!!!

η καρδουλα του μωρου σας!γουτς γουτς...γουτς γουτς...ο πιο γλυκος ηχος θα αντιχησει στα αυτια σου!!!με το καλο κουκλιτσα μου!και μη ξεχασεις να μας ενημερωσεις εντατσει?πολλα φιλακια για σενα και αμετρητα χαδακια στο ανηψουδι μου!!!

συμπεθερααααααααααααα, να χαιρεσαι τη μανουλα σου κοπελα μου...και φαε και κανα κομματακι σοκολατα βρε παιδι μου...ακους εκει λιποθυμησες, καλα που δεν ησουν μονη να εχουμε αλλα...να μου προσεχεις τη νυφουλα μου αλλιως θα ερθω εκει και θα σου τραβηξω το αυτακι οκ?φιλια και στην μικρη!

τζελενακι, πως περασε ο καιρος βρε κουκλα μου, ετοιμαζεσαι για την αυχενικη, με το καλο κουκλα μου, τα καλυτερα αποτελεσματα!!!ο αλεξανδρουλης σου καλα?

γυναικακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ ελπιζω να καθεσαι στ΄αβγα σου επιτελους,

μινακι σε σκεφτομαι να ξερεις ε?

τζενακι, αννιω, κουφετακι φιλουμπεεεεεεες

ξανθηηηηηηη που χαθηκες κοπελα μου?ελπιζω ολα να ειναι καλα!!!πολλα φιλια σε σενα και στο αγορακι σου!

μανουτιτακι μου το ρολοι μετραει αντιστροφα, να ειναι γουρλιδικο αγαπακι μου!!!

κιττυ μου οτι εγινε εγινε, τωρα περασε, εσεις να ειστε καλα και ολα γινονται

τωρα σκεψου το μωρο και τον εαφτο σου!και περιμενω το οκ για το επομενο καφαδακι μας...αντε θελω να χαιδεψω τουρλωτη κοιλιτσα!!!

κι επειδη στη εγκυμοσυνη καιγονται εγκεφαλικα κυτταρα (αυτο σημερα το εμαθα...και μεχρι τωρα εχω καψει πολλα, δεν εξηγειται αλλιως χαχαχα) και οπωσδηποτε καποια ξεχασα να με συμπαθατε...σας αγαπω ολες!!!

α και εχετε πολλα φιλια και χαιρετισματα απο την αστερια!!!

so good night γιατι αυριο εχει πρωινο ξυπνημα...παω για επαναληψη της καλλιεργιας ουρων να δουμε αν το διωξαμε το μικροβιο (αμην)

μακια μακια μακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μαριαααααααααααθ κοριτσακι μουυυυυυ, συνωμη σε τσεχασα για μια στιγμη!!!

γιαυτο σου στελνω μια μεγααααααλη αγκαλιτσα για σενα και τον μπεμπουλινο σου!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((:tongue:))))))))))))))))))))))))))))))

IB5Vp2.png

χαχαχχα θυμηθηκα αλλες δυο φιλεναδιτσες!μη βαρατε ρε κοριτσια...απο το ολοτελα...τα εγκεφαλικα κυτταρα εχουν παει υπερ πιστεως και πατριδος...δεν φταιω εγω...η φυσηηηηηη χαχαχα

ερακι μου, απτις 11 και μετα οτι ωρα θελεις...ακομα και βραδυνες ωρες δεν υπαρχει προβλημα, θα χαρω πολυ να τα πουμε!αυριο βεβαια εχουμε εξωτερικες δουλειες (γιατρος, ψωνια, κουμπαροι...ειπαμε ειμαι γυριστρουλα χιχιχι)

χριστιανακι μου η ωρα η καλη κοπελα μου!!!και με το καλο η κοπελαρα σας!!!

πολλα ταξιδιαρικα φιλακιααααααααααα!!!

και μιας και το θυμηθηκα οταν ανακοινωσες το ευχαριστο γεγονος στη δουλεια ποιες ηταν οι αντιδρασεις?δεν θυμαμαι αν ανεφερες!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααααχ τοχασα τελειωωωωωωωωως!!!

IB5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα έχω πολλές δουλίτσες γιατί θα ξεκινήσουμε να στολίζουμε....

Αννετάκι από Δευτέρα θα σε πάρω να τα πούμε οκ;

Και Αννιώ...βλέπω ότι στεναχωριέσαι και σε καταλαβαίνω αλλά κοιτάμε μπροστά ε;;;;Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας....Άσε το κλίμα των Χριστουγέννων να σε παρασύρει....!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Πολλες καλημερες σε ολες!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα μου ποσο σε καταλαβαινω,το παθαινω κι εγω καμια φορα,μονο που εμενα οταν πεφτει με πιανει και η ημικρανια.Πρεπει να προσεχεις περισσοτερο τωρα,χρονια πολλα για τη μανουλα σου.

Αννετακι αντε τωρα με το καλο να στολισεις το σπιτακι σου.

Παπακι μεγαλη μερα ξημερωσε σημερα,ολα να πανε τελεια,θα περιμενουμε νεα σου.

Αννιω να μη λεμε παλι τα ιδια βρε κουκλα μου,ειπαμε εμεις εδω πρεπει να ανεβαζουμε η μια την αλλη....αστο να παει το παλιο αγχος......

Τζελενα μου δεν θελω να σκεφτεσαι αρνητικα,μονο θετικες σκεψεις να κανεις και μαζι με τις δικες μας,να δεις που ολα θα πανε καλα.Δυστυχως αυτο το μηνα το "βιονικο" δεν μπορεσα να το δοκιμασω,γιατι ομολογω οτι η ελευση της "κοκκινοσκουφιτσας" ηταν ενα σοκ.Μετα απο τοοοση καθυστερηση το ειχα πιστεψει.Κι η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα τη διαθεση να ασχοληθω,θα το εφαρμοσω ομως τον αλλο μηνα!!!!

Ανδριανουλα τι λεει το νεο σπιτι,ολα καλα,αντε τα τελεια Χριστουγεννα φετος!!!

Ερη μου κι εγω λεω απο βδομαδα να αρχισω να ετοιμαζομαι,για τις γιορτες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...