Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαααχααχαχαα!α ρε αννετ καλο!!εχει φιντανακια ουυυυ!!!τα παιδια σας με το καλο και τα ματια σας να μαθουν το σωστο και εχει πολυ δουλειααα!!!

χαχαχαχα ευτυχως ο αντρας μου σε θεματα παιδιων ειναι πολυ σοβαρος!!!εγω ειμαι η τρελαρα ιιιιιιιιιιιιιιχχχχαααααααααα!!!

πωπω τι μανα θα εχει το παιδι μου Χριστε μουυυυυυ!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπέρα κοριτσάκια !!!!!

Ανέτ, το ρίξαμε στον ύπνο ? ετσι ... να μεγαλώνει το μπεμπέκι. για αυριο θα σου ριξω σημα , αν και νομιζω οτι δεν θα ειμαι μονη

Κουφέτο , καλά λέει η Ανέτ , ενα μπαλονι στα μουτρα δεν εχεις ιδεα πόοοοοσο πονάει...άντε στο χέρι....τσούζει....

Γεωργία, καλά έκανες και της τα έχωσες. ακου θράσος η κυρία....και τα εκτύπωσανε απο πάνω

Επιτελους , τελειώσαμε τις δουλιτσες μας , αλλά .....τρελός αέρας....ρε παιδί μου...το μαγαζί είναι χάλια με λασπωμενες πατημασιες , γαιτι πλύναμε την τέντα....χαμός !!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Ανέτ, το ρίξαμε στον ύπνο ? ετσι ... να μεγαλώνει το μπεμπέκι. για αυριο θα σου ριξω σημα , αν και νομιζω οτι δεν θα ειμαι μονη

Κουφέτο , καλά λέει η Ανέτ , ενα μπαλονι στα μουτρα δεν εχεις ιδεα πόοοοοσο πονάει...άντε στο χέρι....τσούζει....

Γεωργία, καλά έκανες και της τα έχωσες. ακου θράσος η κυρία....και τα εκτύπωσανε απο πάνω

Επιτελους , τελειώσαμε τις δουλιτσες μας , αλλά .....τρελός αέρας....ρε παιδί μου...το μαγαζί είναι χάλια με λασπωμενες πατημασιες , γαιτι πλύναμε την τέντα....χαμός !!!

γεια σου κιττυ μου, χαχαχαχα αν παω τωρα να ξαπλωσω θα ξανακοιμηθω κανα δυωρο χαχαχαα

α επ ευκαιριας ειδα και ενα ονειρο (ευλογημενο να ειναι) πως πηγα τουαλετα και ειχα αιμα..και αισθανομουνα πως τρεχει και εγω ηθελα να σας ειδοποιησω γιατι δεν ειχα πισι στο σπιτι....:?ξυπνησα χ@σμενη μιλαμε..αλλιως θα κοιμομουν ακομη!

οσο για τις τεντες εμας μας τις πλενει η απο πανω..ψειρα στην καθαριοτητα..

-αννακιιιιιιιι,μου λεει..θα σου πλυνω την τεντα..θα σου ποτισω τα λουλουδια!

ναναι καλα η γυναικα!!!χαχαχαα

οταν μπορεσεις πες μου, αν και πιστευω πως θα ξαναβγω σε αδεια πολυ συντομα χεχεχε

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ευτυχως ο αντρας μου σε θεματα παιδιων ειναι πολυ σοβαρος!!!εγω ειμαι η τρελαρα ιιιιιιιιιιιιιιχχχχαααααααααα!!!

πωπω τι μανα θα εχει το παιδι μου Χριστε μουυυυυυ!

ποιος σου πε οτι εμεις ημαστε σοβαροι ανθρωποι χαχαχααχαχαα!!!!!

καλος την!!!!χαχαχχαχαααχαα στα μουτρα ε?καλα!!!!αχαχαχαχαχαχα την αλλη φορα...μηπως να χω νερομπαλονακια με νερο μεσα και οταν καποια δεν σηκωνετε να τις το πεταω και να φωναζω μαζεεεεψεεεε το βλασταααρι σουυυυυ μωριιιιιιιι!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ποιος σου πε οτι εμεις ημαστε σοβαροι ανθρωποι χαχαχααχαχαα!!!!!

καλος την!!!!χαχαχχαχαααχαα στα μουτρα ε?καλα!!!!αχαχαχαχαχαχα την αλλη φορα...μηπως να χω νερομπαλονακια με νερο μεσα και οταν καποια δεν σηκωνετε να τις το πεταω και να φωναζω μαζεεεεψεεεε το βλασταααρι σουυυυυ μωριιιιιιιι!!!

χαχαχαχχααχα καλοοοοοοοοοο..μεσα στα μουτσουδιααααα χαχχχαχαχαα

IB5Vp2.png

Εδω ειμαι καλεεεεεεεεεεε λυσσαξατεεεεεεεεεεεε

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

γεια σου κιττυ μου, χαχαχαχα αν παω τωρα να ξαπλωσω θα ξανακοιμηθω κανα δυωρο χαχαχαα

α επ ευκαιριας ειδα και ενα ονειρο (ευλογημενο να ειναι) πως πηγα τουαλετα και ειχα αιμα..και αισθανομουνα πως τρεχει και εγω ηθελα να σας ειδοποιησω γιατι δεν ειχα πισι στο σπιτι....:?ξυπνησα χ@σμενη μιλαμε..αλλιως θα κοιμομουν ακομη!

οσο για τις τεντες εμας μας τις πλενει η απο πανω..ψειρα στην καθαριοτητα..

-αννακιιιιιιιι,μου λεει..θα σου πλυνω την τεντα..θα σου ποτισω τα λουλουδια!

ναναι καλα η γυναικα!!!χαχαχαα

οταν μπορεσεις πες μου, αν και πιστευω πως θα ξαναβγω σε αδεια πολυ συντομα χεχεχε

κι εγω ειχα μια νυστα το μεσημερι ,αλλα δεν επρεπε να κοιμηθώ....τωρα θέλω ενα μπανάκι γιατί......βρωμάω ολίγον......

Δεν εχω πρόβλημα τα πρωινά...καταλαβαίνεις προτιμώ να είμαι μόνη. αλλά αυριο ειναι ειδικη μερα.....αν μπορεις Τρίτη πρωι κανένα προβλημα

Εεεε, αν εισαι σε αδεια ακομα καλυτερα:P:p:p:p:p

cad313a91b.png

κκουφετο πως το κανεις αυτο και απαντας σε δυο η και παραπανω ποστς ταυτοχρονα?μαθε μου πλιζζζζζζζζζζ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχχααχα καλοοοοοοοοοο..μεσα στα μουτσουδιααααα χαχχχαχαχαα

φουσκωμενο τσίτα πονάει πολύ λέμεεεε....

αλλά και οι νερόμπαλες μια χαρά ....θα της κάνουν και ενα ντουζάκι:P:p:p:p:p

cad313a91b.png

κι εγω ειχα μια νυστα το μεσημερι ,αλλα δεν επρεπε να κοιμηθώ....τωρα θέλω ενα μπανάκι γιατί......βρωμάω ολίγον......

Δεν εχω πρόβλημα τα πρωινά...καταλαβαίνεις προτιμώ να είμαι μόνη. αλλά αυριο ειναι ειδικη μερα.....αν μπορεις Τρίτη πρωι κανένα προβλημα

Εεεε, αν εισαι σε αδεια ακομα καλυτερα:P:p:p:p:p

την τριτη λεμε να συναντηθουμε με την μηλιτσα..και η επομενη εισαι εσυ το υποσχομαι!!!για τεταρτη τι λες?

IB5Vp2.png

κκουφετο πως το κανεις αυτο και απαντας σε δυο η και παραπανω ποστς ταυτοχρονα?μαθε μου πλιζζζζζζζζζζ

όοοοοχιιιιιι..........................:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

cad313a91b.png

όοοοοχιιιιιι..........................:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μα γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????

καλε θα πλερωσω οσο οσο!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

την τριτη λεμε να συναντηθουμε με την μηλιτσα..και η επομενη εισαι εσυ το υποσχομαι!!!για τεταρτη τι λες?

δεν θα πας δουλειά Τετάρτη ?

αλλά τι να σου πω....θα με βρίσεις στο τέλος ...Τετάρτη εχει γενική απεργία πάλι...............οποτε δεν....

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...